Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdus8
Postów 457
Data rejestracji 04.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie tak jest, o wszystko trzeba walczyć, a oni mają to w ....
choć mnie w zeszłym się udało załatwić asystenta dla dziecka do przedszkola, a w tym roku - 2 godziny tygodniowo SI
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Dokładnie!
Ale niestety tego się chyba nie da wypracować - albo się ma, albo nie...
ashley878, dziękuję!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...osts/557552444264324
Do tej pory nic się nie zmieniło. Na numery premium nadal nie można wykorzystać kredytu.
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to już nie wiem.. pamiętam, że po to wzięłam "kredyt" żeby dane odesłać i wysłało.. a to był sms za 1,23zł.. Fakt, że to było z pół roku temu, jakos na początku roku.. no ale może tak mi się fuksło.. nie mam pojęcia, wiem, że w tym celu korzystałam i się udało..
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
Gość: bruce
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się obiema rękami i nogami wczoraj takim jednym wypowiedziałam wojnę
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja drugi miesiac u tesciowej...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
wspolczuje Wam tesciowych
ja jeszcze formalnie teściowej nie mam ale mama mojego chłopaka jest ok często siedzimy sobie razem i rozmawiamy przy herbatce
Gość: Fresz1234
Gość: goralecka
nie ma się co wkurzać bo na cofanie czasu już wpływu nie mamy. Ja tam Cię bardzo podziwiam za odwagę, siłę i chęci. Obyś tylko teraz nie przerwała Mam nadzieję, że tez dostanę taki impuls do działania
Właśnie najbardziej to się wkurzam na siebie, że nie zadbałam o to. Kiedy ząb bolał, przeczekiwałam na przeciwbólowych i tak w kółko. Kiedy przez dwa tygodnie bolał tak, że prawie chodziłam po ścianach, bo przy oddychaniu przepływające powietrze sprawiało mi nawet ból, przeczekałam i trochę przestało. Ale jednak nic to nie da, i tak się przed dentystą nie ucieknie Ale mam nadzieję, że nie zapomnę zaraz o tym wszystkim i o moim postanowieniu, ze będę chodzić na kontrole.
I jeśli coś się dzieje, to naprawdę polecam, żeby iść, bo potem może być nie za fajnie.
Gość: czarnygreg
masakra
ale fajnie, ze się ruszyłaś teraz już z górki
Gość: bruce
He-he-he! Witaj w kubie. Ja im definitywnie wypowiedziałam wojnę dziś rano i na razie skutek jest taki, że ... straciłam połowę forsy na karcie telefonu.
Tak, teraz jakoś już idzie, jeszcze cztery wizyty przede mną, pięć za mną, czyli już za połową.
Rozumiem z tym, że musisz się przygotować, też muszę się tak psychicznie zawsze nastawić. Ale i tak rozwaliła mnie jedna pani, która tak przy okazji z siostrą przyszła na taką szybką kontrolę, czy któryś tam ząb będzie do wyrwania, a dentysta stwierdził, że tak i może teraz wyrwać. Wszystko słyszałam, bo siedziałam na drugim fotelu w gabinecie, więc tak z pierwszej ręki Ja bym tak nie mogła z miejsca.
I dziękuję Wam za wsparcie i dobre słowa
wanderlust
Postów 795
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie również czekam dentysta Nie byłem u niego ho ho. Na żadne bóle nie narzekałem. Ale pewnie będzie troche roboty, żeby je doprowadzić do porządku Trzeba zadbać w końcu o siebie
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie irytuje koleżanka, a dokładnie to, że woli truć się pigułami przeciwbólowymi, niż iść do dentysty, bo panicznie boi się zębologa
gdzie sens, gdzie logika?? teraz się boi, a później będzie tylko gorzej
Gość: merkana
A to nagroda niepotrzebna, a to za wiele wymagają, a to do sklepu trzeba sie ruszyć... Ech, oby mi wena i chęci wróciły, bo wykorkuję z sama sobą!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
O tak, moje lenistwo też mnie wkurza. Czasami nawet wyszukuję sobie dużo konkursów, w których chcę wziąć udział, otwieram mnóstwo kart w przeglądarce i w końcu je po prostu zamykam, bo rezygnuję widząc zadania. Nawet często nie chce mi się szukać w google odpowiedzi na pytanie zamknięte, bo to przecież za długo. U mnie jest tylko taka różnica, że do sklepu mi się chce iść, ale paragony leżą w kopercie "Do wypełnienia" i czekam chyba tylko aż któryś mi się przeterminuje ;/ Oczywiście w końcu zadania wykonuję, ale zazwyczaj ostatniego dnia i odpowiedziami wymyślonymi na szybko.
Ale trzeba mieć nadzieję, że wena wróci