Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: koza.k90
Gość: koza.k90
wszędzie pełno kombinatorów i oszustów
byle kogoś wykolegować, oszukać, okraść
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdecydowanie laurki
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Chyba się już domyślam, o czym piszesz.
Niestety zmyła, nawet nie biorę udziału w tym konkursie.
Jak chodzi o lipiec, straciłam już całkiem nadzieję - nawet telefony przestałam ze sobą nosić!
Ale dzięki za pobożne życzenia
Gość: minka77
ja w końcu się dodzwoniłam a Ciebie nie przyjmą bo miejsca nie mają? jak jesteś w ciąży to chyba masz pierszeństwo do lekarza
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pielęgniarka przez telefon powiedziała, że ją to nie obchodzi, a na NFZ mają terminy na październik Chyba przez kuzynkę męża wizytę u lekarza szpitalnego trzeba załatwić i tyle...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: allice
A ja ze swoją mieszkam w jednym budynku i widuję codziennie...
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do facetow dziewczyny, na mojego brak obiadu, nie odzywanie sie nic nie daje taki jest uparty, z byle powodu drze gębe.Czasem bym go chetnie wyslala w kosmos
zaczytana-pola
Postów 11325
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziekuje
wkurza mnie ze luby właśnie wzial swoja poduszkę i ewakuowal sie spac do pokoju obok.No tak zabiera swoje zabawki i idzie na inne podwórko- typowe
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha to jakbym mojego widziała Też tak robi To ja udaję, że nie widzę, mówię mu żeby w takim razie sam się rano do pracy obudził i sam budzik ustawił, a potem sam zrobił śniadanie i kanapki na wynos. No i żeby przygotował sam ubranie itp, bo ja tego nie zrobię więc lepiej żeby wieczorem sobie wszystko wyjął i mi rano cenzura nie zawracał tekstem "Agaaaa a gdzie są skarpetki??????????" Czy Twój może jest zodiakalnym baranem?
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój to lew No i siedzi sobie w pokoju obok po ciemmku Faceci są nienormalni
A co do teściowych...
Mamy dwa wesela, jedno u mojego kuzyna drugie kuzyna mojegofaceta.Na mojego kuzyna idziemy bo mieskzamy w jednym miescie.Na wesele kuzyna mojego nie jedziemy bo jest daleko i ja pracuje. A co na to szanowna teściowa przyszla?Powiedziala mojemu,ze skoro ja nie chce tam jechac, to zeby wzil kogos innego ,zamiast mnie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czym jej podpadłaś? Teściowa w stylu baba jaga na miotle Zołza widzę... Yhh pewnie takie same będziemy Daj mu posiedzieć po ciemku, może przemyśli sprawę, a siebie porozpieszczaj, niech widzi, że cię to nie obeszło Mówią, że faceci są prości
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teściowej niczym nie podpadlam, ona po prostu taka jest...
Przyzwyczailam sie i nawet juz to na mnie nie robi wrażenia
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha przynajmniej nikt się tyłkiem nie będzie ci w nocy rozpychał A rano zrób sobie pycha śniadanie i wetnij na jego oczach A co
Gość: polarniczka
z perspektywy czasu i "doświadczenia" staram się unikać kłótni, czasami odpuszczam, chociaż wiem, że mam rację (swoją drogą jestem zodiakalnym baranem )...szkoda mi wieczoru spędzonego na nieodzywaniu się...to kolejny stracony dzień, którego nie odzyskam...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po co się kłócić i milczeć, skoro można sobie wyjaśnić nieporozumienia na bieżąco... bo wiem z doświadczenia, że jeśli nie wyjaśni się od razu, to później nakłada się to, aż w końcu narasta mur nie do przebicia/wyjasnienia
vickichelm
Postów 2404
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w dodatku spieszył się, bo już czekali pacjenci prywatni, więc na nieprywatnych miał po max 5 minut