Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sama kilka razy wracałam listonosza, żeby odebrał potwierdzenie, i 2x na poczcie dawałam po odejściu od okienka, jak zauważyłam po czasie
Gość: allice
Możliwe, że potwierdzenie nie dotarło. U mnie listonoszka często nie zauważy potwierdzenia Jedno jej szczęście, że zawsze oddaję jej to potwierdzenie przy jakimś następnym spotkaniu.
A jak jest jakiś zastępca bo listonoszka na urlopie to już notorycznie zostawia list razem z potwierdzeniem.
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na co dzień grzeczny, a dzisiaj aż się we mnie gotuje.
darog
Postów 2843
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
właśnie mam czas, więc zajmuje się rejestracją/zgłoszeniem paragonów. Mam na ten konkretny konk 4...i LIPA.. bo konkurs się zakończył...po co było się spieszyć...przecież wg. tego https://www.e-kon...113882/#.Ug_ssrLwGwo
powinien trwać jeszcze tyle dni!
Gość: vilemo
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 13547
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
pioge7
Postów 8206
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pomyśleli że haratałem tym zegarkiem chyba o co tylko się da, a farba dalej schodzi... porażka. Nie polecam sklepu:
jellyshop_eu na allegro!!!!
Gość: koza.k90
mają plastikowe zegarki w przedziale cenowym 3 - 50 zł
więc czego można oczekiwać
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie jestem w trakcie czytania decyzji UOKiK w sprawie przepisów, jakie stosuje MC i znalazłam takie coś
"Przedsiębiorca wraz z wyjaśnieniami przedłożył deklarację CIT-8 za rok 2011 r. potwierdzającą osiągnięty dochód. Ponadto Spółka wskazała, iż 90% przychodu generuje prowadzone call center dla branży ubezpieczeniowej oraz usług turystycznych. Osiągnięty
przychód z przedmiotowego konkursu był minimalny lub nie było go wcale, mając na względzie wysokość nagrody i liczbę zgłoszeń."
Nieźle co??
chodzi o http://malymdruki...ia+contact&body=
stąd https://www.e-kon...870343/p/5/#p5721048
Przecież nawet jak są reklamacje, to oni je zlewają ciepłym sikiem, a później bezczelnie twierdzą, że nic nie było
ciekawostka
Prezes UOKiK ustalił nadto, iż Spółka osiągnęła w 2011 r. przychód w wysokości 4.243.892,61 zł. Zdecydowaną większość, bo aż 90% przychodu, generuje prowadzone przez
przedsiębiorcę call-center dla branży ubezpieczeniowej i turystycznej.
ciekawostka dlatego, że organizuje tyyyyyle konkursów i tylko 10% przychodu ma z tego??
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
ale przychodu czy dochodu rozumianego w tym sensie, że czysta kasa do portfela
madzia34
Postów 1723
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 17
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skopiowałam tak jak jest napisane
polecam lekturę - 35 stron
ale można sporo się dowiedzieć, dzięki czemu można zdobyc broń do walki z tą agencją w przyszłości
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
czy na tym portalu sami oszuści żerują
składzik z częściami zamiennymi sobie znaleźli czy co
w ciągu 2-ch miesięcy już druga osoba kit mi wciska, że coś jest nie tak z produktem, który sama dostarczyłam
czyli 100 % zatopionych - 2 odpowiedzi na ogłoszenia, 2 pomyłki
tracę zaufanie do tego portalu
nniewidzialnaa
Postów 316
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sami, ja sprzedaję uczciwie, kupujący też nie mieli problemu na jakieś 11 transakcji
widocznie masz wielkiego pecha, a to faktycznie, może wkurzać
teraz babka twierdzi, że brakuje jej 1 bardzo ważnej części, chociaż wczoraj pakując pudełko przed dostarczeniem wszystko dokładnie sprawdzałam
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
tablica to tylko "przechowalnia bagażu"
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam zawsze pilnuję by osoba wystawiła mi aukcję na allegro, i w drugą stronę również jeśli to ja sprzedaję.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka