Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ankasss
Postów 1213
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aerdna
Postów 5185
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O matkoo, zima to największa kara dla mnie! I jeszcze jak się robi ciemno o 16- dramat!
keti78zg: w Twoim wypadku rozumiem narzekanie
U nas w lesie nigdy nie ma wielu grzybów, ale my już zbieraliśmy prawdziwki i podgrzybki, ale teraz za sucho...
***** ***!
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko, z nicka wnoszę, że jesteś rocznik 92, więc jeszcze nie narzekasz na upały ale osoby z roczników z 8 na początku i wcześniejszych, szczególnie kobiety, mało lubią upały (chociaż są i takie osoby, co je uwielbiają, ale osobiście nie znam takich)
zima, szczególnie mroźna nie jest najprzyjemniejsza, ale jednak wolę zimę, bo zawsze można się ubrać, zaś latem co? skórę zdjąć z siebie? niestety nie mam klimatyzatora
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ahhh Ziołko jak ja Cię lovam ja nienawidzę upałów wole zimno, wole odśnieżać iiii kocham jak mi śnieżek spada na twarz , no kocham to Kocham zaspy , kocham jak sobie pójde na dwór a tu nos odejmuje
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czuję się jakbym czytał jakieś żarty
Gość: koza.k90
dobre lato, dobre upały - zima be
aurorcia
Postów 4449
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
vickichelm
Postów 2402
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
aurorcia oczywiście !!! ja czekam na biały puszek
Gość: usmiech
bo te "baby są jakieś inne"...
anialistopad
Postów 13548
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakie żarty????
jeśli nie macie bardzo niskiego ciśnienia, że są zawroty głowy, krew z nosa wam nie leci przez upały itp. to nie zrozumiecie
ALE TO NIE JEST POWÓD DO ŚMIECHU!!
to tak jakbym śmiała się z kogoś, że jest chory a ja bym się cieszyła, że jestem zdrowa
wkurza mnie brak zrozumienia i to czasami u ludzi, których bym o to nie podejrzewała
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17430
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Nienawidzę zimy, a kocham lato i 100 razy wolę upały, niż zimno!
W ogóle to chyba powinnam się była w Grecji urodzić, ale i tak dziękować niebiosom, że nie na Syberię nie trafiło!
W temacie: Wkurza mnie, że kolejna zima zbliża się nieuchronnie...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: usmiech
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane