Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to za samowolka z jej strony? Zepsuła perfidnie i nie działa! Może zacznij gdzieś chować swoje rzeczy? Ja bym tej siostrze skórę strzepała...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
cudaczek121
Postów 6524
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
No, tym razem nie jest to ta średnia siostra,która wkurza mnie znacznie częściej Obie są "udane". Przed wyjazdem mysz działała,a młoda w ogóle nie poczuwa się do winy.Następnym razem zamknę pokój na klucz
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
mia
Postów 17437
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
A konkursowo - Valbon. Bony przestali wysyłać, potwierdzeń brak, cała wcześniejsza świetna organizacja im chyba padła
Gość: hepinka
ale jak dzwoni zastrzeżony albo nieznany to ona sobie nie odbiera...
jak mi powiedziała dzisiaj to to mnie szlag na miejscu trafił...
koniec tego, gram sama, szkoda nerwów :>
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
cudaczek121
Postów 6524
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
mia
Postów 17437
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Czasem tak bywa - jak się wali, to się wali...
Na szczęście, jak mówi stare powiedzenie "Po każdej burzy w końcu wychodzi słońce". A po długiej szarej zimie, przychodzi wiosna...
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: mightyb
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojjj tak, co miesiąc obiecuję sobie poprawę a i tak siadam w ostatni dzień Moja organizacja jest na wakacjach...
vickichelm
Postów 2409
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
aniutka
Postów 1044
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za dobra słowa, ale przestaje wierzyć ze będzie dobrze
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moze wystarczy zmienić port USB, albo wypiąć i wpiąć, zainstalować bądź zaaktualizować sterowniki.. w końcu myszka też może miec urlop.. niedość, że każdy ją obmacuje ile się da i smyra paluszkiem po grzbiecie.. pogłaskaj ją, odrazu będzie lepiej..
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem po prostu trzeba spać na samo dno, żeby mieć się od czego odbić. (Ja odbiłam się ładnych kilka lat temu, a myślałam już, że nic dobrego mnie w życiu nie spotka). Uszy do góry
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak tak wiem, A księgowa co miesiąc i tak dostaje papiery po terminie
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojej znajomej życie tak dalo w kość,że nie widziala jego sensu.Trzy lata walczyła z beznadziejnymi przepisam i wstawała rano tylko dla dzieci,a dziś okazalo się ,że podpis jednego człowieka zmienił jej źycie!! "fortuna kołem sie toczy" ,musi być dobrze.Trzymam kciuki,tak jak trzymalam za moją znajomą.Dziś obie płakałyśmy ze szczęścia!!
tereniagno
Postów 5092
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
aniutka
Postów 1044
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję za miłe słowa