Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja wolę wiosenną pogodę - tak z 20 stopni, tak żeby było w sam raz ciepło ale bez upału... Nie lubię jak się ze mnie leje.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
O matko, nawet nie wspominaj o zimie!
Nienawidzę zimna, a upały... uwielbiam! A tu jak na złość ich brak - jakieś mizerne 20 stopni plus wściekły wiatr. Całe szczęście, że przynajmniej słońce świeci, bo już bym zębami szczękała.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mesjasz, ale następca tronu. Rozumiem czemu jarają się tym w Wielkiej Brytanii, bo to ich przyszły król... Nam to trudniej zrozumieć, bo od lat nie ma u nas monarchii. Niech tam sobie się cieszą jak chcą. Ale czemu cały świat o tym trąbi ??? Wszędzie jako główna wiadomość Ja rozumiem, żeby poinformować, ale nie maglować od 2 dni...
Też mam tego serdecznie dosyć...
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i co mam zrobić? każdemu po "nagrodzie"???
fajnie chwalić się wygraną, ale konkursu nie łaska już dodać, prawda??
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
judytkak
Postów 512
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O, to ja się bije w piersi i proszę o wybaczenie. Jeśli brak forumowego doświadczenia i zasad panujących mnie choć trochę tłumaczy, to błagam o spojrzenie na mnie przychylnym okiem Składam oczywiście mocne postanowienie poprawy
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Powiem szczerze, że nawet nie wiedziałam, że nie ma w bazie...
Na podstawie I części kupiłam Claudie, stamtąd się dowiedziałam o II części i już nawet nie zaglądałam do bazy. W sumie ten samochód chyba tam tkwił, który tez obejmował obie części.
Nic nie wygrałam, ale karniaka tez mogę na klatę przyjąć, jak będziesz rozdawać.
Konsekwentnie do moich poglądów, to mi się on należy, fakt.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
privatedo
Postów 1132
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wczesniej nie bylo chetnego zeby nawet tylko napisac, ze jest 2 czesc
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też nie wiedziałam
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursu jednak w internecie nie znalazłam. Cały czas jest u nich na stronie część 1.
Czekając na...
judytkak
Postów 512
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie było tak. Nie miałam świadomości, że muszę dodawać konkurs, jeśli jest podzielony na części. Jakoś tak radość z wygranych maleje... chyba lepiej się nie chwalić
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do bazy nie da się dodać konkursu, jak nie ma do niego linku.
Są konkursy smsowe w "Twoim Stylu" często, w "Pani", w różnych gazetach dla rodziców - nigdy ich tu nie było, bo nikt ich nie dodaje
Nie ma co się dziwić, że nikt nie napisał o konkursie w "Claudii"
Gość: zwierzyniec
Przecież jest wątek "konkursy z gazet" - tyle, że nikt niczego tam nie zamiescza
https://www.e-kon...orum/show/870221/p/4
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech sobie mają króla, nie wiem czy to dziecko jak się kapnie o co chodzi i jakie życie go czeka będzie też takie pełne optymizmu...
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może i nie zawsze gazetowe konkursy mają odnośniki w necie, ale jednak jakoś pierwszy etap Claudii był w bazie https://www.e-kon...112254/#.Ue-apqKzKuI
poza tym JEST temat "konkursy z gazet"
https://www.e-kon...orum/show/870221/p/4
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
barcza
Postów 1729
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
barcza
Postów 1729
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
byłaKochane Czytelniczki! Zapraszamy do świętowania 20. rocznicy „Claudii” i wzięcia udziału w zabawie. Czeka na Was mnóstwo luksusowych nagród. Nasze urodziny potrwają aż trzy miesiące, a w kolejnych numerach magazynu będą się pojawiały nowe prezenty. Trzymamy kciuki za zwycięzców
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, to są paragony/szukam/sprzedam itp., a te każdy znajdzie, jak będzie potrzebował
Z wpisywaniem treści smsa na forum jest jednak jeden problem - dużo osób pisze z błędami.
Zły format smsa oznacza koszty.
Ile konkursów w bazie ma złą datę? Jak się przegląda konkursy kończące się dziś, najczęściej jakiś jest już zakończony.