Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

dotusia

#5703388 Napisano: 20.07.2013 18:40:21
petunija1 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

dotusia napisał(a):

wkurza mnie top market, który robi wielkie tajemnice przez zwycięzcami konkursu E.Wedel... pani odpisała, że paragon dotarł, ale na pytanie o nagrodę znany tekst" Lista laureatów będzie na stronie do 22.07", czyli pewnie 22 lipca dopiero sie dowiem... emotka

dotusia, nie przeżywaj emotka wszyscy czekamy emotka 22.07 już w poniedziałek. Tak więc- 'łikendzik' 'relaksik' i w poniedziałek wyniki emotka

I pewnie znów się okaże,że to tylko nagroda pocieszenia . emotka
Wybaczcie,ale po dzisiejszym dniu (ZASKOCZ) już nic mnie nie ZASKOCZY. emotka

dokładnie miałam to napisać...

i jeszcze wkurzyło mnie dzisiaj Frugo... kilka dni temu wysłałam hasło z Modlinem (tutaj mieszkam), a dzisiaj wybrali takie miasto, więc mojego tekstu nie wybiorą na bank, bo w przeciągu kilku dni taki podobny pomysł nie ma szans... emotka
0 0

joan

#5703788 Napisano: 21.07.2013 21:25:58
Wkurza mnie, że wyjechałam na kilka dni na zagraniczne wywczasy i od razu po przyjeździe na miejsce zaczęli mnie ścigać z tego faken ZASKOCZ i skończyli dopiero wczoraj emotka Telefoniada, esemesiada, wszystko na roamingu, konkurs rozwiązywany "na chybcika". Jutro pewnie znów zadzwonią - ale jutro to ja odsypiam podróż, a pojutrze świętuję kolejny rok bliżej emerytury; mogą mi skoczyć na pukel...

PS: Bardzo przepraszam K* za zawracanie jej głowy w związku z ZASKOCZ emotka emotka emotka
0 0

agusia147

#5703918 Napisano: 22.07.2013 10:25:46
Wkurza mnie to, że ludzie nie mają własnego życia, podniecają się cudzym... Przykład księżna Kate i jej dziecko... A co kogo to obchodzi co urodzi i kiedy? Ludzie żyjcie własnym życiem i własnymi sprawami!
0 0

emilka211288

#5703940 Napisano: 22.07.2013 10:52:21
A mnie wkurzyła koleżanka.Ja dobra dusza jej pomagałam jak mogłam,dawałam jej się wypłakiwać na moim ramieniu jak mąż jej rogi przyprawiał,ja jej dzieci uczyłam i lekcje im pomagałam odrabiać,kawki u mnie popijała prawie codziennie,dzięki udostępnianiu jej mojego kompa mogła sobie męża pośledzić a ona co?Tak mnie oczerniła przed inna znajomą że tamta nie chce mnie teraz znać emotka Ku**a już nikomu nie można wierzyć bo nawet z pozoru najlepsi znajomi w łyżce wody mogą człowieka utopić emotka
0 0

leona

#5703945 Napisano: 22.07.2013 11:01:11
agusia147 napisał(a):

Wkurza mnie to, że ludzie nie mają własnego życia, podniecają się cudzym... Przykład księżna Kate i jej dziecko... A co kogo to obchodzi co urodzi i kiedy? Ludzie żyjcie własnym życiem i własnymi sprawami!

To jest właśnie szokujące, że na świecie tyle dzieci się rodzi w tym samym czasie ale z urodzin jednego robi się news w niemal wszystkich mediach. Z jednej strony przepych a w tym samym czasie w Afryce tysiące dzieci umierają z głodu i braku dostępu do czystej wody i to nikgo prawie nie obchodzi. Biednym będą proponować aborcję a urodziny jednego dziecka są wydarzeniem światowym bo jakiś rodowód phi.
0 0

jola29k

#5703959 Napisano: 22.07.2013 11:26:16
emilka211288 napisał(a):

A mnie wkurzyła koleżanka.Ja dobra dusza jej pomagałam jak mogłam,dawałam jej się wypłakiwać na moim ramieniu jak mąż jej rogi przyprawiał,ja jej dzieci uczyłam i lekcje im pomagałam odrabiać,kawki u mnie popijała prawie codziennie,dzięki udostępnianiu jej mojego kompa mogła sobie męża pośledzić a ona co?Tak mnie oczerniła przed inna znajomą że tamta nie chce mnie teraz znać emotka Ku**a już nikomu nie można wierzyć bo nawet z pozoru najlepsi znajomi w łyżce wody mogą człowieka utopić emotka

współczuje Ci nie ma to jak fałszywa koleżanka sama miałam taką
0 0

emilka211288

#5703988 Napisano: 22.07.2013 12:03:23
jola29k napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

A najzabawniejsze jest to,że ona oczywiście wpiera mi że jest niewinna...I pomyśleć że za tydzień przeprowadzam się do innego mieszkania a za płotem mieszka ona emotka
0 0

agusia147

#5704121 Napisano: 22.07.2013 13:51:32
leona napisał(a):

agusia147 napisał(a):

To jest właśnie szokujące, że na świecie tyle dzieci się rodzi w tym samym czasie ale z urodzin jednego robi się news w niemal wszystkich mediach. Z jednej strony przepych a w tym samym czasie w Afryce tysiące dzieci umierają z głodu i braku dostępu do czystej wody i to nikgo prawie nie obchodzi. Biednym będą proponować aborcję a urodziny jednego dziecka są wydarzeniem światowym bo jakiś rodowód phi.

Rodowody to pieski mają emotka Ale wkurza mnie stawianie na piedestale jakiegoś dziecka... Jakby nie było poważniejszych spraw na świecie...
0 0

petunija1

#5704152 Napisano: 22.07.2013 14:23:43
Wkurza mnie wszystko. emotka
0 0

jola29k

#5704155 Napisano: 22.07.2013 14:26:02
emilka211288 napisał(a):

jola29k napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

A najzabawniejsze jest to,że ona oczywiście wpiera mi że jest niewinna...I pomyśleć że za tydzień przeprowadzam się do innego mieszkania a za płotem mieszka ona emotka

oj to nie ciekawie , ja kiedyś żaliłam się koleżance że mąż mnie wk....a , a później się dowiedziałam że jestem w trakcie rozwodu od sąsiadki , jak już mnie coś wku.... to wole sobie tu napisać . A jak wygrałam coś wiecej to też zawsze dawałam ale się już wyleczyłam , bo nie dość że dałam z dobrego serca to potem tak mnie obgadały jedna z drugą
0 0

jola29k

#5704158 Napisano: 22.07.2013 14:27:30
petunija1 napisał(a):

mnie też wszystko wkurza brak kasy , młoda znowu chora ,zero nagród itd...
0 0

agusia147

#5704198 Napisano: 22.07.2013 15:08:48
jola29k napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

jola29k napisał(a):

emilka211288 napisał(a):

oj to nie ciekawie , ja kiedyś żaliłam się koleżance że mąż mnie wk....a , a później się dowiedziałam że jestem w trakcie rozwodu od sąsiadki , jak już mnie coś wku.... to wole sobie tu napisać . A jak wygrałam coś wiecej to też zawsze dawałam ale się już wyleczyłam , bo nie dość że dałam z dobrego serca to potem tak mnie obgadały jedna z drugą

A jak mnie coś wkurza, to wolę pogadać z kimś kogo nie znam w życiu osobistym, kto mnie nie obgada i nie narobi pleców... Jakby ktoś chciał pogadać to proszę pisać emotka Zawsze razem raźniej emotka
0 0

iwona0103

#5704245 Napisano: 22.07.2013 15:38:01
wkurza mnie brak informacji po rozmowie kwalifikacyjnej emotka

jakaś magia... po 10 min od postu zadzwonili z informacją, że mnie zapraszają na kolejny etap... emotka
0 0

agusia147

#5704327 Napisano: 22.07.2013 17:00:46
iwona0103 napisał(a):

jakaś magia... po 10 min od postu zadzwonili z informacją, że mnie zapraszają na kolejny etap... emotka

Powodzenia! i Gratuluję, zawsze to jakiś sukces oczarować komisję tak, aby przejść do kolejnego etapu.
0 0

petunija1

#5704338 Napisano: 22.07.2013 17:16:11
petunija1 napisał(a):

Ale mi przeszło. emotka emotka emotka
0 0

iwona0103

#5704384 Napisano: 22.07.2013 18:15:12
agusia147 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Powodzenia! i Gratuluję, zawsze to jakiś sukces oczarować komisję tak, aby przejść do kolejnego etapu.

nie dziękuję emotka
0 0

agusia147

#5704430 Napisano: 22.07.2013 19:04:18
Jak sobie tak myślę to ciągle mnie coś wkurza! Straszna ze mnie złośnica... Wkurza mnie, że nogi mi puchną... Wkurza mnie teściowa, że młodego tak o zabiera na dwór mówiąc "wsadź mi go do wózka", wkurza mnie mąż, czasem młody wyciem, wkurza mnie komputer, wkurza mnie niewygodna kanapa, wkurza mnie że nie chce mi się nic itp...
0 0

efelinkaaa

#5704766 Napisano: 23.07.2013 11:07:31
wkurza mnie pogoda... zimno, wieje... brrr
0 0

babariba

#5704772 Napisano: 23.07.2013 11:11:55
emotka emotka emotka emotka emotka

wkurza mnie pogoda... zimno, wieje... brrr

gdzie ty mieszkasz????? emotka
0 0

koper

#5704778 Napisano: 23.07.2013 11:14:44
U mnie też jest zimno i wieje wiatr. Jest bardzo nieprzyjemnie, tak wilgotno i przez grubą warstwę chmur prawie nie przebija się słońce, a właśnie mam zdjęcia do zrobienia na zewnątrz, a przy takim świetle nic ładnego mi nie wychodzi...
0 0