Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wkurza mnie...

luko922

#5713710 Napisano: 06.08.2013 00:44:43
ziolko napisał(a):

koza, luko i usmiech, brak mi słów

emotka

No chyba rzeczywiście upał doskwiera, bo nawet bym nie pomyślał, że moje gadanie o lecie i zimie ktoś może potraktować jako wyśmiewanie się z choroby. Bez przesady! emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

asantesana

#5713713 Napisano: 06.08.2013 00:54:02
mia napisał(a):

A ja ponieważ mam bardzo niskie ciśnienie i fatalne krążenie, marznę 3/4 roku...
Nienawidzę zimy, a kocham lato i 100 razy wolę upały, niż zimno! emotka emotka
W ogóle to chyba powinnam się była w Grecji urodzić, ale i tak dziękować niebiosom, że nie na Syberię nie trafiło! emotka

W temacie: Wkurza mnie, że kolejna zima zbliża się nieuchronnie... emotka

Oj oj, jakbym siebie czytała... I ciągle te lodowate stopy w w zimie. Kocham lato, chce mi się żyć, a zimą usycham z dnia na dzień...
0 0

size

#5713716 Napisano: 06.08.2013 01:46:07
To będę po środku, bo ani upałów powyżej 30 ani zniżek poniżej dziesięciu nie trawię.
Przy upałach zdycham - zawroty głowy, puchnięcie, teraz doszły mi pyłki - super emotka

Moja Mama, w wieku już jednak zaawansowanym, jak jest słońce i 32 stopnie, tel. do mnie:

M - kochanie, gdzie jedziemy, co robimy, może tu lub tam...
J - e,ee,eee, nigdzie, może jutro, ble, zwymiotuję, okropnie, umieram, zdycham, wody mi podać...

Wychodzą chmury, jest 20 stopni, brak słońca, brak oznak, ze będzie:

Ja - dzisiaj jedziemy do..., zahaczymy o..., potem tam i tam emotka
Mama - ble, ble, ble, umieram, pogoda nie taka, pies zmienił dziwnie sierść choć to nie pora, woda zamarza zamiast się gotować, buty są za małe, to nie mój dom itp.

Mama pomimo wieku korzysta, a ja se zdycham emotka

Mamy jak mamy emotka
Szanujmy odczucia innych, czujących odmiennie.

Dziękuję za uwagę - muszę worki na ciało z lodem szykować emotka

0 0

Gość: koza.k90

#5713734 Napisano: 06.08.2013 08:22:37
ziolko napisał(a):

koza, luko i usmiech, brak mi słów

emotka

nie rozumiem o co biega...

napisałam tylko, że wolę lato i upały od mrozu i zimy

chyba naprawdę te upały czynią szkody
0 0

#5713738 Napisano: 06.08.2013 08:36:57
asante napisał(a):

mia napisał(a):

A ja ponieważ mam bardzo niskie ciśnienie i fatalne krążenie, marznę 3/4 roku...
Nienawidzę zimy, a kocham lato i 100 razy wolę upały, niż zimno! emotka emotka
W ogóle to chyba powinnam się była w Grecji urodzić, ale i tak dziękować niebiosom, że nie na Syberię nie trafiło! emotka

W temacie: Wkurza mnie, że kolejna zima zbliża się nieuchronnie... emotka

Oj oj, jakbym siebie czytała... I ciągle te lodowate stopy w w zimie. Kocham lato, chce mi się żyć, a zimą usycham z dnia na dzień...

wypisz wymaluj mam tak samo, wiec jak tu nie kochać lata ?!
0 0

joan

#5713750 Napisano: 06.08.2013 09:17:05
WCZORAJ: Kupiłam batoniki Kinder Bueno White na konkurs, który już się zakończył (i do tego na oddzielne paragony).

