Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

radosna

#5706798 Napisano: 25.07.2013 21:08:47
mia napisał(a):

Wkurza mnie fatalny stan moich nerwów, od kilku dni mam normalną trzepawkę i jadę na tabletkach... emotka
A konkursowo - Valbon. Bony przestali wysyłać, potwierdzeń brak, cała wcześniejsza świetna organizacja im chyba padła emotka

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka

Przytulam Was mocno i życzę szczęścia w życiu! Przyjdzie jutro razem ze słońcem emotka emotka emotka
0 0

mia

#5706806 Napisano: 25.07.2013 21:30:55
Radosna , dzięki emotka
Wiadomo, że musi przyjść! Po prostu nie ma innej opcji. emotka
Tylko troszeczkę się opóźnia...

Poza tym u mnie, to nawet nie szczęście, tylko spokój...
Po prostu ostatnio za dużo się zebrało i wysiadłam. Teraz jest już w miarę, tylko ja muszę się jeszcze w całość zebrać. emotka
0 0

aniutka

#5706809 Napisano: 25.07.2013 21:37:32
radosna napisał(a):

mia napisał(a):

Wkurza mnie fatalny stan moich nerwów, od kilku dni mam normalną trzepawkę i jadę na tabletkach... emotka
A konkursowo - Valbon. Bony przestali wysyłać, potwierdzeń brak, cała wcześniejsza świetna organizacja im chyba padła emotka

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka

Przytulam Was mocno i życzę szczęścia w życiu! Przyjdzie jutro razem ze słońcem emotka emotka emotka

Dziękuję za słowa pocieszenia emotka Mam nadzieję że w końcu coś się zmieni emotka
0 0

Gość: goralecka

#5707481 Napisano: 26.07.2013 21:08:54
Wkurza mnie konkurs z tuszami superpharm. Tusz wart 25 zl, wygranie go to 5 sekund a kazdy zada przelewow, doladowan. Podczas gdy byl konkurs jacobs i trzeba bylo siedziec przy komputerze ponad 10 gpdzin, nagroda byla warta 300zl to kazdy krecil nosem ze te 60 zl ktore chcialam w zamian (juz pomijam ze na cele charytatwpywne) to o wiele za duzo emotka
Jak to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, najlepiej niech ktos poswieci wiele godzin za darmo a ja sie dorobie w konkursie gdzie potrzeba poswiecic 10 sekund emotka emotka

Grrr... emotka wygadalam sie i juz mi lepiej emotka
0 0

Gość: marielu

#5707508 Napisano: 26.07.2013 21:46:58
mia napisał(a):

Radosna , dzięki emotka

Po prostu ostatnio za dużo się zebrało i wysiadłam. Teraz jest już w miarę, tylko ja muszę się jeszcze w całość zebrać. emotka

mia uuuu, paszcza do góry , wjadomo że wszelkie zło mija!
a za pare dni zobaczysz.. tęczę emotka

Mary ci jom gwarantuje emotka
0 0

Gość: marielu

#5707512 Napisano: 26.07.2013 21:50:48
aniutka napisał(a):

sie wali, no bywa ze sie wali, do walenia sie musisz przyzwyczaic, życie długie jezd.

Pomyśl sobie jednak że natura gwarantuje równowagę, po kiepskich czasach przychodzą dobre, zawsze.

Szczęscie i dla ciebie puka już do drzwi

dobrze nasłu cenzuraemotka
0 0

agusia147

#5707548 Napisano: 26.07.2013 22:45:16
marielu napisał(a):

mia napisał(a):

Radosna , dzięki emotka

mia uuuu, paszcza do góry , wjadomo że wszelkie zło mija!
a za pare dni zobaczysz.. tęczę emotka

Mary ci jom gwarantuje emotka

Jak się patrzy na twojego ciapciaka w awatarku to od razu człowiekowi mija wszelka złość emotka
0 0

dolly

#5707583 Napisano: 27.07.2013 00:26:17
agusia147 napisał(a):

Jak się patrzy na twojego ciapciaka w awatarku to od razu człowiekowi mija wszelka złość emotka

Ja tam ino gołą babę widzę emotka
0 0

martaxxx73

#5707591 Napisano: 27.07.2013 01:42:12
Wkurza mnie to ,że pomimo urlopu (9 dni)z 2012 roku i całego z tego roku nie mam urlopu na wakacjach (miałam tylko cztery dni hurtem wolne-piatek- -sobota wolna ,niedziela ,-poniedziałek-...w piątek z rodzinką pojechałam do Zakopanego (było pięknie)i w poniedziałek powrót...
Jestem tak zła .że MAM ZAMIAR zgłosić skargę do Państwowej Inspekcji Pracy
Jestem przepracowana ! emotka
0 0

size

#5707592 Napisano: 27.07.2013 02:09:38
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Ja tam ino gołą babę widzę emotka

Ja widzę Bogdana... emotka ( z disco robaczków)

