Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

magdus8

#5722419 Napisano: 20.08.2013 14:58:15
kamisiek napisał(a):

wkurza mnie ze w tym cholernym kraju nie istnieje niemal żadna forma pomocy dla dzieci niepełnosprawnych. SUO-jeden wielki mit i ściema...a matka upominające się o te swiadczenia dla dziecka ( terapie) to pieniacz i darmozjad emotka

dokładnie tak jest, o wszystko trzeba walczyć, a oni mają to w ....
choć mnie w zeszłym się udało załatwić asystenta dla dziecka do przedszkola, a w tym roku - 2 godziny tygodniowo SI
0 0

mia

#5722428 Napisano: 20.08.2013 15:04:42
barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

Stan moich nerwów... emotka
W dodatku raczej się nie polepszy w najbliższych dniach, bo jutro wyjeżdżam z obowiązkową wizytą do teściów, na 50-tą rocznicę ślubu. emotka W sumie na 6 dni nie licząc podroży będę tam udupiona. Teść jest super, ale teściowa... Niech się kawały schowają! emotka

emotka MIA
A myślałam,że tylko ja taka nerwowa.
Już tydzień przed wypadem syna nad morze ,częściej oddawałam jedzenie niź przyjmowałam emotka
Wczoraj dojechał,a ja juź martwię się powrotem emotka
Zazdroszczę tym,co podchodzą do życia na luzie.

Dokładnie! emotka
Ale niestety tego się chyba nie da wypracować - albo się ma, albo nie... emotka

ashley878, dziękuję! emotka
0 0

aerdna

#5722443 Napisano: 20.08.2013 15:23:45
swibek napisał(a):

5 zł tez mozna.. emotka

http://www.orange...Kredyt-,article.html

więcej info w regulaminie..

a na ten numer co cudaczek chce wysłac to wysłać będzie mogła.. emotka

https://www.faceb...osts/557552444264324

Do tej pory nic się nie zmieniło. Na numery premium nadal nie można wykorzystać kredytu.
0 0

swibek

#5722509 Napisano: 20.08.2013 16:40:40
aerdna napisał(a):

swibek napisał(a):

5 zł tez mozna.. emotka

http://www.orange...Kredyt-,article.html

więcej info w regulaminie..

a na ten numer co cudaczek chce wysłac to wysłać będzie mogła.. emotka

https://www.faceb...osts/557552444264324

Do tej pory nic się nie zmieniło. Na numery premium nadal nie można wykorzystać kredytu.

no to już nie wiem.. pamiętam, że po to wzięłam "kredyt" żeby dane odesłać i wysłało.. a to był sms za 1,23zł.. Fakt, że to było z pół roku temu, jakos na początku roku.. no ale może tak mi się fuksło.. emotka nie mam pojęcia, wiem, że w tym celu korzystałam i się udało..
0 0

Gość: bruce

#5722523 Napisano: 20.08.2013 17:03:22
Wkurza mnie nagminne, chamskie i bezczelne łamanie regulaminów konkursowych przez samych organizatorów. emotka
0 0

barszcz

#5722527 Napisano: 20.08.2013 17:06:09
bruce napisał(a):

Wkurza mnie nagminne, chamskie i bezczelne łamanie regulaminów konkursowych przez samych organizatorów. emotka

Podpisuję się obiema rękami i nogami emotka wczoraj takim jednym wypowiedziałam wojnę emotka
0 0

agusia147

#5722594 Napisano: 20.08.2013 19:32:56
mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

W dodatku raczej się nie polepszy w najbliższych dniach, bo jutro wyjeżdżam z obowiązkową wizytą do teściów, na 50-tą rocznicę ślubu. emotka W sumie na 6 dni nie licząc podroży będę tam udupiona. Teść jest super, ale teściowa... Niech się kawały schowają! emotka

emotka MIA
Już tydzień przed wypadem syna nad morze ,częściej oddawałam jedzenie niź przyjmowałam emotka

Dokładnie! emotka

A ja drugi miesiac u tesciowej... emotka emotka
0 0

teodozja

#5722988 Napisano: 21.08.2013 12:50:51
Wkurza mnie brak kasy na zakupy konkursowe emotka
0 0

Gość: tato999

#5722989 Napisano: 21.08.2013 12:52:19
agusia147 napisał(a):

mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

mia napisał(a):

emotka MIA

Dokładnie! emotka

A ja drugi miesiac u tesciowej... emotka emotka

wspolczuje Wam tesciowych

ja jeszcze formalnie teściowej nie mam ale mama mojego chłopaka jest ok emotka często siedzimy sobie razem i rozmawiamy przy herbatce emotka
0 0

