Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

agusia147

#5706400 Napisano: 25.07.2013 12:29:42
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wróciłam do domu po dwóch tygodniach urlopu, odpalam stacjonarny komputer i nie mogę uruchomić myszki emotka Moja najmłodsza siostra twierdzi,że ją sobie pożyczyła, ale już wtedy od razu nie działała emotka Mysz jest bezprzewodowa,więc myślałam,że baterie nie działają.Kupiłam więc nowe i na pewno dobrze włożyłam, a mysz nadal nie działa emotka Nie wiem, może coś jest nie tak z usb w kompie,ale czeka mnie kupno nowej myszki- tym razem przewodowej.ech.Teraz akurat piszę z pracy, ale jak wróce do domu, znowu nie będę mieć dostępu do kompa.

A co to za samowolka z jej strony? Zepsuła perfidnie i nie działa! Może zacznij gdzieś chować swoje rzeczy? Ja bym tej siostrze skórę strzepała... emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#5706405 Napisano: 25.07.2013 12:38:15
agusia147 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wróciłam do domu po dwóch tygodniach urlopu, odpalam stacjonarny komputer i nie mogę uruchomić myszki emotka Moja najmłodsza siostra twierdzi,że ją sobie pożyczyła, ale już wtedy od razu nie działała emotka Mysz jest bezprzewodowa,więc myślałam,że baterie nie działają.Kupiłam więc nowe i na pewno dobrze włożyłam, a mysz nadal nie działa emotka Nie wiem, może coś jest nie tak z usb w kompie,ale czeka mnie kupno nowej myszki- tym razem przewodowej.ech.Teraz akurat piszę z pracy, ale jak wróce do domu, znowu nie będę mieć dostępu do kompa.

A co to za samowolka z jej strony? Zepsuła perfidnie i nie działa! Może zacznij gdzieś chować swoje rzeczy? Ja bym tej siostrze skórę strzepała... emotka emotka emotka

No, tym razem nie jest to ta średnia siostra,która wkurza mnie znacznie częściej emotka Obie są "udane". Przed wyjazdem mysz działała,a młoda w ogóle nie poczuwa się do winy.Następnym razem zamknę pokój na klucz emotka
0 0

mia

#5706411 Napisano: 25.07.2013 12:41:39
Wkurza mnie fatalny stan moich nerwów, od kilku dni mam normalną trzepawkę i jadę na tabletkach... emotka
A konkursowo - Valbon. Bony przestali wysyłać, potwierdzeń brak, cała wcześniejsza świetna organizacja im chyba padła emotka
0 0

Gość: hepinka

#5706415 Napisano: 25.07.2013 12:46:29
wkurzyła mnie moja mama, niby gramy w konkursy razem...
ale jak dzwoni zastrzeżony albo nieznany to ona sobie nie odbiera...
jak mi powiedziała dzisiaj to to mnie szlag na miejscu trafił...
koniec tego, gram sama, szkoda nerwów :> emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

aniutka

#5706417 Napisano: 25.07.2013 12:51:53
Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka
0 0

cudaczek121

#5706426 Napisano: 25.07.2013 13:01:15
No i jeszcze wkurza mnie,że zrobiłam wymaz z gardła i okazało się,że mam bakterię od klimatyzacji z naszego biura.Wiem to, bo koleżanka z pracy też się nabawiła tego samego dziadostwa emotka Administracja budynku w żywe oczy kłamie, że przeczyszczali klimę,ale specjalista, który przyszedł na kontrolę twierdzi,że wcale nie były czyszczone urządzenia emotka
0 0

mia

#5706428 Napisano: 25.07.2013 13:03:21
aniutka napisał(a):

Wkurza mnie całe moje życie, nic mi się nie układa, same kłody pod nogi emotka Mam czasami ochotę wyjść z domu i iść przed siebie gdzie mnie oczy poniosą emotka Kto mi tak żle życzy że wszystko się wali emotka

Czasem tak bywa - jak się wali, to się wali... emotka
Na szczęście, jak mówi stare powiedzenie "Po każdej burzy w końcu wychodzi słońce". A po długiej szarej zimie, przychodzi wiosna... emotka
0 0

ondine

#5706435 Napisano: 25.07.2013 13:10:35
Wkurza mnie to, że nie mogę wygrać bonu z Valbon C4 emotka !!!
0 0

Gość: mightyb

#5706436 Napisano: 25.07.2013 13:12:56
emotka emotka loteria "ale numer" kasa poczta poszła a w banku echo dudni , zrobili sobie podział emotka emotka emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5706437 Napisano: 25.07.2013 13:13:29
agusia147 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Niech mnie ktoś dobije... wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i czeka mnie pół nocy siedzenia nad papierami..... Im bardziej jestem zmęczona tym gorzej pracuję emotka

emotka Wolę Cię przytulić, jak dobijać! emotka

Nie przytulać! Dobić emotka

Tu tylko kop w cenzura może pomóc. Znam to!

