Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

mia

#5718166 Napisano: 13.08.2013 00:11:26
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A ja zapomniałam! emotka emotka emotka
Chyba pora zacząć sobie wszystko zapisywać, albo coś łykać!

Ponoć jeszcze przez 4h będą widoczne emotka Aczkolwiek u mnie w końcu chmury zasłoniły niebo i nie było co oglądać...

Na właśnie chmury są emotka Wyszłam do ogródka, walnęłam się na leżak i nico.
Jedynie komary się jak diabli ucieszyły - miały lepsza niespodziankę, jak perseidy... emotka

Ale mężuś twierdzi, że już dwa dni latają i jeszcze w następne noce będą latać. emotka
Chyba, że mnie pocieszyć chciał emotka
0 0

barszcz

#5718203 Napisano: 13.08.2013 08:47:08
Mia,mężuś prawdę mówi.Trzy dni temu widziałam ,trzy w Bukowinie emotka Wczoraj moźna było zobaczyć ich najwięcej!
0 0

teodozja

#5718330 Napisano: 13.08.2013 11:27:00
Wkurza mnie to że ludzie nie potrafią bądź nie chcą podawać zamiast dań mięsnych niczego pożywnego. Nie jadam mięsa, albo bardzo sporadycznie. Byłam na urlopie w Zakopanym. Wybór dań wegetariańskich w restauracji sztuk 3. Same warzywa albo warzywa plus jajko emotka . Idę na spotkanie rodzinne to samo. Ni wiem skąd to przeświadczenie że osoby nie jedzące mięsa jadają wyłącznie warzywa.Jestem osobą szczupłą ale nie najem się wyłacznie samych warzyw. W restauracjach widocznie nie słyszano o soji, soczewicy, cieciorce i o kotletach z nich i wędlinach.
0 0

mimbla

#5718341 Napisano: 13.08.2013 11:38:57
Wczoraj wkurzyłam się na swoją pocztę a raczej na obsługę, bo
oczywiście po odstaniu kolejki, dowiedziałam się przy okienku, że listonosz dopiero przyszedł!!!! a była 18.40!!!!
Fajnie,rozumiem że ma ciężka pracę ale niech mi ktoś wytłumaczy ile trwa dzień pracy listonosza skoro na awizo miałam godzinę 9.20!!!
A skoro usłyszałam, ze dopiero "przyszedł" to dlaczego panienka nie ruszyła 4 liter na zaplecze po moja przesyłkę!!!
Za mna tylko z awizo do odbioru było chyba jeszcze ze 12 osób!!!! I raczej tez zostali tak potraktowani jak ja!!!
No i dziś muszę podjechać raz jeszcze po odbiór i znów odstać swoje w kolejne wrrrrrrr.....
0 0

barszcz

#5718342 Napisano: 13.08.2013 11:40:29
teodozja napisał(a):

Wkurza mnie to że ludzie nie potrafią bądź nie chcą podawać zamiast dań mięsnych niczego pożywnego. Nie jadam mięsa, albo bardzo sporadycznie. Byłam na urlopie w Zakopanym. Wybór dań wegetariańskich w restauracji sztuk 3. Same warzywa albo warzywa plus jajko emotka . Idę na spotkanie rodzinne to samo. Ni wiem skąd to przeświadczenie że osoby nie jedzące mięsa jadają wyłącznie warzywa.Jestem osobą szczupłą ale nie najem się wyłacznie samych warzyw. W restauracjach widocznie nie słyszano o soji, soczewicy, cieciorce i o kotletach z nich i wędlinach.

Wróciłam właśnie z Bukowiny i tam wszędzie były w menu naleśniki,pierogi z serem lub owocami,jajka sadzone z grulami,moskol itp. emotka Było sporo dań bez mięsa,z których korzystała moja córa.Moźe kiepsko trafiłaś emotka
0 0

aerdna

#5718347 Napisano: 13.08.2013 11:42:56
mimbla napisał(a):

oczywiście po odstaniu kolejki, dowiedziałam się przy okienku, że listonosz dopiero przyszedł!!!! a była 18.40!!!!
Fajnie,rozumiem że ma ciężka pracę ale niech mi ktoś wytłumaczy ile trwa dzień pracy listonosza skoro na awizo miałam godzinę 9.20!!!
A skoro usłyszałam, ze dopiero "przyszedł" to dlaczego panienka nie ruszyła 4 liter na zaplecze po moja przesyłkę!!!
Za mna tylko z awizo do odbioru było chyba jeszcze ze 12 osób!!!! I raczej tez zostali tak potraktowani jak ja!!!
No i dziś muszę podjechać raz jeszcze po odbiór i znów odstać swoje w kolejne wrrrrrrr.....

U mnie zawsze mówią, że jak dzisiejsza przesyłka to do odbioru dopiero jutro. Nawet jak listonosz dawno po pracy i paczki na zapleczu.
0 0

mimbla

#5718351 Napisano: 13.08.2013 11:46:18
aerdna napisał(a):

mimbla napisał(a):

U mnie zawsze mówią, że jak dzisiejsza przesyłka to do odbioru dopiero jutro. Nawet jak listonosz dawno po pracy i paczki na zapleczu.

