Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6351
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A po co przejmujesz się teściową? Olej gadanie - Twoje dziecko, Twoje pieniądze, wara jej od tego
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja grzecznie powiedziałam, że to moje dziecko - a ona swoje już odchowała, i że teraz moja kolej na wychowywanie i w związku z tym to jak karmię dziecko, ubieram itp, to tylko i wyłącznie moja sprawa, ewentualnie mojego męża - ale on ma gdzieś w co synek ubrany - jak to facet wiadomo - byleby było czyste i nie podarte I dałam młodemu na to kostkę czekolady białej. Strasznie mnie wkurza wpieprzanie się i dość agresywnie zawsze reaguję...
Wkurza mnie jak mi w dziecku przeziębień się doszukuje. Młody ledwie się zakrztusi to ta już widzi anginę, przeziębienie i bóg wie jakie jeszcze tałatajstwo... I od razu chce z apteki przynosić witaminki itp i go karmić nimi... Aż boję się do szpitala pójść bo jeszcze jakiś antybiotyk wymyśli - w końcu farmaceutka... Już mi męża na lekach wychowywała i teraz biedny pokutuje... Nie dam z dzieckiem zrobić tego samego
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: bc14
najgorsze,ze my też kiedyś będziemy dla kogoś teściową
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie będziemy takie same, myśląc, że z racji wieku wszystkie rozumy pozjadałyśmy i mamy we wszystkim świętą rację "a ta gówniara synowa to co może wiedzieć o życiu, albo wychowywaniu dzieci"...
Gość: polarniczka
bo każda teściowa powinna być na 102... 100 metrów od domu, i 2 metry pod ziemią
ja mam spokój moja mieszka 200 km od mojej osoby, nie dzwoni, nie pisze...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja 400, ale przychodzą dni w roku, gdzie trzeba ją znosić Święta, pogrzeby, wakacje itd, wiadomo...
Gość: koza.k90
jak się uwolnić od Kropki TV i durnych esków z 72012
normalnie ręce opadają
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to mam szczęście, jak czytam o Waszych teściowych. Moja mieszka w tym samym mieście, ale widuję ją tak często jak ja chcę, nie wtrąca się, jest przemiła, przesympatyczna. Trafiła mi się w porządku kobieta, naprawdę. Chciałabym być kiedyś taką teściową jak ona jest dla mnie.
a mnie nieustająco wkurza klima w pracy...
Gość: zwierzyniec
dziewczyny wyluzujcie, pomyślcie, że teściowie to zło konieczne na czas ściśle określony /termin nieznany/, a za jakiś czas, bo on płynie nieubłaganie - to my będziemy zołzami i o nas będą układać dowcipy
u mnie piździ jak w kieleckim... mam klimę naturalną w moim biurze, na dworze 30 a ja siedzę w seterku
stare budownictwo...
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też siedzę w sweterku, ale budownictwo nie jest stare i klima do naturalnych też nie należy...
Gość: annaszura
Czasami to lepsze od codziennego słuchania o szóstej rano Radia Maryja
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lub pijackich awantur o 3 nad ranem....
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyżby pomogło, czy to taka zmyła w wynikach?
Mam nadzieję, że to stary kocur swą magią zadziałał
Ps. Kocham koty
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój teściu słucha radia maryja! W aucie, w pracy - wszędzie ;( Nie lubię do tego z nim jeździć nigdy bo hmmm... jeździ jakby to nazwać dość "szarpiąco" i nawet do sklepu (1km) to mam ochotę mu tapicerę obhaftować.
Gość: minka77
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie, że na NFZ może mnie lekarz przyjąć dopiero w październiku (na nic tłumaczenia, że termin porodu za dwa tygodnie), cenzura ich pacjent obchodzi...
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: goralecka