Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Przytulam Was mocno i życzę szczęścia w życiu! Przyjdzie jutro razem ze słońcem
Jestem radosna jak wiosna!
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wiadomo, że musi przyjść! Po prostu nie ma innej opcji.
Tylko troszeczkę się opóźnia...
Poza tym u mnie, to nawet nie szczęście, tylko spokój...
Po prostu ostatnio za dużo się zebrało i wysiadłam. Teraz jest już w miarę, tylko ja muszę się jeszcze w całość zebrać.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za słowa pocieszenia Mam nadzieję że w końcu coś się zmieni
NIE GŁOSUJĘ
Gość: goralecka
Jak to punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia, najlepiej niech ktos poswieci wiele godzin za darmo a ja sie dorobie w konkursie gdzie potrzeba poswiecic 10 sekund
Grrr... wygadalam sie i juz mi lepiej
Gość: marielu
mia uuuu, paszcza do góry , wjadomo że wszelkie zło mija!
a za pare dni zobaczysz.. tęczę
Mary ci jom gwarantuje
Gość: marielu
sie wali, no bywa ze sie wali, do walenia sie musisz przyzwyczaic, życie długie jezd.
Pomyśl sobie jednak że natura gwarantuje równowagę, po kiepskich czasach przychodzą dobre, zawsze.
Szczęscie i dla ciebie puka już do drzwi
dobrze nasłu cenzura
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się patrzy na twojego ciapciaka w awatarku to od razu człowiekowi mija wszelka złość
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam ino gołą babę widzę
martaxxx73
Postów 313
Data rejestracji 18.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem tak zła .że MAM ZAMIAR zgłosić skargę do Państwowej Inspekcji Pracy
Jestem przepracowana !
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja widzę Bogdana... ( z disco robaczków)
Ps. Wkurzają mnie mocno jusznice deszczowe
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mnie wkurza takie czepialstwo w Kropce to nie konkurs, tylko od dawna za opublikowany przepis dostaje się wynagrodzenie... jest dużo takich gazetek, które publikują za pieniądze przepisy czytelników. Ktoś się ucieszył, a tu od razu zarzut, że "konkursu nie ma w bazie".
Jakoś zdrapek, lotto i innych gier z kolektur lotto też w bazie nie ma, a prawie codziennie są wpisy o wygranych tam
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie takie coś... A największe pretencje mają ci co nigdy nic nie dodali ;(
ameryka
Postów 756
Data rejestracji 04.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIENAWIDZĘ UPAŁÓW
anet
Postów 1100
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam się z reguły, nie narzekam, ale jak się ma kłopot ze skórą.. no i zapomniałam wysłać hasełko na 4 edycję muffinek, a było już wymyslone..
tereniagno
Postów 5088
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety dla złodzieja nie ma nic świętego U mnie na moim parafialnym nie kradną ale na komunalnym strasznie, aż czasami żal cokolwiek ładniejszego zostawić na grobie bo zaraz znika
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jola29k
Postów 2221
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja też