Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

bianka33

#7254679 Napisano: 17.04.2025 14:06:35
ruotola napisał(a):

Czytałam i nadal nie wiem czy to fart, wybitną kreatywność czy stosowanie jakichś tajemnych patentów, o których się fizjologom nie śniło emotka

W konkursach jest ogólnie duża konkurencja, aktualnie ludzie zacięcie walczą nawet o kapciochy z Milki czy torby szmaciane na zakupy emotka więc na każdą fajną nagrodę jest dużo chętnych. Jak się czyta wątek moje wygrane to faktycznie można mieć wrażenie, że wszystkim główne płyną strumieniami, a nam same nagrody pocieszenia, ale to raczej złudzenie, po prostu różne osoby się tam wpisują, zmieniają się zwycięzcy, a tak średnio przeciętny konkursowicz musi cierpliwie czekać na swoją główną, bo jest ich mało w porównaniu do liczby chętnych emotka

krzyszu-kryszu

#7254919 Napisano: 18.04.2025 11:42:32
Hej emotka
Wracam po kilkunastu latach (to moje drugie podejście) do grania w konkursach na cały etat emotka  
Przynajmniej taki mam zamiar... Co z tego wyjdzie zobaczymy.
Pozdrawiam wszystkich nowych jak i starych konkursowiczów emotka
Krzyszu

psotka

#7254951 Napisano: 18.04.2025 13:22:52
Hej emotka  zbliza sie majowka i sezon wyjazdowy. Moze ktos chce zalozyc sobie konto na Revolucie z mojego linka?

W revolucie mozna wymieniać waluty po korzystnym kursie, lepiej niz w kantorze. Placic za metro i za zakupy za granicą. Placic w Polsce w Biedronce. Mozna miec karte esim do telefonu. Nie jest to sciema. Ja za zaproszenie znajomych z mojego linku dostaje nagrode pieniezna. Jak ktos chetny prosze pisac priv
0 0

nanajka81

#7254959 Napisano: 18.04.2025 13:39:35
ruotola napisał(a):

Cześć wszystkim. Jestem zarejestrowana na forum od kilku dni. Wcześniej odwiedzałam stronę tylko, aby czerpać wiedzę o aktualnych konkursach. Grywam od dawna z mało spektakularnymi efektami. Jak widzimy z mężem konkursy z naprawdę wartościowymi nagrodami to mąż zawsze mówi, że główna nagroda jest już zarezerwowana dla córki prezesa. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Czy wszystkie ogłaszane  tu konkursy są uczciwe? Czy da się wygrać nie zdając jakichś tajnych patentów obecnych tu starych wyjadaczy? Jaką najbardziej spektakularną nagrodę ever wygraliście?

Nie jestem córką prezesa ani Avanti ani Smolara a zdarzyło mi się u nich wygrać główne. W sumie wiele osób z forum takowe wygrało a bynajmniej z organizatorami nie są spokrewnieni. Nie ma tajnych patentów, konkursy to ciężka praca, stosy kupionych produktów, często łut szczęścia (bramki, losowania). Na 20 konkursów w których weźmie się udział - często wygrywa się w jednym. I tyle.

jagodzianka 09

#7255412 Napisano: 22.04.2025 10:49:18

Nie jestem córką prezesa ani Avanti ani Smolara a zdarzyło mi się u nich wygrać główne. W sumie wiele osób z forum takowe wygrało a bynajmniej z organizatorami nie są spokrewnieni. Nie ma tajnych patentów, konkursy to ciężka praca, stosy kupionych produktów, często łut szczęścia (bramki, losowania). Na 20 konkursów w których weźmie się udział - często wygrywa się w jednym. I tyle.

Tylko jak się to przekłada finansowo - wygrać 50 zł w bliku od Grześka, ale wcześniej wydasz 60 na batony emotka  Ja wracam do grania po kilkunastu latach - moje stare konto już zniknęło i musiałam założyć nowe. Ale w kwietniu udało się ustrzelić 3 wygrane i to motywuje, ale gram raczej w konkursach typu "odpowiedz na pytanie", albo w promocyjnych. Nie gram natomiast na fcb - bo nie chcę publikować pod swoim imieniem i nazwiskiem, żeby znajomi nie mieli mnie za jakaś desperatkę emotka  

A Wy jak bierzecie udział w konkursach na fcb czy ig to macie jakieś "dodatkowe, konkursowe" konto, czy ze swojego ślecie odpowiedzi?
0 0

stokrotka238

#7255447 Napisano: 22.04.2025 12:43:05
jagodzianka napisał(a):

Tylko jak się to przekłada finansowo - wygrać 50 zł w bliku od Grześka, ale wcześniej wydasz 60 na batony emotka  Ja wracam do grania po kilkunastu latach - moje stare konto już zniknęło i musiałam założyć nowe. Ale w kwietniu udało się ustrzelić 3 wygrane i to motywuje, ale gram raczej w konkursach typu "odpowiedz na pytanie", albo w promocyjnych. Nie gram natomiast na fcb - bo nie chcę publikować pod swoim imieniem i nazwiskiem, żeby znajomi nie mieli mnie za jakaś desperatkę emotka  

A Wy jak bierzecie udział w konkursach na fcb czy ig to macie jakieś "dodatkowe, konkursowe" konto, czy ze swojego ślecie odpowiedzi?

