Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

cudaczek121

#5711858 Napisano: 02.08.2013 12:42:31
joan napisał(a):

cudaczek121 - ah te Twoje przypadki. Kurier ma rację emotka

no ale myśmy chcieliśmy mu przecież zapłacić emotka Zresztą i tak na dół zjeżdżał, to co mu szkodziło zjechać na -1
0 0

Gość: koza.k90

#5711867 Napisano: 02.08.2013 12:49:16
joan napisał(a):

co się dziwisz, joan

to Dynastia made in Poland emotka

ale ja i tak uwielbiam te cudaczkowe historie
0 0

ankasss

#5711878 Napisano: 02.08.2013 13:03:03
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

no ale myśmy chcieliśmy mu przecież zapłacić emotka Zresztą i tak na dół zjeżdżał, to co mu szkodziło zjechać na -1

może prościej byłoby po prostu wcześniej ustalić z tatą co i jak a nie marnować czyjegoś czasu przez swoje nie zdecydowanie. no ale "skoro chcieliście zapłacić" to kurier powinien Wam jeszcze na kolanach dziękować za taką przysługę.
0 0

cudaczek121

#5711909 Napisano: 02.08.2013 13:57:23
ankasss napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

może prościej byłoby po prostu wcześniej ustalić z tatą co i jak a nie marnować czyjegoś czasu przez swoje nie zdecydowanie. no ale "skoro chcieliście zapłacić" to kurier powinien Wam jeszcze na kolanach dziękować za taką przysługę.

Macie rację wszyscy komentujący powyżej.Bo to w sumie mój ojciec powiedział,że go to wkurza,a ja mu powiedziałam,że w sumie miejscem dostarczenia było nasze biuro, a nie podziemny garaż w tym samym budynku.Ja aż tak często nie dostaję wysokogabarytowych nagród, tzn. w sensie ciężkich, więc nie znam zwyczajów.W takim razie nic mi nie pozostaje jak cofnąć nasze wkurzenie.Wkurzam się sama na siebie,bo za każdym razem,kiedy chcę coś napisać w tym wątku mam ochotę ugryźć się w palce, bo prawie zawsze powody mojego wkurzenia są dla innych niezrozumiałe i śmieszne emotka
0 0

joan

#5711912 Napisano: 02.08.2013 14:00:57
cudaczek121 napisał(a):

(...) Wkurzam się sama na siebie,bo za każdym razem,kiedy chcę coś napisać w tym wątku mam ochotę ugryźć się w palce, bo prawie zawsze powody mojego wkurzenia są dla innych niezrozumiałe i śmieszne emotka

Inni tylko prezentują swój punkt widzenia, dzięki czemu masz możliwość spojrzeć na sprawę z odmiennej perspektywy i może Twoje wkurzenie minie? emotka
0 0

cudaczek121

#5711922 Napisano: 02.08.2013 14:18:44
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) Wkurzam się sama na siebie,bo za każdym razem,kiedy chcę coś napisać w tym wątku mam ochotę ugryźć się w palce, bo prawie zawsze powody mojego wkurzenia są dla innych niezrozumiałe i śmieszne emotka

Inni tylko prezentują swój punkt widzenia, dzięki czemu masz możliwość spojrzeć na sprawę z odmiennej perspektywy i może Twoje wkurzenie minie? emotka

pewnie masz rację, bo często tak właśnie jest.Mam nadzieję,że nikt nie ma do mnie pretensji,że coś napiszę w tym wątku czasami.
0 0

zarania

#5711963 Napisano: 02.08.2013 15:23:44
Wkurza mnie, że nie wygrałam nagrody ( i to drobnej), na której szalenie mi zależało. emotka
0 0

staszek

#5711964 Napisano: 02.08.2013 15:25:08
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pewnie masz rację, bo często tak właśnie jest.Mam nadzieję,że nikt nie ma do mnie pretensji,że coś napiszę w tym wątku czasami.

ja tam lubię Cię czytać emotka
0 0

aniutka

#5711966 Napisano: 02.08.2013 15:26:57
Wkurza mnie pogoda, wszędzie pada tylko nie u mnie a tak potrzebny jest deszcz emotka
0 0

barcza

#5711999 Napisano: 02.08.2013 16:06:38
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś kurier, który przywiózł mi rower Zaskocz emotka Podałam adres dostarczenia do pracy i poprosiłam kuriera, aby mi dostarczył na tej swojej platformie rower na drugie piętro budynku z windą.Nie wiedziałam, czy ojciec, u którego pracuję zechce mi dziś zawieźć od razu do domu ten rower,więc nie pomyślałam,aby zaprowadzić kuriera bezpośrednio do garażu podziemnego, więc wjechaliśmy na górę.Ojciec jak zobaczył opakowanie z rowerem, poprosił tego kuriera,czy mógłby jednak zjechać z nim do garażu windą, bo my nie mamy takiej platformy.Na co ten młody kurier odpowiedział:"ja nie jestem niczyim tragarzem" emotka Co prawda w końcu się zgodził, bo mój tato mówi,że przecież i tak musi zjechać na dół to co mu szkodzi.Tato chciał mi nawet zapłacić za tą przysługę 10 zł,ale za taki tekst nie dał ani złotówki emotka

to ty jesteś zła w tym topie powinien napisać kurier emotka no faktycznie tatuś pokazał klasę emotka
0 0

moskala22

#5712001 Napisano: 02.08.2013 16:08:07
aniutka napisał(a):

