Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

dotusia

#5703007 Napisano: 19.07.2013 22:39:24
wkurza mnie top market, który robi wielkie tajemnice przez zwycięzcami konkursu E.Wedel... pani odpisała, że paragon dotarł, ale na pytanie o nagrodę znany tekst" Lista laureatów będzie na stronie do 22.07", czyli pewnie 22 lipca dopiero sie dowiem... emotka
0 0

sambolera

#5703017 Napisano: 19.07.2013 22:46:48
dotusia napisał(a):

wkurza mnie top market, który robi wielkie tajemnice przez zwycięzcami konkursu E.Wedel... pani odpisała, że paragon dotarł, ale na pytanie o nagrodę znany tekst" Lista laureatów będzie na stronie do 22.07", czyli pewnie 22 lipca dopiero sie dowiem... emotka

to choc Ci odpisała, bo mi nie
0 0

zaczytana-pola

#5703021 Napisano: 19.07.2013 22:50:11
dotusia napisał(a):

dotusia, nie przeżywaj emotka wszyscy czekamy emotka 22.07 już w poniedziałek. Tak więc- 'łikendzik' 'relaksik' i w poniedziałek wyniki emotka
0 0

Gość: emka86

#5703028 Napisano: 19.07.2013 22:55:47
agusia147 napisał(a):

goralecka napisał(a):

Wkurza mnie, ze kogos bawi, smieszy ludzka choroba i nieszczescie emotka
Rozumiem, ze sytuacja konkursu z biletami na jutrzejszy mecz byla zaskakujaca i mogla bawic no ale teraz...chyba nie odwolano tego meczu bez powodu.

Chyba, ze ja taka wrazliwa jestem...

To jakiś żart? Z dnia na dzień?

Dokładnie tak,mogło być... Rak jest tak podstępną chorobą,nigdy nic nie wiadomo... I psychika wysiada chorego i najbliższych.
0 0

agusia147

#5703050 Napisano: 19.07.2013 23:15:51
Kurcze ja wszystko rozumiem, ale czy nie mają drugiego trenera w razie choroby pierwszego? Meczy się nie odwołuje z dnia na dzień!
0 0

luko922

#5703053 Napisano: 19.07.2013 23:18:02
emka86 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

goralecka napisał(a):

Rozumiem, ze sytuacja konkursu z biletami na jutrzejszy mecz byla zaskakujaca i mogla bawic no ale teraz...chyba nie odwolano tego meczu bez powodu.

Dokładnie tak,mogło być... Rak jest tak podstępną chorobą,nigdy nic nie wiadomo... I psychika wysiada chorego i najbliższych.

Rak rakiem, ale naprawdę- tak się nie załatwia spraw. Ja tam jestem ostatni do wysuwania takich wniosków, ale nie oszukujmy się- zawsze takie rzeczy dzieją się w Polsce...
0 0

jola29k

#5703054 Napisano: 19.07.2013 23:18:33
agicho napisał(a):

jola29k napisał(a):

wkurza mnie cena książek do szkoły , 800 zł musiałam zapłacić emotka

Oj,mnie też to denerwuje i niech nikt nie mówi,że edukacja w Polsce jest bezpłatna emotka

A gdzie jeszcze zeszyty okładki itp.
0 0

vickichelm

#5703062 Napisano: 19.07.2013 23:22:21
luko922 napisał(a):

emka86 napisał(a):

agusia147 napisał(a):

goralecka napisał(a):

Rak rakiem, ale naprawdę- tak się nie załatwia spraw. Ja tam jestem ostatni do wysuwania takich wniosków, ale nie oszukujmy się- zawsze takie rzeczy dzieją się w Polsce...

dokładnie rak to straszna choroba i współczuje.. ale takie rzeczy tylko w naszym ukochanym kraju emotka
0 0

petunija1

#5703072 Napisano: 19.07.2013 23:31:19
zaczytana-pola napisał(a):

dotusia napisał(a):

dotusia, nie przeżywaj emotka wszyscy czekamy emotka 22.07 już w poniedziałek. Tak więc- 'łikendzik' 'relaksik' i w poniedziałek wyniki emotka

I pewnie znów się okaże,że to tylko nagroda pocieszenia . emotka
Wybaczcie,ale po dzisiejszym dniu (ZASKOCZ) już nic mnie nie ZASKOCZY. emotka
0 0

vingag

#5703109 Napisano: 20.07.2013 01:44:38
Moja teściowa. Nie było jej w domu przez miesiąc, dzisiaj przyjechała i już od drzwi pretensje.
O to, że jej krzeseł brakuje w JEJ pokoju gościnnym - okazuje się, że źle policzyła.
O to, że jej krzesła są "połamane" - mąż poszedł sprawdzić - w jednym krześle wyskoczył bolec.
O to, że stół w ogrodzie stoi nie tak jak powinien.
O to, że w łazience są nie te dywaniki (!).
O wszystko.
A najlepsze jest to, że pół dnia spędziłam na sprzątaniu, a w pół godziny po jej przyjeździe zastałam ją na klęczkach, jak myje podłogę w piwnicy. Podłogę, którą nie dalej jak dwie godziny temu skończyłam szorować.
Dlaczego w ogóle tacy samoumęczający się ludzie istnieją. Po co zatruwać życie innym? Czy to rodzaj hobby, czy jak, bo ja tego za cholerę nie mogę pojąć.
Jest mi źle i spać nie mogę.
Niby nie powinno się ludziom źle życzyć, ale czasami ciężko się powstrzymać i nie pomyśleć: "co by było gdyby..."
0 0

jarko44

#5703110 Napisano: 20.07.2013 03:19:47
Piłkarski klub FC Barcelona - dla mnie pokazali zupełny brak szacunku dla polskich kibiców, czy w sportowym duchu nie było lepiej zagrać dla chorego ( przecież nie był to jakiś losowy wypadek ) byłego już trenera i pyknąć patałachów z Lechistanu 15:00? Oczywiście na Audi Cup za parę dni do Monachium pojadą, życzę im solidnego łomotu od Bayernu
0 0

luk1990

#5703111 Napisano: 20.07.2013 04:19:11
jarko44 napisał(a):

Piłkarski klub FC Barcelona - dla mnie pokazali zupełny brak szacunku dla polskich kibiców, czy w sportowym duchu nie było lepiej zagrać dla chorego ( przecież nie był to jakiś losowy wypadek ) byłego już trenera i pyknąć patałachów z Lechistanu 15:00? Oczywiście na Audi Cup za parę dni do Monachium pojadą, życzę im solidnego łomotu od Bayernu

popieram-totalny brak szacunku...przeciez trener chory od wczoraj nie jest ... ;/
0 0

Gość: koza.k90

#5703117 Napisano: 20.07.2013 07:34:00
jarko44 napisał(a):

ja też im życzę łomotu
0 0

agusia147

#5703162 Napisano: 20.07.2013 10:17:21
vingag napisał(a):

Moja teściowa. Nie było jej w domu przez miesiąc, dzisiaj przyjechała i już od drzwi pretensje.
O to, że jej krzeseł brakuje w JEJ pokoju gościnnym - okazuje się, że źle policzyła.
O to, że jej krzesła są "połamane" - mąż poszedł sprawdzić - w jednym krześle wyskoczył bolec.
O to, że stół w ogrodzie stoi nie tak jak powinien.
O to, że w łazience są nie te dywaniki (!).
O wszystko.
A najlepsze jest to, że pół dnia spędziłam na sprzątaniu, a w pół godziny po jej przyjeździe zastałam ją na klęczkach, jak myje podłogę w piwnicy. Podłogę, którą nie dalej jak dwie godziny temu skończyłam szorować.
Dlaczego w ogóle tacy samoumęczający się ludzie istnieją. Po co zatruwać życie innym? Czy to rodzaj hobby, czy jak, bo ja tego za cholerę nie mogę pojąć.
Jest mi źle i spać nie mogę.
Niby nie powinno się ludziom źle życzyć, ale czasami ciężko się powstrzymać i nie pomyśleć: "co by było gdyby..."

Ajj moja jak do nas przyjeżdża to to samo... Mimo, że ja robię tzw sanepid przed przyjazdem i dla mnie jest nieskazitelnie czytsto to, ona przyjeżdża i tu, że niby okna brudne, tu, że podłogi, że dywany itp. To daje jej się samorealizować z mopem i szmatą emotka Skoro ma taką potrzebę emotka Polecam olewać.

koza.k90 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

ja też im życzę łomotu

Dostaną go tylko w innym terminie emotka
0 0

anialistopad

#5703166 Napisano: 20.07.2013 10:24:10
Vingag nie martw tesciowe juz takie sa,ja mam identyczna polecam olewac ,niech sprzata jak chce ,one wiedza lepiej daj jej mopa niech szaleje .
0 0

leona

#5703230 Napisano: 20.07.2013 12:20:04
Od rana chce mi się spać i tak trudno to zwalczyć emotka
0 0

mia

#5703234 Napisano: 20.07.2013 12:24:43
jarko44 napisał(a):

Dokładnie, tak jak mnie wkurzał ZASKOCZ, tak to było niczym, wobec tego jak olała nas wspaniała Barca! emotka

Rzadko kibicuję Niemcom, ale tym razem będę modły zanosić, żeby totalnie zjechali Barcelonę. emotka
Choć to i tak pewnie spadnie na karb ich rozchwiania psychicznego po decyzji trenera. emotka
0 0

Gość: goralecka

#5703289 Napisano: 20.07.2013 13:57:53
wkurza mnie, ze kupilam na allegro w maju rzecz, zwrocilam ja zgodnie ze wszystkimi wytycznymi i dzis nie mam ani kasy ani tej rzeczy emotka
0 0

dochaaa

#5703301 Napisano: 20.07.2013 14:24:15
a nie wkurza cale to opieprzanie Barcelony emotka nie zebym byla wielka ich fanka ale nie moge pojac czemu teraz wszyscy tak po nich jada, tak to prawie podnieceni byli bo mecz z polska druzyna a teraz kiedy wyszly takie okolicznosci i z dnia na dzien odwolano mecz (i to przeciez nie z byle przyczyny !) to wszyscy mowia jak to Barca nas olala.... faktycznie to ze ich trener ma nawrot choroby to blachy powod aby nie zagrac... fakt chorowal juz od dawna ale nawrot moze nastapic w KAZDEJ chwili ale chyba nie wszyscy to rozumieja... emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5703365 Napisano: 20.07.2013 16:56:41
ja tam piłkę nożną mam gdzieś, na chleb mi nie dają więc mi to ryra czy będą czy nie

a w temacie...mam dzisiaj dużo roboty a wszystko mi leci z rąk...
0 0