Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

agusia147

#5704956 Napisano: 23.07.2013 13:23:53
koza.k90 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

nice napisał(a):

babariba napisał(a):

u nas również masakryczny upał, a tu mamy małą siostrzenicę na wakacjach, a wyjść z domu się nie da

a u nas zimno i wiatr spory, zero słońca, same chmury emotka Ja chcę troszkę ciepełka emotka

u mnie zimno i może tak pozostać emotka Nie mogę się doczekać zimy ! Wkurzają mnie upały nie cierpię uczucia lepkości brrrr

a ja tam wolę ciepełko od zimna i wiatru emotka

A ja wolę wiosenną pogodę - tak z 20 stopni, tak żeby było w sam raz ciepło ale bez upału... Nie lubię jak się ze mnie leje.
0 0

aniutka

#5704975 Napisano: 23.07.2013 13:51:33
Wkurza mnie pogoda, przede wszystkim ten okropny wiatr emotka Chce chociaż odrobinkę deszczu bo wszystko usycha na ogródku i trawka nie chce rosnąć emotka Dodatkowo wkurzają mnie kurierzy, już chyba wszystkie firmy koło mnie przejeżdżały i każdy mnie ominął emotka
0 0

agusia147

#5705276 Napisano: 23.07.2013 21:16:02
A mnie wkurza ten cały szum wokół "royal baby"... Jakby to jedno dziecko na świecie się rodziło, istny mesjasz itp... emotka
0 0

mia

#5705277 Napisano: 23.07.2013 21:22:16
vickichelm napisał(a):

u mnie zimno i może tak pozostać emotka Nie mogę się doczekać zimy ! Wkurzają mnie upały nie cierpię uczucia lepkości brrrr

O matko, nawet nie wspominaj o zimie! emotka
Nienawidzę zimna, a upały... uwielbiam! emotka A tu jak na złość ich brak - jakieś mizerne 20 stopni plus wściekły wiatr. Całe szczęście, że przynajmniej słońce świeci, bo już bym zębami szczękała. emotka
0 0

koper

#5705278 Napisano: 23.07.2013 21:22:37
agusia147 napisał(a):

A mnie wkurza ten cały szum wokół "royal baby"... Jakby to jedno dziecko na świecie się rodziło, istny mesjasz itp... emotka

Nie mesjasz, ale następca tronu. Rozumiem czemu jarają się tym w Wielkiej Brytanii, bo to ich przyszły król... Nam to trudniej zrozumieć, bo od lat nie ma u nas monarchii. Niech tam sobie się cieszą jak chcą. Ale czemu cały świat o tym trąbi ??? Wszędzie jako główna wiadomość emotka Ja rozumiem, żeby poinformować, ale nie maglować od 2 dni...
Też mam tego serdecznie dosyć... emotka
0 0

ziolko

#5705293 Napisano: 23.07.2013 21:46:03
a mnie wkurza, że konkursu z Claudią nie było w bazie (drugiej części), a kilka osób chwaliło się dziś wygranymi

i co mam zrobić? każdemu po "nagrodzie"???

fajnie chwalić się wygraną, ale konkursu nie łaska już dodać, prawda??
0 0

judytkak

#5705297 Napisano: 23.07.2013 21:54:49
ziolko napisał(a):

a mnie wkurza, że konkursu z Claudią nie było w bazie (drugiej części), a kilka osób chwaliło się dziś wygranymi

O, to ja się bije w piersi i proszę o wybaczenie. Jeśli brak forumowego doświadczenia i zasad panujących mnie choć trochę tłumaczy, to błagam o spojrzenie na mnie przychylnym okiem emotka Składam oczywiście mocne postanowienie poprawy emotka
0 0

mia

#5705298 Napisano: 23.07.2013 21:55:21
ziolko napisał(a):

Powiem szczerze, że nawet nie wiedziałam, że nie ma w bazie... emotka
Na podstawie I części kupiłam Claudie, stamtąd się dowiedziałam o II części i już nawet nie zaglądałam do bazy. W sumie ten samochód chyba tam tkwił, który tez obejmował obie części.
Nic nie wygrałam, ale karniaka tez mogę na klatę przyjąć, jak będziesz rozdawać.
Konsekwentnie do moich poglądów, to mi się on należy, fakt. emotka
0 0

privatedo

#5705307 Napisano: 23.07.2013 22:10:48
mnie nie wkurza, a boli, ze wszyscy sobie przypominaja po zakonczeniu konkursu, ze jest forum, ze tu mozna sie zapytac czy juz rozwiazali albo pochwalic nagroda...
Wczesniej nie bylo chetnego zeby nawet tylko napisac, ze jest 2 czesc
0 0

zaczytana-pola

#5705308 Napisano: 23.07.2013 22:14:16
privatedo napisał(a):

mnie nie wkurza, a boli, ze wszyscy sobie przypominaja po zakonczeniu konkursu, ze jest forum, ze tu mozna sie zapytac czy juz rozwiazali albo pochwalic nagroda...

