Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

Gość: eveliina

#5719962 Napisano: 15.08.2013 19:43:30
akika24 napisał(a):

Bandyci w mundurach emotka Pobili na komisariacie kolegę, bo zwrócił jednemu z nich uwagę, że nie przeszli na Ty... Oczywiście cała akcja w zaułku korytarza, zero monitoringu, zero świadków... Myślałam, ze takie rzeczy to tylko na filmach... Życzę temu "odważnemu", co kopał i bił, aby niedługo dostał solidny łomot na ulicy!

Hmmmm, a ty przy tym byłaś? jesteś pewna, że kolega był tylko po jednym piwku? skoro nie było świadków zdarzenia to zakładam, że całe zajście znasz z relacji kolegi - dasz sobie głowę uciąć, że było tak jak on mówi? nie bronię absolutnie policji bo nie mam w tym żadnego interesu ale wkurzają mnie takie teksty bandyci w mundurach... nie było cię przy tym to tak łatwo nie osądzaj
0 0

Gość: boom30

#5719965 Napisano: 15.08.2013 19:55:24
eveliina napisał(a):

akika24 napisał(a):

Bandyci w mundurach emotka Pobili na komisariacie kolegę, bo zwrócił jednemu z nich uwagę, że nie przeszli na Ty... Oczywiście cała akcja w zaułku korytarza, zero monitoringu, zero świadków... Myślałam, ze takie rzeczy to tylko na filmach... Życzę temu "odważnemu", co kopał i bił, aby niedługo dostał solidny łomot na ulicy!

Hmmmm, a ty przy tym byłaś? jesteś pewna, że kolega był tylko po jednym piwku? skoro nie było świadków zdarzenia to zakładam, że całe zajście znasz z relacji kolegi - dasz sobie głowę uciąć, że było tak jak on mówi? nie bronię absolutnie policji bo nie mam w tym żadnego interesu ale wkurzają mnie takie teksty bandyci w mundurach.. nie było cię przy tym to tak łatwo nie osądzaj

Jak kolwiek sytuacja by nie wyglądała nie powinno mieć to miejsca tym bardziej na komisariacie.
0 0

ludzka_istota

#5719967 Napisano: 15.08.2013 19:59:37
Wkurza mnie mój brak motywacji do życia i działania.
Wkurza mnie,że nie mogę ugrać tableta i kosmetyków SONKO.
Wkurza mnie, że urlop mi się kończy i zaraz muszę wracać do pracy.
0 0

wanderlust

#5720316 Napisano: 16.08.2013 14:23:02
Zamówiłem buty z Allegro na które się napaliłem, dostaję informację, że nie mają tych butów na magazynie bo nastąpiła jakaś pomyłka.Nie są w stanie ich ściągnąć emotka emotka emotka
0 0

radosna

#5720407 Napisano: 16.08.2013 16:11:55
A mnie wkurza codzienny spam w poczcie, że mogę sobie wydłużyć penisa nawet o 7 cm! Mogliby wysyłać takie spamy do mężczyzn, a nie do kobiet. Mój adres mejlowy dobitnie wskazuje, że jestem kobietą! emotka
0 0

mia

#5720411 Napisano: 16.08.2013 16:21:40
radosna napisał(a):

A mnie wkurza codzienny spam w poczcie, że mogę sobie wydłużyć penisa nawet o 7 cm! Mogliby wysyłać takie spamy do mężczyzn, a nie do kobiet. Mój adres mejlowy dobitnie wskazuje, że jestem kobietą! emotka

Kochana, ale nigdy nie wiadomo, czy nie masz faceta, któremu potrzebujesz wydłużyć... emotka

Tak swoją drogą, też mnie to wkurza, tym bardziej, że ja jestem chyba już całkiem ułomna, bo mam sobie nie tylko wydłużyć, ale i pogrubić... emotka
0 0

agusia147

#5720464 Napisano: 16.08.2013 18:04:25
mia napisał(a):

radosna napisał(a):

Kochana, ale nigdy nie wiadomo, czy nie masz faceta, któremu potrzebujesz wydłużyć... emotka

Tak swoją drogą, też mnie to wkurza, tym bardziej, że ja jestem chyba już całkiem ułomna, bo mam sobie nie tylko wydłużyć, ale i pogrubić... emotka

A mój chyba nie staje bo mi viagrę oferują emotka
0 0

anialistopad

#5720468 Napisano: 16.08.2013 18:11:14
Bylam u lekarza przepisala mi antybiotyk duomox ,kiedy on zacznie dzialac,oszaleje tak mnie boli gardlo z lewej strony i nie moge nic lykac i do tego ucho pobolewa. Wkur......mnie to juz
0 0

ziolko

#5720524 Napisano: 16.08.2013 20:14:05
anialistopad napisał(a):

