Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polarniczka
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Małżeństwo w tym jest podobne do życia, że to pole walki, a nie grządka róż.
anialistopad
Postów 13548
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie już nawet wróżki pytają-"gdzie Twoje szczęście?!"
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Łączę się w bólu.
Czekam na sierpień... pod każdym względem! Od początku lipca wszystko mi się chrzani. Teraz to się nawet zaczynam bać wyjazdu pod koniec lipca, że samochodem gdzieś w drzewo pierdyknę!
dochaaa
Postów 1146
Data rejestracji 16.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
heh to jest nas wiecej mnie to juz ten caly lipiec bokiem wychodzi, zero zyskow tylko straty... a w sierpniu urodziny synka i trzeba pomyslec nad impreza urodzinowa, tortem, prezentami itp itd...
Gość: polarniczka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
A w ogólniejszym sensie, głupota ludzka. Od pewnego etapu powinna być karalna.
nice
Postów 1758
Data rejestracji 27.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i mnie również to WKURZA, nie pwoem jak bardzo
Gość: emka86
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam krople Allergodil...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
jola29k
Postów 2221
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie identycznie.. I również synek ma 16go sierpnia urodzinki..
amif
Postów 2167
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopiero w czwartym punkcie udało mi się przełużyć umowe na internet, normalnie musiałam się prosić by nadal być ich klientem...
w pierwszym panienka nie umiała obsługiwać komputera, nie maiła pojęcia co jej tam wyskakuje, w drugim masa ludzi i bardzo niesymaptyczni panowie, w trzecim dopiero gość stwierdził, że nie ma dla mnie nowej oferty i najlepiej przyjść później ( a umowa kończy się 4 sierpnia!), ale w końcu doszedł do wniosku żeby jechać do salonu T mobile, wreszcie tam pan, najpierw się skrzywił czy na pewno dzisiaj muszę tą umowę przedłużać, ale w końcu wydrukował łaskawie aneks....
Gość: goralecka
Rozumiem, ze sytuacja konkursu z biletami na jutrzejszy mecz byla zaskakujaca i mogla bawic no ale teraz...chyba nie odwolano tego meczu bez powodu.
Chyba, ze ja taka wrazliwa jestem...
emilucha
Postów 238
Data rejestracji 04.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eee....o co tu chodzi
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jakiś żart? Z dnia na dzień?
agicho
Postów 2454
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 20
Oj,mnie też to denerwuje i niech nikt nie mówi,że edukacja w Polsce jest bezpłatna