Też nie wiedziałam emotka
0 0

assal

#5705310 Napisano: 23.07.2013 22:15:53
Przy pierwszej części była informacja, że w kolejnych dwóch numerach "Claudii" będą nowe nagrody.
Konkursu jednak w internecie nie znalazłam. Cały czas jest u nich na stronie część 1.
0 0

judytkak

#5705325 Napisano: 23.07.2013 22:34:35
privatedo napisał(a):

To nie było tak. Nie miałam świadomości, że muszę dodawać konkurs, jeśli jest podzielony na części. Jakoś tak radość z wygranych maleje... chyba lepiej się nie chwalić emotka
0 0

assal

#5705482 Napisano: 24.07.2013 10:13:59
To może załóżcie taki wątek: "Konkursy gazetowe" i tam będzie można wpisywać, jakie konkursy gdzie są.
Do bazy nie da się dodać konkursu, jak nie ma do niego linku.
Są konkursy smsowe w "Twoim Stylu" często, w "Pani", w różnych gazetach dla rodziców - nigdy ich tu nie było, bo nikt ich nie dodaje emotka
Nie ma co się dziwić, że nikt nie napisał o konkursie w "Claudii" emotka
0 0

Gość: zwierzyniec

#5705495 Napisano: 24.07.2013 10:28:45
assal napisał(a):

To może załóżcie taki wątek: "Konkursy gazetowe" i tam będzie można wpisywać, jakie konkursy gdzie są.
Są konkursy smsowe w "Twoim Stylu" często, w "Pani", w różnych gazetach dla rodziców - nigdy ich tu nie było, bo nikt ich nie dodaje emotka

Przecież jest wątek "konkursy z gazet" - tyle, że nikt niczego tam nie zamiescza emotka
https://www.e-kon...orum/show/870221/p/4
0 0

agusia147

#5705518 Napisano: 24.07.2013 10:43:51
koper napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Nie mesjasz, ale następca tronu. Rozumiem czemu jarają się tym w Wielkiej Brytanii, bo to ich przyszły król... Nam to trudniej zrozumieć, bo od lat nie ma u nas monarchii. Niech tam sobie się cieszą jak chcą. Ale czemu cały świat o tym trąbi ??? Wszędzie jako główna wiadomość emotka Ja rozumiem, żeby poinformować, ale nie maglować od 2 dni...
Też mam tego serdecznie dosyć... emotka

Niech sobie mają króla, nie wiem czy to dziecko jak się kapnie o co chodzi i jakie życie go czeka będzie też takie pełne optymizmu...
0 0

ziolko

#5705569 Napisano: 24.07.2013 11:14:34
assal napisał(a):

może i nie zawsze gazetowe konkursy mają odnośniki w necie, ale jednak jakoś pierwszy etap Claudii był w bazie https://www.e-kon...112254/#.Ue-apqKzKuI
poza tym JEST temat "konkursy z gazet" emotka
0 0

barcza

#5705595 Napisano: 24.07.2013 11:39:47
ziolko napisał(a):

assal napisał(a):

Kochane Czytelniczki! Zapraszamy do świętowania 20. rocznicy „Claudii” i wzięcia udziału w zabawie. Czeka na Was mnóstwo luksusowych nagród. Nasze urodziny potrwają aż trzy miesiące, a w kolejnych numerach magazynu będą się pojawiały nowe prezenty. Trzymamy kciuki za zwycięzców

czyli informacja była podana w linku do konkursu więc po co ta złość

ale informacja była wystarczyło nacisnąć chcesz brać udział w konkursie i a tam była informacja

może i nie zawsze gazetowe konkursy mają odnośniki w necie, ale jednak jakoś pierwszy etap Claudii był w bazie https://www.e-kon...112254/#.Ue-apqKzKuI
poza tym JEST temat "konkursy z gazet" emotka

0 0

barcza

#5705598 Napisano: 24.07.2013 11:42:06
Informacja była podana e linku do konkursu wkleiłam ta informacje więc pretensje są niewłaściwe bo informacja

byłaKochane Czytelniczki! Zapraszamy do świętowania 20. rocznicy „Claudii” i wzięcia udziału w zabawie. Czeka na Was mnóstwo luksusowych nagród. Nasze urodziny potrwają aż trzy miesiące, a w kolejnych numerach magazynu będą się pojawiały nowe prezenty. Trzymamy kciuki za zwycięzców

0 0

zaczytana-pola

#5705602 Napisano: 24.07.2013 11:44:41
Wkurza mnie pogoda. Jest tak zimno, że dzisiaj nawet z domu nie wyszłam. Okna pozamykane, bluzy z długim rękawem, długie spodnie, gorąca herbata emotka Lipiec mamy emotka
0 0

assal

#5705615 Napisano: 24.07.2013 11:52:32
Może takie wątki jak "Konkursy z gazet" powinny być zawsze w czołówce na forum?
Tak, to są paragony/szukam/sprzedam itp., a te każdy znajdzie, jak będzie potrzebował emotka
Z wpisywaniem treści smsa na forum jest jednak jeden problem - dużo osób pisze z błędami.
Zły format smsa oznacza koszty.
Ile konkursów w bazie ma złą datę? Jak się przegląda konkursy kończące się dziś, najczęściej jakiś jest już zakończony.
0 0