Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

calliope

#5719689 Napisano: 15.08.2013 09:01:47
wkurza mnie posucha konkursowa emotka
0 0

aerdna

#5719702 Napisano: 15.08.2013 09:42:04
Z całego serca życzę złodziejowi, żeby połamał ręce i nogi i żeby mu też, ktoś coś ukradł za co wydał ok 900 zł.

Najgorzej, że wydaje mi się, że wiem, kto to a nie mam jak tego udowodnić, bo za rękę nie złapałam.

Niech Cię .... strzeli!
0 0

ziolko

#5719728 Napisano: 15.08.2013 10:42:38
aerdna napisał(a):

Z całego serca życzę złodziejowi, żeby połamał ręce i nogi i żeby mu też, ktoś coś ukradł za co wydał ok 900 zł.

Najgorzej, że wydaje mi się, że wiem, kto to a nie mam jak tego udowodnić, bo za rękę nie złapałam.

Niech Cię .... strzeli!

co Ci ukradli?? emotka
0 0

anialistopad

#5719733 Napisano: 15.08.2013 10:55:10
no kurde dalej boli gardlo nic nie pomaga,ani tabletki,ani domowe sposoby,a najgorzej jak przelykam sline i co dziwne tylko lewa strona gardla boli
0 0

ziolko

#5719739 Napisano: 15.08.2013 10:58:57
wkurza mnie migrenowy ból głowy i wrażliwość na światło... w dodatku jeszcze nerwoból na plecach się przyplątał i żołądek boli... buuu emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5719754 Napisano: 15.08.2013 11:42:07
ziolko napisał(a):

wkurza mnie migrenowy ból głowy i wrażliwość na światło... w dodatku jeszcze nerwoból na plecach się przyplątał i żołądek boli... buuu emotka

a mnie wkurzają Świdnicy poszukiwacze
0 0

calliope

#5719760 Napisano: 15.08.2013 11:48:02
aerdna napisał(a):

Niech Cię .... strzeli!

ale chamstwo emotka

koza.k90 napisał(a):

a mnie wkurzają Świdnicy poszukiwacze

sorry ale emotka
0 0

#5719771 Napisano: 15.08.2013 12:04:50
calliope, lepiej wkurzyć się teraz, niż po fakcie
0 0

asantesana

#5719813 Napisano: 15.08.2013 13:37:39
malenka89 napisał(a):

mole, mole i jeszcze raz mole emotka nie mam już sił ani sposobu na nie... Wszystkiego próbowałam, a ich jest coraz więcej i są wszędzie emotka emotka

wszystko z szafek powywalałam, pomyłam dokładnie, dałam do środka lepy i ciągle ich przybywa mimo, że szafka jest pusta emotka wszystkie odstraszacze itd nie działają emotka

Walka z molami niestety przypomina walkę z wiatrakami. Mnie się udało, ale wieloma metodami. Po pierwsze pamietaj, ze one uwielbiają rozmnażać sie przy suficie, najlepiej w rogach na łączeniach ze ścianami. Weź odkurzacz i codziennie tam przejedź. W kuchni wszystko popakuj w słoiki i szczelne pojemniki (tak trzymam do tej pory i nie wróciły). Nawet nowe pudełka z kaszą czy ryżem w woreczkach przynoszę ze sklepu, przekładam do słoikow i wrzucam kawalek kartonu z nazwa i firma żebym wiedziala co to jest). Szafki dokładnie umyłam octem, nawet w pustych wyłaziły ze szczelin jeszcze 3 miesiące, ale nie miały się czym żywić więc wystarczyło je tępić, nie składały nowych jaj (czy co one tam skladają). Mole nienawidzą też świeżego druku, zatem kup najtańsze gazety (taką prasę codzienną) i powkładaj do mebli w pokojach, żeby się tam nie umiejscowiły. Jeśli wkładasz lepy to tylko do szafek i je zamknij. Bo na wierzchu ściagasz wszystkie mole z zewnątrz. To tyle co mi przyszło do głowy. Powodzenia!
0 0

Gość: czarnygreg

#5719815 Napisano: 15.08.2013 13:44:10
w poniedziałek zamówiłam książki i płyty, miały być wysłane w ciągu 5-7 dni, ok, przysłali info że zamówienie przyjęte do realizacji i paczkę wyślą...22.08, trochę długo ale niech już będzie,
a dziś niespodzianka! dostałam maila kiedy to zapłacę za zamówienie, a zapłaciłam tego samego dnia(payu) i dostałam nawet potwierdzenie ze dziękują za wpłatę i zamówienie przyjęte, szlag mnie trafił normalnie,
jeszcze dziś święto i dzwonić nie ma do kogo emotka

cuuudna firma: księgarnia fabryka.pl
0 0

agusia147

#5719828 Napisano: 15.08.2013 14:16:56
aerdna wiem co czujesz, rok temu mi zarypali dwa rowery, co nas prawie 5tysięcy kosztowały. I też wiem kto ale nie mam dowodów... Policja nic nie załatwiła.
0 0