ojjj tak, co miesiąc obiecuję sobie poprawę a i tak siadam w ostatni dzień emotka Moja organizacja jest na wakacjach...
0 0

vickichelm

#5706441 Napisano: 25.07.2013 13:18:56
wkurza mnie to mało powiedziane... konkurs Frugo na cholere im od razu rezerwowi. Telepią mi się reće mam palpitacje modle się w duszy powiedz , że wygrałam , nie chcę rezerwy a tu rezerwa z 22 okropne emotka
0 0

aniutka

#5706448 Napisano: 25.07.2013 13:29:46
mia napisał(a):

aniutka napisał(a):

Na szczęście, jak mówi stare powiedzenie "Po każdej burzy w końcu wychodzi słońce". A po długiej szarej zimie, przychodzi wiosna... emotka

Dzięki za dobra słowa, ale przestaje wierzyć ze będzie dobrze emotka
0 0

swibek

#5706451 Napisano: 25.07.2013 13:34:55
cudaczek121 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No, tym razem nie jest to ta średnia siostra,która wkurza mnie znacznie częściej emotka Obie są "udane". Przed wyjazdem mysz działała,a młoda w ogóle nie poczuwa się do winy.Następnym razem zamknę pokój na klucz emotka

a moze wystarczy zmienić port USB, albo wypiąć i wpiąć, zainstalować bądź zaaktualizować sterowniki.. emotka w końcu myszka też może miec urlop.. niedość, że każdy ją obmacuje ile się da i smyra paluszkiem po grzbiecie.. pogłaskaj ją, odrazu będzie lepiej.. emotka
0 0

koper

#5706470 Napisano: 25.07.2013 13:57:08
aniutka napisał(a):

mia napisał(a):

aniutka napisał(a):

Dzięki za dobra słowa, ale przestaje wierzyć ze będzie dobrze emotka

Czasem po prostu trzeba spać na samo dno, żeby mieć się od czego odbić. (Ja odbiłam się ładnych kilka lat temu, a myślałam już, że nic dobrego mnie w życiu nie spotka). Uszy do góry emotka
0 0

agusia147

#5706540 Napisano: 25.07.2013 15:12:27
efelinkaaa napisał(a):

agusia147 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

mia napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Niech mnie ktoś dobije... wszystko zostawiam na ostatnią chwilę i czeka mnie pół nocy siedzenia nad papierami..... Im bardziej jestem zmęczona tym gorzej pracuję emotka

emotka Wolę Cię przytulić, jak dobijać! emotka

Nie przytulać! Dobić emotka

Tu tylko kop w cenzura może pomóc. Znam to!

ojjj tak, co miesiąc obiecuję sobie poprawę a i tak siadam w ostatni dzień emotka Moja organizacja jest na wakacjach...

Tak tak wiem, A księgowa co miesiąc i tak dostaje papiery po terminie emotka
0 0

barszcz

#5706554 Napisano: 25.07.2013 15:19:59
aniutka będzie dobrze!
Mojej znajomej życie tak dalo w kość,że nie widziala jego sensu.Trzy lata walczyła z beznadziejnymi przepisam i wstawała rano tylko dla dzieci,a dziś okazalo się ,że podpis jednego człowieka zmienił jej źycie!! "fortuna kołem sie toczy" ,musi być dobrze.Trzymam kciuki,tak jak trzymalam za moją znajomą.Dziś obie płakałyśmy ze szczęścia!!
0 0

tereniagno

#5706746 Napisano: 25.07.2013 20:08:07
Wkurza mnie dzisiejszy dzień emotka emotka kupiłam na konkurs Familijne,nie dość ,że zjedli,prosiłam,żeby zostawili kod z opakowaniem,to oczywiście został wyrzucony wrrrrr!! Dziś chciałam wysłać na ser Valbon z Tesco i okazało się,że konkurs trwał do wczoraj,paragon tylko został!!!! emotka emotka
0 0

aniutka

#5706752 Napisano: 25.07.2013 20:14:05
barszcz napisał(a):

aniutka będzie dobrze!
Mojej znajomej życie tak dalo w kość,że nie widziala jego sensu.Trzy lata walczyła z beznadziejnymi przepisam i wstawała rano tylko dla dzieci,a dziś okazalo się ,że podpis jednego człowieka zmienił jej źycie!! "fortuna kołem sie toczy" ,musi być dobrze.Trzymam kciuki,tak jak trzymalam za moją znajomą.Dziś obie płakałyśmy ze szczęścia!!

Dziękuję za miłe słowa emotka
0 0

kamuun

#5706754 Napisano: 25.07.2013 20:16:58
ondine napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie mogę wygrać bonu z Valbon C4 emotka !!!

mnie też ! emotka
0 0

agusia147

#5706777 Napisano: 25.07.2013 20:41:32
Pogoda, kolejny dzień smażenia... Komputer też, bo muli mimo, że jest super ekstra mocny to nie wyrabia z obliczeniami ;(
0 0