Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

monikar

#5716222 Napisano: 09.08.2013 14:15:06
Wkurzają mnie organizatorzy, którzy nagradzają wypowiedzi niezgodne z regulaminem konkursowym. Dlaczego w konkursie gdzie uczestnik ma za zadanie udzielić pisemnej odpowiedzi na zadane pytanie w wyznaczonej rubryczce wygrywają prezentacje na youtube?? Siły już mi brak na walkę z wiatrakami, gdziekolwiek ostatnio nie wchodzę w wynikach króluje przynajmniej jedna prezentacja...Niedługo żeby wygrać pomadkę do ust trzeba będzie nagrać własny teledysk specjalnie dla organizatora. Złość mnie ogromna bierze jak widzę, że organizatorowi to schlebia i w odpowiedzi na moje zażalenia pisze: "No przecież musiałam wyróżnić taką pracę". Ręce opadają... emotka
0 0

ziolko

#5716231 Napisano: 09.08.2013 14:22:01
monikar napisał(a):

Wkurzają mnie organizatorzy, którzy nagradzają wypowiedzi niezgodne z regulaminem konkursowym. Dlaczego w konkursie gdzie uczestnik ma za zadanie udzielić pisemnej odpowiedzi na zadane pytanie w wyznaczonej rubryczce wygrywają prezentacje na youtube?? Siły już mi brak na walkę z wiatrakami, gdziekolwiek ostatnio nie wchodzę w wynikach króluje przynajmniej jedna prezentacja...Niedługo żeby wygrać pomadkę do ust trzeba będzie nagrać własny teledysk specjalnie dla organizatora. Złość mnie ogromna bierze jak widzę, że organizatorowi to schlebia i w odpowiedzi na moje zażalenia pisze: "No przecież musiałam wyróżnić taką pracę". Ręce opadają... emotka

tez mnie to wkurza.. jak to "musiała wyróżnić"? musiała ją zdyskwalifikować jako niezgodną z regulaminem czy innymi zasadami, ale jak widać, wazelina wszedzie króluje, a kto nie włazi w tyłek, to nie jest doceniany emotka emotka
0 0

Gość: asiasia

#5716240 Napisano: 09.08.2013 14:30:57
monikar napisał(a):

Monikar, ludzie już na loterie wysyłają instalacje. Widziałaś wyniki Westland? jeśli nie to sobie zobacz. Ja się już z tego śmieje, inaczej się nie da bo mentalności nie zmienisz.
0 0

Gość: koza.k90

#5716244 Napisano: 09.08.2013 14:36:01
efelinkaaa napisał(a):

Jejku, jak mnie wk****wia ten głupi bank! Najpierw blokują mi kartę miesiąc wczesniej niż prosiłam, a teraz zamknęli mi konto firmowe wcześniej niż w umowie! Miało się zamknąć 11 sierpnia, a dzisiaj od rana już nie czynne! Chciałam ściągnąć wyciąg, chciałam przelać pieniądze, a teraz nie mam ani firmowych pieniędzy ani nic! Co za #$%$%# bank!

jak masz kopie wniosków, możesz złożyć skargę reklamacje

a o jaki bank chodzi ?
0 0

calliope

#5716246 Napisano: 09.08.2013 14:37:44
Listonosz i kurierzy chyba zapomnieli gdzie mieszkam ... emotka
0 0

picola

#5716249 Napisano: 09.08.2013 14:38:19
teraz zobaczyłam laurki na loterię westlandu emotka , dokąd ten konkursowy świat zmierza emotka emotka
0 0

Gość: asiasia

#5716253 Napisano: 09.08.2013 14:40:03
picola napisał(a):

teraz zobaczyłam laurki na loterię westlandu emotka , dokąd ten konkursowy świat zmierza emotka emotka

Po lewej stronie, przy tym największym zdjęciu masz mniejsze, tam jest cała galeria "regulaminowych" zgłoszeń.
0 0

monikar

#5716256 Napisano: 09.08.2013 14:43:45
asiasia napisał(a):

monikar napisał(a):

Monikar, ludzie już na loterie wysyłają instalacje. Widziałaś wyniki Westland? jeśli nie to sobie zobacz. Ja się już z tego śmieje, inaczej się nie da bo mentalności nie zmienisz.

właśnie weszłam w link loterii i nadziwić się nie mogę, laurki w loterii to dla mnie już szczyt bezczelności...
a nie można by po prostu napisać w regulaminie "forma pracy dowolna"? Byłoby po sprawie!
0 0

joan

#5716259 Napisano: 09.08.2013 14:46:00
picola napisał(a):