Gość: akika24

#5719835 Napisano: 15.08.2013 14:27:26
Bandyci w mundurach emotka Pobili na komisariacie kolegę, bo zwrócił jednemu z nich uwagę, że nie przeszli na Ty... Oczywiście cała akcja w zaułku korytarza, zero monitoringu, zero świadków... Myślałam, ze takie rzeczy to tylko na filmach... Życzę temu "odważnemu", co kopał i bił, aby niedługo dostał solidny łomot na ulicy!
0 0

agusia147

#5719881 Napisano: 15.08.2013 16:04:56
akika24 napisał(a):

Bandyci w mundurach emotka Pobili na komisariacie kolegę, bo zwrócił jednemu z nich uwagę, że nie przeszli na Ty... Oczywiście cała akcja w zaułku korytarza, zero monitoringu, zero świadków... Myślałam, ze takie rzeczy to tylko na filmach... Życzę temu "odważnemu", co kopał i bił, aby niedługo dostał solidny łomot na ulicy!

Napisałabym skargę do przełożonego tego pana. Policja ma chronić obywateli a nie ich "bić"
0 0

#5719886 Napisano: 15.08.2013 16:21:55
agusia147 napisał(a):

akika24 napisał(a):

Napisałabym skargę do przełożonego tego pana. Policja ma chronić obywateli a nie ich "bić"

Nie ma nawet na kogo, koleś po pobiciu zniknął, protokół wypisywał ktoś inny... Na ma praktycznie śladów na ciele, bił umiejętnie, żebra nieźle potłuczone... Kolega był po piwku, najśmieszniejsze, że sam przyszedł na komisariat w sprawie kradzieży telefonu...
0 0

agusia147

#5719890 Napisano: 15.08.2013 16:30:30
akika24 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

akika24 napisał(a):

Nie ma nawet na kogo, koleś po pobiciu zniknął, protokół wypisywał ktoś inny... Na ma praktycznie śladów na ciele, bił umiejętnie, żebra nieźle potłuczone... Kolega był po piwku, najśmieszniejsze, że sam przyszedł na komisariat w sprawie kradzieży telefonu...

To ja bym napisała skargę opisując tego co bił. Że przyszedł zgłosić kradzież i został brutalnie potraktowany przez jednego z funkcjonariuszy, który nie raczył się przedstawić, ale wyglądał tak i tak. Przełożony będzie wiedział o kogo chodzi i być może wyciągnie jakieś wnioski, a temu co bił się oberwie.
0 0

ziolko

#5719892 Napisano: 15.08.2013 16:33:57
trzymam kciuki za pomyślne załatwienie skargi na policję... bo czasami kryją swoich emotka
ale dziwne, ze pobili faceta. W końcu uwaga nie była jakaś agresywna czy uwłaczająca
0 0

#5719897 Napisano: 15.08.2013 16:45:51
Niestety, jak znam życie, takie pismo pójdzie do kosza... Nie napisałam jeszcze o końcu tej historii - kolega wylądował na izbie wytrzeźwień emotka Podobno był agresywny/stwarzał zagrożenie/ itp... To była niedziela rano, historia jak z Kafki... Rada dla wszystkich - uważajcie w kontaktach z policją. Niestety, mundur i pozory władzy sprawiają, że bandyci bici/upokarzani zapewne w dzieciństwie wykorzystują każdą okazję do odreagowania
0 0

#5719900 Napisano: 15.08.2013 16:57:22
akika24 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

akika24 napisał(a):

nauczka dla kolegi

po pierwsze - nie chodzi się w żadnych sprawach do urzędu, szpitala, a tym bardziej na komisariat po piwku
lepiej odczekać godzinkę

po drugie - do Pana Władzy lepiej nie skakać, bo odezwiesz się słowem i masz konsekwencje
nie warto z gnojami zadzierać - w głowach poprzewracane

po trzecie - czy kolega robił prześwietlenie, jakąś obdukcję ?
wiele urazów jest niewidocznych gołym okiem, ale wychodzą na rentgenie
0 0

chochliczka

#5719912 Napisano: 15.08.2013 17:30:35
ziolko napisał(a):

i mnie dzis migrena dopadła ;(
uratowalam sie modoafen i apirin effect w orenżadce i czuje sie jak nowa emotka
0 0

agusia147

#5719955 Napisano: 15.08.2013 19:23:30
akika24 napisał(a):

Niestety, jak znam życie, takie pismo pójdzie do kosza... Nie napisałam jeszcze o końcu tej historii - kolega wylądował na izbie wytrzeźwień emotka Podobno był agresywny/stwarzał zagrożenie/ itp... To była niedziela rano, historia jak z Kafki... Rada dla wszystkich - uważajcie w kontaktach z policją. Niestety, mundur i pozory władzy sprawiają, że bandyci bici/upokarzani zapewne w dzieciństwie wykorzystują każdą okazję do odreagowania

Wieśniaki z tych policjantów... Przypomina mi się ich nocna interwencja u mnie na osiedlu. Sąsiad z budynku na przeciwko zrobił imprezę całonocną z didżejem i światłami - normalnie diskobłysko. Policjanci przyjechali i zamiast próbować wejść do budynku, poprosić by ktoś ich wpuścił to stanęli pod balkonami i się drą "WY ĆWOKI ZE WSI" - normalnie paranoja emotka
0 0