WCZORAJ/DZIŚ: Jakieś dziwne stworzenie (na szczęście na bank nie kleszcz) użarło mnie w nocy w przedramię. Skóra nietypowo zaróżowiona i spuchnięta na powierzchni ok. dwóch pięciozłotówek. Wrzuciłam w Googla słowo "rumień" i niedobrze mi od zdjęć, które zobaczyłam.

DZIŚ: Człowiek niespełna rozumu zaczął napier* piłą / szlifierką / innym ustrojstwem już o 06:39. Wyskoczyłam z łóżka, jak oparzona, mało się przy tym nie zabiłam. Ponieważ to nie pierwsza taka akcja dźwiękowa, muszę przeprowadzić śledztwo, któż to zrobił sobie na ogródku tartak. Chyba jakaś pozłacana rączka przeszła na emeryturę.
0 0

staszek

#5713757 Napisano: 06.08.2013 09:35:49
ziolko napisał(a):

ja pierdzielę... i z czego tu się śmiac, że ktoś nie znosi upałów, że źle na niego działają??

jakie żarty???? emotka

jeśli nie macie bardzo niskiego ciśnienia, że są zawroty głowy, krew z nosa wam nie leci przez upały itp. to nie zrozumiecie emotka
emotka

ALE TO NIE JEST POWÓD DO ŚMIECHU!!

to tak jakbym śmiała się z kogoś, że jest chory a ja bym się cieszyła, że jestem zdrowa emotka

wkurza mnie brak zrozumienia i to czasami u ludzi, których bym o to nie podejrzewała emotka

ziolko emotka relax, nikt się nie śmiał z Ciebie ani z osób, które nie znoszą upałów. Każdy na swoje zdanie i może je tutaj wyrazić. Ktoś lubi upał, a ktoś nie... A cytat o babach to tytuł filmu i też nie sądzę, żeby odnosił się do Ciebie. Ty, która powinnaś tonować emocje na forum, sama wpadasz w wysokie C. Na pocieszenie: w weekend będzie chłodniej emotka
0 0

#5713759 Napisano: 06.08.2013 09:38:42
Staszek, nie strasz emotka

na weekend upały zamawiam emotka
0 0

ziolko

#5713764 Napisano: 06.08.2013 09:47:55
moderator czy admin tez człowiek i emocje mogą wziąć górę, szczególnie jak warunki atmosferyczne nie sprzyjają emotka

joan - polecam spirytus salicylowy. Jak komary mnie gryzą to smaruję nim i po kilku godzinach nie ma śladu.
Jeśli rumień utrzyma się dłużej, niż 2 dni sugeruję wizytę u lekarza, bo nie wiadomo, co mogło ugryźć.
Moją mamę coś ugryzło, to dostała zastrzyk odczuleniowy a rumień trzymał się ok 10 dni
0 0

staszek

#5713775 Napisano: 06.08.2013 10:13:43
ziolko napisał(a):

moderator czy admin tez człowiek i emocje mogą wziąć górę, szczególnie jak warunki atmosferyczne nie sprzyjają emotka

no wiem, zdarza się każdemu emotka chciałam Ci tylko powiedzieć, że nikt się z Ciebie nie śmiał z związku z upałami.
0 0

joan

#5713778 Napisano: 06.08.2013 10:14:29
ziolko napisał(a):

(...) joan - polecam spirytus salicylowy. Jak komary mnie gryzą to smaruję nim i po kilku godzinach nie ma śladu.
Jeśli rumień utrzyma się dłużej, niż 2 dni sugeruję wizytę u lekarza, bo nie wiadomo, co mogło ugryźć.
Moją mamę coś ugryzło, to dostała zastrzyk odczuleniowy a rumień trzymał się ok 10 dni

