Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: koza.k90
polecone ekonomiczne
wczoraj powinny być doręczone, ale nawet ich w systemie nie widać
vickichelm
Postów 2437
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
poczekaj dotrą. Jest sezon urlopowy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asantesana
Postów 6354
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Gość: koza.k90
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przejmuj się
C'est le moment ou jamais...
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
To ja Ci uporządkuję chaos a Ty mi świec tym słońcem, tylko tak wiesz... od środka, nie tylko z nieba...
Gość: goralecka
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: pola731
mkrzysiek
Postów 3442
Data rejestracji 06.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17448
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Czekałam na to, żeby koszmarny lipiec się skończył, a wyszło z deszczu pod rynnę. Niech mnie ktoś dobije - łeb mi pęka od myślenia nad problemami.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
notta
Postów 8312
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
mia
Postów 17448
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Już tam kij z nagrodami, niech tylko nie ujmuje z tego, co jest, to już będzie dobrze!
notta
Postów 8312
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
widocznie czasem trzeba coś stracić by później dwa razy zyskać
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli stypendium się należało to piszcie odwołanie, czemu mu nie przyznali?
iskierka
Postów 491
Data rejestracji 02.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przejmuj się teraz są takie tłumy w górach jak i nad morzem.My byliśmy w czerwcu w Zakopcu normalnie rewelacja Teraz w lipcu byliśmy nad morzem to już porażka jak nie burza piaskowa na plaży to smażenie się w korkach na drodze .Ja jestem ciągle tego samego zdania aby w takie miejsca jeździć poza sezonem:) Wrzesień ze znajomymi w górach to naprawdę fajny pomysł tylko aby pogoda dopisała.
Ja zaraz wyzioram ducha 33 st.w pokoju.Ma ktoś deszczyk albo burze u siebie?jest szansa że coś do centrum dotrze?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17448
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
asantesana
Postów 6354
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Mam podobnie, tylko zastanawiam sie za jakie grzechy, bo aż takich to sobie nie przypominam... Tylko że lipiec u mnie był fajny, a w sierpniu wszystko się wali na głowę. Tylko się upić, bo na wyskoczenie z okna nie mam co liczyć, za nisko...
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze są jakieś spóźnione.A jak przychodzi normalnie to znajduje je po dziwnych sąsiadach.
Ja generalnie jestem panikara i każda taka opóźniona nagroda przyprawia mnie o lekki zawal a moja rodzinę szlag trafia,bo wtedy jestem nie do wytrzymania...