Wkurza mnie pogoda, wszędzie pada tylko nie u mnie a tak potrzebny jest deszcz emotka

u mnie tez grzzeje jak w piekle
0 0

vingag

#5712002 Napisano: 02.08.2013 16:11:55
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzył mnie dziś kurier, który przywiózł mi rower Zaskocz emotka Podałam adres dostarczenia do pracy i poprosiłam kuriera, aby mi dostarczył na tej swojej platformie rower na drugie piętro budynku z windą.Nie wiedziałam, czy ojciec, u którego pracuję zechce mi dziś zawieźć od razu do domu ten rower,więc nie pomyślałam,aby zaprowadzić kuriera bezpośrednio do garażu podziemnego, więc wjechaliśmy na górę.Ojciec jak zobaczył opakowanie z rowerem, poprosił tego kuriera,czy mógłby jednak zjechać z nim do garażu windą, bo my nie mamy takiej platformy.Na co ten młody kurier odpowiedział:"ja nie jestem niczyim tragarzem" emotka Co prawda w końcu się zgodził, bo mój tato mówi,że przecież i tak musi zjechać na dół to co mu szkodzi.Tato chciał mi nawet zapłacić za tą przysługę 10 zł,ale za taki tekst nie dał ani złotówki emotka

to ty jesteś zła w tym topie powinien napisać kurier emotka no faktycznie tatuś pokazał klasę emotka

Wkurza Cię, że kurierowi w gorący dzień nie chce się biegać z Twoją paczką wte i we wte?
No naprawdę...
0 0

ondine

#5712028 Napisano: 02.08.2013 16:46:27
moskala22 napisał(a):

aniutka napisał(a):

u mnie tez grzzeje jak w piekle

I u mnie upał... Ale to mnie nie wkurza, bo lubię emotka
Wkurza mnie za to dzisiejsze moje zamulenie, ból głowy i ogólne rozbicie.. I to nie przez pogodę...
0 0

bethan

#5712050 Napisano: 02.08.2013 17:06:05
cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

Co znaczy zapłacić? Usługa była opłacona przez firmę zlecającą, Wy nie jesteście od żadnego płacenia. Od ganiania Kuriera po piętrach też nie emotka W ramach rozładowania napięcia trzeba było samemu brykać z rowerkiem wte i wewte, to pisać by Ci się też już nie chciało. A tak dopisałaś kolejny rozdział do żółtej teczki emotka
0 0

malenka89

#5712071 Napisano: 02.08.2013 17:22:02
a Tatuś nie mógł pomóc i znieść do garażu? emotka
0 0

mia

#5712079 Napisano: 02.08.2013 17:26:46
Łolaboga, a dajcie już spokój dziewusze! emotka Bo więcej nic tu nie napisze...
Swoja drogą, kurierzy tez nieraz są dobrzy. emotka

W temacie wkurza mnie:
a) ból głowy, b) Valbon, c) że sierpień miał być lepszy od lipca, a na razie jakoś tego na żadnym froncie nie widzę... emotka

Edit: Magnus, wyprzedziłeś mnie. emotka
0 0

bethan

#5712083 Napisano: 02.08.2013 17:28:14
mia napisał(a):

Łolaboga, a dajcie już spokój dziewusze! emotka Bo więcej nic tu nie napisze...

Matko! Poważnie się wystraszyłam emotka
0 0

swibek

#5712086 Napisano: 02.08.2013 17:31:02
cudaczek121 napisał(a):

{...} Tato chciał mi nawet zapłacić za tą przysługę 10 zł,ale za taki tekst nie dał ani złotówki emotka

emotka olaboga.. niedość, że kurier robi za tragarza i zbija kalorie targając rower w te i we wte (a marzy mu się pewnie Tour de Pologne) to jeszcze Tobie Tato nie zapłacił 10 zł! emotka no nie może być!! emotka

Kate!! emotka dajesz czadku! emotka
0 0

Gość: koza.k90

#5712096 Napisano: 02.08.2013 17:37:05
malenka89 napisał(a):

a Tatuś nie mógł pomóc i znieść do garażu? emotka

maleńka, ale Ty nie czujesz klimatu

czytając cudaczka wyobrażam sobie rodzimych Carringtonów emotka - te rozwydrzone siostry, polowanie na kody w biurowym koszu, itd itp

czy wyobrażasz sobie Blake'a taszczącego rower ?

dlatego z utęsknieniem czekam na ciąg dalszy Sagi Żółtej Teczki
0 0

kurlandzki

#5712132 Napisano: 02.08.2013 18:35:31
wkurza mnie powerade ze do tej pory nie wysłali bidonów.... już prawie 40 dni...
0 0