Gość: Fresz1234

#5723203 Napisano: 21.08.2013 18:59:02
Wkurza mnie, że cały sierpień spędziłam (i spędzam nadal) u dentysty. Nie byłam tam ponad 4 lata i właściwie było tragicznie, kiedy się teraz znów zjawiłam. Teraz mam jeden ząb wyrwany (drugi czeka, właściwie oba czekały dłużej niż 4 lata), cztery w trakcie leczenia kanałowego i trzy zaplombowane. Tak, a we wtorek do okulisty, gdzie miałam się pojawić 4 lata temu na kontrolę i zaniedbałam... Gdybym tak mogła cofnąć czas emotka
0 0

Gość: goralecka

#5723218 Napisano: 21.08.2013 19:21:07
Fresz1234 napisał(a):

Wkurza mnie, że cały sierpień spędziłam (i spędzam nadal) u dentysty. Nie byłam tam ponad 4 lata i właściwie było tragicznie, kiedy się teraz znów zjawiłam. Teraz mam jeden ząb wyrwany (drugi czeka, właściwie oba czekały dłużej niż 4 lata), cztery w trakcie leczenia kanałowego i trzy zaplombowane. Tak, a we wtorek do okulisty, gdzie miałam się pojawić 4 lata temu na kontrolę i zaniedbałam... Gdybym tak mogła cofnąć czas emotka

nie ma się co wkurzać bo na cofanie czasu już wpływu nie mamy. Ja tam Cię bardzo podziwiam emotka za odwagę, siłę i chęci. Obyś tylko teraz nie przerwała emotka Mam nadzieję, że tez dostanę taki impuls do działania emotka
0 0

#5723233 Napisano: 21.08.2013 19:46:09
goralecka napisał(a):

Fresz1234 napisał(a):

nie ma się co wkurzać bo na cofanie czasu już wpływu nie mamy. Ja tam Cię bardzo podziwiam emotka za odwagę, siłę i chęci. Obyś tylko teraz nie przerwała emotka Mam nadzieję, że tez dostanę taki impuls do działania emotka

Właśnie najbardziej to się wkurzam na siebie, że nie zadbałam o to. Kiedy ząb bolał, przeczekiwałam na przeciwbólowych i tak w kółko. Kiedy przez dwa tygodnie bolał tak, że prawie chodziłam po ścianach, bo przy oddychaniu przepływające powietrze sprawiało mi nawet ból, przeczekałam i trochę przestało. Ale jednak nic to nie da, i tak się przed dentystą nie ucieknie emotka Ale mam nadzieję, że nie zapomnę zaraz o tym wszystkim i o moim postanowieniu, ze będę chodzić na kontrole.

I jeśli coś się dzieje, to naprawdę polecam, żeby iść, bo potem może być nie za fajnie.
0 0

Gość: czarnygreg

#5723242 Napisano: 21.08.2013 20:04:54
Fresz, bardzo współczuję emotka mam nadzieje że przetrwasz dzielnie,sama cierpię na fobię dentystyczną i na tydzień przed wizytą źle śpię, nie ma mowy żebym poszła z dnia na dzień, to musi być zaplanowana wizyta do której muszę sie przygotować,
masakra emotka
ale fajnie, ze się ruszyłaś emotka teraz już z górki
0 0

Gość: bruce

#5723243 Napisano: 21.08.2013 20:08:45
barszcz napisał(a):

bruce napisał(a):

Podpisuję się obiema rękami i nogami emotka wczoraj takim jednym wypowiedziałam wojnę emotka

He-he-he! Witaj w kubie. emotka Ja im definitywnie wypowiedziałam wojnę dziś rano i na razie skutek jest taki, że ... straciłam połowę forsy na karcie telefonu. emotka
0 0

#5723245 Napisano: 21.08.2013 20:14:46
czarnygreg napisał(a):

Fresz, bardzo współczuję emotka mam nadzieje że przetrwasz dzielnie,sama cierpię na fobię dentystyczną i na tydzień przed wizytą źle śpię, nie ma mowy żebym poszła z dnia na dzień, to musi być zaplanowana wizyta do której muszę sie przygotować,
masakra emotka
ale fajnie, ze się ruszyłaś emotka teraz już z górki

Tak, teraz jakoś już idzie, jeszcze cztery wizyty przede mną, pięć za mną, czyli już za połową.

Rozumiem z tym, że musisz się przygotować, też muszę się tak psychicznie zawsze nastawić. Ale i tak rozwaliła mnie jedna pani, która tak przy okazji z siostrą przyszła na taką szybką kontrolę, czy któryś tam ząb będzie do wyrwania, a dentysta stwierdził, że tak i może teraz wyrwać. Wszystko słyszałam, bo siedziałam na drugim fotelu w gabinecie, więc tak z pierwszej ręki emotka Ja bym tak nie mogła z miejsca.

I dziękuję Wam za wsparcie i dobre słowa emotka
0 0

wanderlust

#5723251 Napisano: 21.08.2013 20:24:35
Fresz1234 napisał(a):

Właśnie najbardziej to się wkurzam na siebie, że nie zadbałam o to. Kiedy ząb bolał, przeczekiwałam na przeciwbólowych i tak w kółko. Kiedy przez dwa tygodnie bolał tak, że prawie chodziłam po ścianach, bo przy oddychaniu przepływające powietrze sprawiało mi nawet ból, przeczekałam i trochę przestało. Ale jednak nic to nie da, i tak się przed dentystą nie ucieknie emotka Ale mam nadzieję, że nie zapomnę zaraz o tym wszystkim i o moim postanowieniu, ze będę chodzić na kontrole.

I jeśli coś się dzieje, to naprawdę polecam, żeby iść, bo potem może być nie za fajnie.

Mnie również czekam dentysta emotka Nie byłem u niego ho ho. Na żadne bóle nie narzekałem. Ale pewnie będzie troche roboty, żeby je doprowadzić do porządku emotka Trzeba zadbać w końcu o siebie emotka
0 0

ziolko

#5723312 Napisano: 21.08.2013 22:02:48
nooo wiadomo, że nikt nie chodzi do dentysty, bo lubi emotka

mnie irytuje koleżanka, a dokładnie to, że woli truć się pigułami przeciwbólowymi, niż iść do dentysty, bo panicznie boi się zębologa

gdzie sens, gdzie logika?? teraz się boi, a później będzie tylko gorzej
0 0

Gość: merkana

#5723336 Napisano: 21.08.2013 22:41:23
A mnie wkurza własne lenistwo. Trochę się rozbisurmaniłam- przez miesiąc nie miałam internetu, chodziłam jakby mi ktoś tyły terpentyną natarł, a jak internet wrócił... zupełnie mi się nie chce.
A to nagroda niepotrzebna, a to za wiele wymagają, a to do sklepu trzeba sie ruszyć... Ech, oby mi wena i chęci wróciły, bo wykorkuję z sama sobą! emotka emotka
0 0

monia24

#5723344 Napisano: 21.08.2013 22:51:45
Strasznie Wam współczuję. Wizyta u dentysty to nic miłego. Ale buzia mi się uśmiecha, bo wczoraj skończyłam ostatniego zęba i mam na razie spokój. Najgorzej zacząć chodzić, potem człowiek się umawia z rozpędu na kolejną wizytę.
0 0

#5723347 Napisano: 21.08.2013 22:54:33
merkana napisał(a):

A mnie wkurza własne lenistwo. Trochę się rozbisurmaniłam- przez miesiąc nie miałam internetu, chodziłam jakby mi ktoś tyły terpentyną natarł, a jak internet wrócił... zupełnie mi się nie chce.
A to nagroda niepotrzebna, a to za wiele wymagają, a to do sklepu trzeba sie ruszyć... Ech, oby mi wena i chęci wróciły, bo wykorkuję z sama sobą! emotka emotka

O tak, moje lenistwo też mnie wkurza. Czasami nawet wyszukuję sobie dużo konkursów, w których chcę wziąć udział, otwieram mnóstwo kart w przeglądarce i w końcu je po prostu zamykam, bo rezygnuję widząc zadania. Nawet często nie chce mi się szukać w google odpowiedzi na pytanie zamknięte, bo to przecież za długo. U mnie jest tylko taka różnica, że do sklepu mi się chce iść, ale paragony leżą w kopercie "Do wypełnienia" i czekam chyba tylko aż któryś mi się przeterminuje ;/ Oczywiście w końcu zadania wykonuję, ale zazwyczaj ostatniego dnia i odpowiedziami wymyślonymi na szybko.

Ale trzeba mieć nadzieję, że wena wróci emotka
0 0