Ps. Wkurzają mnie mocno jusznice deszczowe emotka
0 0

koper

#5707694 Napisano: 27.07.2013 12:39:05
To cytat z wątku moje dzisiejsze wygrane
ekuc2 napisał(a):

sandraes napisał(a):

zubi napisał(a):

emotka 80 zł za publikację przepisu - Konkurs "Przepisy Czytelników Kropki TV" emotka

czy dodałas konkurs do bazy? nie umiem znaleźć emotka w temacie wygrane motylki

konkurs jest cykliczny i od dawna więc może dlatego nie ma go w bazie emotka

Jak mnie wkurza takie czepialstwo emotka w Kropce to nie konkurs, tylko od dawna za opublikowany przepis dostaje się wynagrodzenie... jest dużo takich gazetek, które publikują za pieniądze przepisy czytelników. Ktoś się ucieszył, a tu od razu zarzut, że "konkursu nie ma w bazie".

Jakoś zdrapek, lotto i innych gier z kolektur lotto też w bazie nie ma, a prawie codziennie są wpisy o wygranych tam emotka
0 0

ondine

#5707703 Napisano: 27.07.2013 12:58:14
Totalnie wkurza mnie mój antytalent kulinarno-cukierniczy... Dziś dwa ciasta zniszczyłam i się podłamałam... Nigdy nie będzie ze mnie dobrej "kucharki", ani dobrej ani nawet kiepskiej.. Żadnej! emotka
0 0

agusia147

#5707730 Napisano: 27.07.2013 13:54:53
koper napisał(a):

To cytat z wątku moje dzisiejsze wygrane

ekuc2 napisał(a):

sandraes napisał(a):

zubi napisał(a):

emotka 80 zł za publikację przepisu - Konkurs "Przepisy Czytelników Kropki TV" emotka

czy dodałas konkurs do bazy? nie umiem znaleźć emotka w temacie wygrane motylki

konkurs jest cykliczny i od dawna więc może dlatego nie ma go w bazie emotka

Jak mnie wkurza takie czepialstwo emotka w Kropce to nie konkurs, tylko od dawna za opublikowany przepis dostaje się wynagrodzenie... jest dużo takich gazetek, które publikują za pieniądze przepisy czytelników. Ktoś się ucieszył, a tu od razu zarzut, że "konkursu nie ma w bazie".

Jakoś zdrapek, lotto i innych gier z kolektur lotto też w bazie nie ma, a prawie codziennie są wpisy o wygranych tam emotka

Wkurza mnie takie coś... A największe pretencje mają ci co nigdy nic nie dodali ;(
0 0

ameryka

#5707742 Napisano: 27.07.2013 14:38:53
Na świeżo umyte auto, zostawione na 30 minut na parkingu po powrocie z szybkich zakupów niespodzianka - gołębie wielkie gów.a w ilości 10. Parkingowy mówi ale ma pan szczęście emotka
0 0

ziolko

#5707779 Napisano: 27.07.2013 16:43:41
jeszcze dziś tego nie pisałam, więc nadrabiam zaległości

NIENAWIDZĘ UPAŁÓW emotka emotka emotka
0 0

anet

#5707783 Napisano: 27.07.2013 17:02:16
ziolko napisał(a):

Dołączam się emotka z reguły, nie narzekam, ale jak się ma kłopot ze skórą.. emotka no i zapomniałam wysłać hasełko na 4 edycję muffinek, a było już wymyslone..
0 0

tereniagno

#5707788 Napisano: 27.07.2013 17:15:13
Wczoraj o 17:00 zawiozłam na cmentarz piękny duży bukiet z róż.Wracając z wieczornej mszy za rodziców ,wstąpiłam jeszcze raz na cmentarz,ponieważ musiałam zanieść dodatkowy wazon i okazało się,że 2 kremowych róż już nie było w bukiecie emotka emotka Nawet na cmentarzu nie dają złodzieje spokoju zmarłym emotka emotka
0 0

aniutka

#5707817 Napisano: 27.07.2013 19:53:39
tereniagno napisał(a):

Wczoraj o 17:00 zawiozłam na cmentarz piękny duży bukiet z róż.Wracając z wieczornej mszy za rodziców ,wstąpiłam jeszcze raz na cmentarz,ponieważ musiałam zanieść dodatkowy wazon i okazało się,że 2 kremowych róż już nie było w bukiecie emotka emotka Nawet na cmentarzu nie dają złodzieje spokoju zmarłym emotka emotka

Niestety dla złodzieja nie ma nic świętego emotka U mnie na moim parafialnym nie kradną ale na komunalnym strasznie, aż czasami żal cokolwiek ładniejszego zostawić na grobie bo zaraz znika emotka
0 0

ziolko

#5707823 Napisano: 27.07.2013 20:21:15
dziewczyny, jeśli kładziecie sztuczne kwiaty, to znakujcie je pisakiem lub woskiem, wtedy nadal są ładne, ale znaczne
0 0

jola29k

#5707825 Napisano: 27.07.2013 20:42:06
ziolko napisał(a):

ja też
0 0