Hehe, nie posiadam w domu żadnego produktu, który zawierałby spirytus emotka
Dłużej, niż 2 dni zaczerwienienie na mojej ręce się nie utrzyma; gorzej, że trzeba będzie zajrzeć w każdy kąt sypialni, żeby pozbyć się tego owada emotka
0 0

teodozja

#5713793 Napisano: 06.08.2013 10:27:24
Bo lato jest piękne, tak 25 stopni, słoneczko, wiaterek, ale takie upały ponad 30 stopni wkurzające. Człowiek cały mokry, zmęczony, słaby, a góra domu na poddaszu to już istny koszmar emotka
0 0

agusia147

#5713913 Napisano: 06.08.2013 12:06:48
teodozja napisał(a):

Bo lato jest piękne, tak 25 stopni, słoneczko, wiaterek, ale takie upały ponad 30 stopni wkurzające. Człowiek cały mokry, zmęczony, słaby, a góra domu na poddaszu to już istny koszmar emotka

Też mam takie zdanie i właśnie do takiego lata jestem przyzwyczajona... A nie 37 stopni...
0 0

kalisto1986

#5713925 Napisano: 06.08.2013 12:24:46
ziolko trzy odechy emotka luzik, ja nie odczytałam,żeby ktokolwiek śmiał się z Ciebie emotka
A ja mimo,że w upały mam straszne bóle głowy, czuje się jak wielorym wyrzucony na brzeg, malutki marudzi bo cały spocony, a w mieszkaniu temperatura do 36 stopni ( poddasze) to i tak kocham lato emotka Wole się pomęczyć, ale zawsze można ochłodzić się nad wodą, pojechać do lasu na spacery gdzie jest chłodno, pachnąco .... rosną warzywa, kwiaty, jest kolorowo i wesoło. Za to zimę lubie tylko przez kilka dni, gdy jest piękna, biała i można chwile poszaleć, ale tylko kilka dni i może wracać lato i wiosna emotka
0 0

chochliczka

#5714012 Napisano: 06.08.2013 13:40:55
Wkurza mnie nowy wyglad strony orange. Wszystko pozmieniali, chyba nie ma juz opcji ze kazdy kto mial u nich konto mial co miesiac 30 smsow do wszystkich sieci,albo nie umiem tego znalezc emotka emotka
0 0

#5714077 Napisano: 06.08.2013 14:44:14
a mnie na maksa wkurza poczta

albo im szwankuje system śledzenia przesyłek, albo ludzie nauczyli się "kasować" przesyłki z systemu, albo zwykłe złodziejstwo już w okienkach

ale paczka nadawana kilka minut wcześniej, widoczna w systemie, inne listy też już doręczone

czy do kogoś doszedł kiedykolwiek polecony, gdy pojawiało się info, że brak przesyłki o podanym identyfikatorze ???

mam 2 takie przypadki z różnych poczt z jednego tygodnia (list przychodzący i wychodzący), więc nawet upał mnie nie wkurza
0 0

vickichelm

#5714088 Napisano: 06.08.2013 14:55:04
tak koza.k90 nie raz miałam info , że brak przesyłki o podanym identyfikatorze i przesyłki dotarły. Oni chyba nie wszystko tam wpisują nie wiem.
0 0

#5714092 Napisano: 06.08.2013 15:02:10
ale bonu i tak nie ma - 4 doszły wczoraj, 1 brak

tamte listy pokazuje w systemie, tego nie widać - mam numer przesyłki od organizatora
0 0

vickichelm

#5714094 Napisano: 06.08.2013 15:03:05
koza.k90 napisał(a):

tamte listy pokazuje w systemie, tego nie widać - mam numer przesyłki od organizatora

to może pojdź na poczte niech ustalą co się dzieje z Twoją przesyłką? CHyba tak możńa
0 0

#5714095 Napisano: 06.08.2013 15:05:38
vickichelm napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

to może pojdź na poczte niech ustalą co się dzieje z Twoją przesyłką? CHyba tak możńa

to akurat na babcię - dzwoniłam na pocztę, ale nie mogą mi pomóc
0 0