Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Jedynie komary się jak diabli ucieszyły - miały lepsza niespodziankę, jak perseidy...
Ale mężuś twierdzi, że już dwa dni latają i jeszcze w następne noce będą latać.
Chyba, że mnie pocieszyć chciał
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mimbla
Postów 279
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 1
Konkursy dodane
oczywiście po odstaniu kolejki, dowiedziałam się przy okienku, że listonosz dopiero przyszedł!!!! a była 18.40!!!!
Fajnie,rozumiem że ma ciężka pracę ale niech mi ktoś wytłumaczy ile trwa dzień pracy listonosza skoro na awizo miałam godzinę 9.20!!!
A skoro usłyszałam, ze dopiero "przyszedł" to dlaczego panienka nie ruszyła 4 liter na zaplecze po moja przesyłkę!!!
Za mna tylko z awizo do odbioru było chyba jeszcze ze 12 osób!!!! I raczej tez zostali tak potraktowani jak ja!!!
No i dziś muszę podjechać raz jeszcze po odbiór i znów odstać swoje w kolejne wrrrrrrr.....
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wróciłam właśnie z Bukowiny i tam wszędzie były w menu naleśniki,pierogi z serem lub owocami,jajka sadzone z grulami,moskol itp. Było sporo dań bez mięsa,z których korzystała moja córa.Moźe kiepsko trafiłaś
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie zawsze mówią, że jak dzisiejsza przesyłka to do odbioru dopiero jutro. Nawet jak listonosz dawno po pracy i paczki na zapleczu.
mimbla
Postów 279
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Jak była poprzednia ekipa, to zawsze przynosiły z zaplecza i nigdy nie było takich fochów! Teraz z tej ekipy jest tylko jedna kobieta i mimo, że jest jedna kolejka to ludzie przepuszczają innych, żeby do niej się dostać. Ale miałam tego pecha, że wczoraj nie bylo jej na zmianie
calliope
Postów 1899
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie również odbiór w dniu następnym, te przesyłki trzeba najpierw posegregować. Dzień listonosz trwa tyle ile ma przesyłek, przekazów, emerytur do dostarczenia, w poniedziałki zawsze jest więcej bo z całego weekendu się zbiera.
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak był spory wybór pierogów niestety wszystko grubo pomaszczone boczkiem niestety
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A można prosić o namiary?
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
barszcz
Postów 2199
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszlo pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Pobierowie Oceanarium też o cenzura rozbić. Kilka akwariów na krzyż... Więcej ryb to w byle smażalni można obejrzeć
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż, kolejna lekcja i pewnie nie ostatnia
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko z szafek powywalałam, pomyłam dokładnie, dałam do środka lepy i ciągle ich przybywa mimo, że szafka jest pusta wszystkie odstraszacze itd nie działają
baxter
Postów 2507
Data rejestracji 21.12.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie również, tak liczyłam na ariela z rossnetu bo wydawało mi się, że fajna wypowiedz wysłalam a tu nic widocznie rzeczywiscie mi sie wydawalo
hittmanka
Postów 1527
Data rejestracji 02.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
te klejące to są wabiki a nie odstraszacze... wywal je bo bo dzięki Tobie sąsiedzi mają z nimi spokój
Uwielbiam różowy choć żadna ze mnie Barbie, tak jak Ty uwielbiasz sex choć żaden z Ciebie ogier ....
malenka89
Postów 7283
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odstraszacze to mam osobno, jakieś takie śmierdzące, a lepy chciałam po to żeby chociaż trochę się ich pozbyć
jak wywale lepy to jak je wytępię?
nigdy nie miałam z nimi problemów
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamykaj kuchnię, żeby nie złożyły jaj w reszcie mieszkania. Żadnych lepów nie stosuj, chyba, że okno zamkniesz, bo te lepy wabią wszystkie mole od sąsiadów. Niestety, ale mole trzeba wybić co do jednego, a kuchnię dosłownie wysterylizować (mycie szafek, mycie futryn, jak możesz, to nawet sufit mopem przejedź).