Jak była poprzednia ekipa, to zawsze przynosiły z zaplecza i nigdy nie było takich fochów! Teraz z tej ekipy jest tylko jedna kobieta i mimo, że jest jedna kolejka to ludzie przepuszczają innych, żeby do niej się dostać. Ale miałam tego pecha, że wczoraj nie bylo jej na zmianie emotka
0 0

calliope

#5718356 Napisano: 13.08.2013 11:50:45
aerdna napisał(a):

mimbla napisał(a):

U mnie również odbiór w dniu następnym, te przesyłki trzeba najpierw posegregować. Dzień listonosz trwa tyle ile ma przesyłek, przekazów, emerytur do dostarczenia, w poniedziałki zawsze jest więcej bo z całego weekendu się zbiera.
0 0

teodozja

#5718358 Napisano: 13.08.2013 11:55:04
barszcz napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wróciłam właśnie z Bukowiny i tam wszędzie były w menu naleśniki,pierogi z serem lub owocami,jajka sadzone z grulami,moskol itp. emotka Było sporo dań bez mięsa,z których korzystała moja córa.Moźe kiepsko trafiłaś emotka

Tak był spory wybór pierogów niestety wszystko grubo pomaszczone boczkiem niestety
0 0

barszcz

#5718393 Napisano: 13.08.2013 12:31:07
To na przyszły rok olej Zakopane na rzecz Bukowiny-pyszne naleśniki z musem jabłkowym,pierogi z serami i jagodami polane prawdziwą smietaną,a moskol do wyboru, z masłem lub źurawiną emotka
0 0

joan

#5718396 Napisano: 13.08.2013 12:35:11
barszcz napisał(a):

To na przyszły rok olej Zakopane na rzecz Bukowiny-pyszne naleśniki z musem jabłkowym,pierogi z serami i jagodami polane prawdziwą smietaną,a moskol do wyboru, z masłem lub źurawiną emotka

A można prosić o namiary? emotka
0 0

barszcz

#5718414 Napisano: 13.08.2013 13:01:28
joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

A można prosić o namiary? emotka

Poszlo pw emotka
0 0

agusia147

#5718677 Napisano: 13.08.2013 17:56:57
jola29k napisał(a):

aerdna napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurzam się sama na siebie byłam dziś z dziecmi w dino parku koło Ostravy obiecałam im że będzie fajnie a było beznadziejnie a tak fajnie w internecie to wyglądało emotka emotka emotka

Ja byłam w Parku Wieloryba w Rewalu - NIE POLECAM NIKOMU, szkoda 35 zł. To samo w tych oceanariach nadmorskich miejscowości - NIE POLECAM. W internecie są zawsze piękne zdjęcia, a na żywo - szkoda słów.

Rok temu była w Krasiejowie było super czysto dla dzieci raj no i w tym roku chciałam im pokazać coś innego no i zagranica a dla dziec to frajda jakbym wiedziała to bym do zoo do Opola pojechała i była by wycieczka

W Pobierowie Oceanarium też o cenzura rozbić. Kilka akwariów na krzyż... Więcej ryb to w byle smażalni można obejrzeć emotka
0 0

aurorcia

#5718680 Napisano: 13.08.2013 18:00:57
e-konki jak w życiu...jak ktoś coś potrzebuje to wtedy moje pw dochodzą i od razu odpisuje, ale jak trzeba się odwdzięczyć to pw jakby nie dochodziło i udajeemotka w damskiej wersji
emotka Cóż, kolejna lekcja i pewnie nie ostatnia emotka
0 0

zarania

#5718722 Napisano: 13.08.2013 19:10:03
Wkurzają mnie dzisiejsze konkursowe porażki. Nie dość że praktycznie w nic nie gram to jeszcze same pudła zebrałam.
0 0

malenka89

#5718748 Napisano: 13.08.2013 19:54:18
mole, mole i jeszcze raz mole emotka nie mam już sił ani sposobu na nie... Wszystkiego próbowałam, a ich jest coraz więcej i są wszędzie emotka emotka

wszystko z szafek powywalałam, pomyłam dokładnie, dałam do środka lepy i ciągle ich przybywa mimo, że szafka jest pusta emotka wszystkie odstraszacze itd nie działają emotka
0 0

baxter

#5718752 Napisano: 13.08.2013 20:02:40
zarania napisał(a):

Wkurzają mnie dzisiejsze konkursowe porażki. Nie dość że praktycznie w nic nie gram to jeszcze same pudła zebrałam.

mnie również, tak liczyłam na ariela z rossnetu bo wydawało mi się, że fajna wypowiedz wysłalam a tu nic emotka widocznie rzeczywiscie mi sie wydawalo emotka
0 0

hittmanka

#5718753 Napisano: 13.08.2013 20:03:01
malenka89 napisał(a):

mole, mole i jeszcze raz mole emotka nie mam już sił ani sposobu na nie... Wszystkiego próbowałam, a ich jest coraz więcej i są wszędzie emotka emotka

wszystko z szafek powywalałam, pomyłam dokładnie, dałam do środka lepy i ciągle ich przybywa mimo, że szafka jest pusta emotka wszystkie odstraszacze itd nie działają emotka

te klejące to są wabiki a nie odstraszacze... wywal je bo bo dzięki Tobie sąsiedzi mają z nimi spokój emotka
0 0

malenka89

#5718759 Napisano: 13.08.2013 20:09:57
hittmanka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

te klejące to są wabiki a nie odstraszacze... wywal je bo bo dzięki Tobie sąsiedzi mają z nimi spokój emotka

odstraszacze to mam osobno, jakieś takie śmierdzące, a lepy chciałam po to żeby chociaż trochę się ich pozbyć emotka

jak wywale lepy to jak je wytępię?

nigdy nie miałam z nimi problemów

0 0

joan

#5718767 Napisano: 13.08.2013 20:22:14
malenka89 napisał(a):

Zamykaj kuchnię, żeby nie złożyły jaj w reszcie mieszkania. Żadnych lepów nie stosuj, chyba, że okno zamkniesz, bo te lepy wabią wszystkie mole od sąsiadów. Niestety, ale mole trzeba wybić co do jednego, a kuchnię dosłownie wysterylizować (mycie szafek, mycie futryn, jak możesz, to nawet sufit mopem przejedź).
0 0