Nie ma co się wkurzać, wreszcie jest tak, jak powinno być - auto przyznane regulaminowo, a osoby z nerwicą w rękach dostaną po "niespodziance" emotka Jeszcze z 10 takich wyników w konkursach i może normalność powróci emotka

PS: Jak zwykle cała plejada konkursowiczów, jacy to wszyscy uzdolnieni, szóstka z prac technicznych, pała za całą resztę emotka
0 0

wrrrryyy

#5716260 Napisano: 09.08.2013 14:47:24
asiasia napisał(a):

picola napisał(a):

Po lewej stronie, przy tym największym zdjęciu masz mniejsze, tam jest cała galeria "regulaminowych" zgłoszeń.

Wooow i deska tez jest emotka Ci ludzie chyba zgłupieli emotka
0 0

Gość: mirek2oo6

#5716264 Napisano: 09.08.2013 14:49:48
To całe wypalanie na deseczce to chyba nie pierwszy taki "wybryk" tej osoby emotka Wydaje mi się, że gdzieś już widziałem niemal identyczne cudo...
0 0

joan

#5716268 Napisano: 09.08.2013 14:52:35
mirek2oo6 napisał(a):

To całe wypalanie na deseczce to chyba nie pierwszy taki "wybryk" tej osoby emotka Wydaje mi się, że gdzieś już widziałem niemal identyczne cudo...

Deska była w konku Monnari. Mam inne zastosowanie dla takiej deski: https://www.youtu.../watch?v=hzOsZwdvcw8
0 0

aerdna

#5716273 Napisano: 09.08.2013 15:00:36
A to ktoś ręcznie wypala ? Czy jakaś maszyna to robi a my musimy tylko wzór mieć ?
0 0

joan

#5716276 Napisano: 09.08.2013 15:03:17
aerdna napisał(a):

A czy ta deska to nie taka "sama" jak w monnari była?

Kto to wie, moim zdaniem ci ludzie to hurtowo produkują, a potem stosik tFUJczości stoi w ich domu i czeka na wszelkie konkursy samochodowe (i - jak widać - loterie również).
0 0

anialistopad

#5716291 Napisano: 09.08.2013 15:27:07
Kurde nie dostalam bizuterii z laboo jeszcze,a mam od nich @,ze wczoraj wyslali kurierem gls,a ten kurier byl u mnie dzis z mufinkami i nie mial nic wiecej
0 0

mirai

#5716309 Napisano: 09.08.2013 15:48:24
efelinkaaa napisał(a):

Jejku, jak mnie wk****wia ten głupi bank! Najpierw blokują mi kartę miesiąc wczesniej niż prosiłam, a teraz zamknęli mi konto firmowe wcześniej niż w umowie! Miało się zamknąć 11 sierpnia, a dzisiaj od rana już nie czynne! Chciałam ściągnąć wyciąg, chciałam przelać pieniądze, a teraz nie mam ani firmowych pieniędzy ani nic! Co za #$%$%# bank!

Jeżeli chcesz zmienić firmowe konto, to służę pomocą na PW emotka
0 0

bethan

#5716332 Napisano: 09.08.2013 16:07:39
asiasia napisał(a):

picola napisał(a):

O! I to nawet znajome twarze na tych instalacjach emotka
0 0

kachakacha

#5716338 Napisano: 09.08.2013 16:21:20
Wkurzają mnie ludzie - od kilku tygodni pracuję w takiej budzie sprzedając papierosy, fajki, akcesoria tytoniowe. Zachowania klientów nie są dla mnie nowością, ale ile razy dziennie mogę mówić, że nie sprzedaję maryśki spod lady?

Nowością jest natomiast fakt, że są ludzie, którzy mnie próbują coś sprzedać - malboro po 10zł, doładowania do telefonów za pół ceny, albo przynoszą obrazy i zapraszają do galerii sztuki.
0 0

anialistopad

#5716473 Napisano: 09.08.2013 19:42:21
Niech mi ktoś da kopa ,muszę iść do sklepu, a nie chce mi się d...... ruszyć emotka
0 0

calliope

#5716479 Napisano: 09.08.2013 19:48:13
anialistopad napisał(a):

Niech mi ktoś da kopa ,muszę iść do sklepu, a nie chce mi się d...... ruszyć emotka

marsz do sklepu! emotka

( emotka )
0 0