Bylam u lekarza przepisala mi antybiotyk duomox ,kiedy on zacznie dzialac,oszaleje tak mnie boli gardlo z lewej strony i nie moge nic lykac i do tego ucho pobolewa. Wkur......mnie to juz

zacznie działać w ciągu kilku godzin - spokojnie
ja osobiście nie mogę brać tego leku, bo źle na mnie działa

co lekarz stwierdził? zapalenie gardła? anginę?
0 0

anialistopad

#5720530 Napisano: 16.08.2013 20:28:06
ziolko po dwudziestu paru latach migdal sie odezwal,jak mialam 7 lat podcinali mi je i do tej pory mialam spokoj,a teraz zaczyna sie na nowo,mam poczatki anginy i co najgorsze jak juz raz sie zaczelo to teraz sie nie odczepi
0 0

ziolko

#5720553 Napisano: 16.08.2013 20:57:17
współczuję
0 0

awi

#5720588 Napisano: 16.08.2013 21:44:58
agusia147 napisał(a):

mia napisał(a):

radosna napisał(a):

A mój chyba nie staje bo mi viagrę oferują emotka

Viagrę z coraz większą zniżką he he, też to miałam. A potem dostawałam sama od siebie (adres nadawcy i odbiorcy był ten sam) różne oferty pracy...
0 0

Gość: magdaa

#5720596 Napisano: 16.08.2013 21:58:49
czkawka !!
3 już dzisiaj. Cholera emotka
0 0

maria1980

#5720794 Napisano: 17.08.2013 15:05:02
że nie wiem o co chodzi gdy sprawdzam sledzenie przesyłki ,a tam napis:
Nieudane doręczenie - zaginięcie emotka emotka emotka

co mam robić ? Listonosz zrobił sobie samolocik ,co do ...
K___a mać! emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5720799 Napisano: 17.08.2013 15:47:14
radosna napisał(a):

Mi też to proponują emotka Podejrzewam, że oni "to" proponują wszystkim emotka A później będzie nowy Miriam- Show.
0 0

Gość: anavaX

#5720800 Napisano: 17.08.2013 15:52:36
maria1980 napisał(a):

jeśli od dnia nadania minęło 14 dni to nadawca przesyłki (lub opcjonalnie - odbiorca) może napisać reklamację do Poczty
0 0

bachacz

#5720851 Napisano: 17.08.2013 19:13:41
zaczytana-pola napisał(a):

radosna napisał(a):

Mi też to proponują emotka Podejrzewam, że oni "to" proponują wszystkim emotka A później będzie nowy Miriam- Show.

A może my kobiety nie mamy świadomości co do tych długości, i takie sobie usatysfakcjonowane jesteśmy tym co dotychczas, i nieświadome tym parocentymetrowym szczęściem które prawie w zasięgu ręki. Daje do zastanowienia, nie sprawdzałam ale może tam w instrukcji kobieca ręka ma znaczenie, że tak do nas przysyłają propozycję. emotka emotka emotka emotka
0 0

dolly

#5720923 Napisano: 17.08.2013 22:40:47
bachacz napisał(a):

A może my kobiety nie mamy świadomości co do tych długości, i takie sobie usatysfakcjonowane jesteśmy tym co dotychczas, i nieświadome tym parocentymetrowym szczęściem które prawie w zasięgu ręki. Daje do zastanowienia, nie sprawdzałam ale może tam w instrukcji kobieca ręka ma znaczenie, że tak do nas przysyłają propozycję. emotka emotka emotka emotka

Patrząc na te wymiary...Coś w tym chyba jest emotka

https://www.e-kon...947/p/2182/#p5064506
0 0

baxter

#5720937 Napisano: 17.08.2013 23:10:30
anava napisał(a):

maria1980 napisał(a):

jeśli od dnia nadania minęło 14 dni to nadawca przesyłki (lub opcjonalnie - odbiorca) może napisać reklamację do Poczty

ja te tak mam z jedna przesyłką,że zaginęła i to był list polecony z potwierdzeniem odbioru, co dziwne mam podstawyy sądzić, że ten list jednak dotarł ale potwierdzenie odbioru do mnie nie dotarło,
złożyłam reklamacjena poczcie i czekam o odpowiedz emotka
0 0

Gość: pola731

#5720940 Napisano: 17.08.2013 23:15:47
bachacz napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

radosna napisał(a):

http://demotywatory.pl/3755639
0 0