Ja że swojego, bo czego mam się wstydzić emotka

atyde25

#7255450 Napisano: 22.04.2025 12:49:05
O tak potwierdzam wydałam na Grześki więcej niż jeden blik 50 zeta jaki wygrałam.
Ale nie o tym lata kupowania energoli na promo zaowocowały.
Bez R wiadomo o jaki chodzi nie umiem egzystować. Ani do smaczne ani zdrowe ale nie mam sił na nic cola sam nie daje rady niestety.
I jak byłam anty energole nakupiłam dziś 6 puszek i to bez promo.
Nie mogę spać a mam obowiązki no i piję.Tz nie % to nie jestem anty %.
0 0

wwwiolka

#7255478 Napisano: 22.04.2025 14:02:53
jagodzianka napisał(a):

Mam ig tak bardziej pod hobby, konkursy, niewielu swoich znajomych. Na fb nie biorę udziału raczej z jednego powodu🤣Mam znajomą, której odpowiedzi w konkursach ciągle mi się wyświetlają, a są po prostu baaaardzo złe. Niechlujne, nudne i pełne błędów, ale to tak rażących... I zawsze jest pierwsza do dopominania się o wyniki. Normalnie godzinę po zakończeniu: kiedy wyniki? Jakby zawsze się tej wygranej spodziewała... I wszystkie odpowiedzi zaczyna od tego, że nigdy jeszcze nic nie wygrała, a bardzo by chciała dla dziecka. Mam duży problem z tym, że czuję lekkie zażenowanie, bo inni znajomi już się z niej śmieją, a ja nie wiem, jak jej pomóc. Zasugerować, żeby bardziej się postarała, dała sobie spokój? Nawet się jej nie przyznaję, jak sama wygrywam.
1 cb656 0

notta

#7255481 Napisano: 22.04.2025 14:07:56
bianka33 napisał(a):

ruotola napisał(a):

Czytałam i nadal nie wiem czy to fart, wybitną kreatywność czy stosowanie jakichś tajemnych patentów, o których się fizjologom nie śniło emotka

W konkursach jest ogólnie duża konkurencja, aktualnie ludzie zacięcie walczą nawet o kapciochy z Milki czy torby szmaciane na zakupy emotka więc na każdą fajną nagrodę jest dużo chętnych. Jak się czyta wątek moje wygrane to faktycznie można mieć wrażenie, że wszystkim główne płyną strumieniami, a nam same nagrody pocieszenia, ale to raczej złudzenie, po prostu różne osoby się tam wpisują, zmieniają się zwycięzcy, a tak średnio przeciętny konkursowicz musi cierpliwie czekać na swoją główną, bo jest ich mało w porównaniu do liczby chętnych emotka

ee kapciochy, tu ludzie grają o główną, a te pantofle to jest taka nagroda "uboczna"... czasem trzeba wygrać 5 toreb żeby doszarpać się do tej wisienki z kilkoma zerami emotka

atyde25

#7255738 Napisano: 23.04.2025 15:03:29
Ale miałam zjazd we Fluff z Rossmanna. Bo sobie wprowadziłam datę zakupu z paragonu hmmmmmm
A tu data urodzenia w formularzu  i mi napisali, że nieletnia jestem. Ale sprytny fikołek z ich strony.
Dziś koniec przypominam.
0 0

atyde25

#7255741 Napisano: 23.04.2025 15:05:21
Nie przewidzieli ,że babki  "prawie emerytki" będą się na ich konek napalać. Ale nie skłamię i nie podam wieku o 30 lat mniejszego.
1 cb656 0

cb656

#7255759 Napisano: 23.04.2025 17:21:33
wwwiolka napisał(a):

Na fb nie biorę udziału raczej z jednego powodu🤣Mam znajomą, której odpowiedzi w konkursach ciągle mi się wyświetlają, a są po prostu baaaardzo złe. Niechlujne, nudne i pełne błędów, ale to tak rażących... I zawsze jest pierwsza do dopominania się o wyniki. Normalnie godzinę po zakończeniu: kiedy wyniki? Jakby zawsze się tej wygranej spodziewała... I wszystkie odpowiedzi zaczyna od tego, że nigdy jeszcze nic nie wygrała, a bardzo by chciała dla dziecka. Mam duży problem z tym, że czuję lekkie zażenowanie, bo inni znajomi już się z niej śmieją, a ja nie wiem, jak jej pomóc. Zasugerować, żeby bardziej się postarała, dała sobie spokój? Nawet się jej nie przyznaję, jak sama wygrywam.

Grzebałaś w ustawieniach konta, by jakoś ograniczyć to niechciane wyświetlanie? emotka No wiesz, jakieś ograniczenia na to konto złożyć, czy coś. Bo rozumiem, że nadal chcesz mieć ją w znajomych i nie blokować, po prostu nie chcesz czytać tych gniotów. Sąsiadka tak zrobiła z byłym mężem, jak się naprzykrzał. emotka
0 0

anaesth

#7255795 Napisano: 23.04.2025 20:59:50
atyde25 napisał(a):

O tak potwierdzam wydałam na Grześki więcej niż jeden blik 50 zeta jaki wygrałam.
Ale nie o tym lata kupowania energoli na promo zaowocowały.
Bez R wiadomo o jaki chodzi nie umiem egzystować. Ani do smaczne ani zdrowe ale nie mam sił na nic cola sam nie daje rady niestety.
I jak byłam anty energole nakupiłam dziś 6 puszek i to bez promo.
Nie mogę spać a mam obowiązki no i piję.Tz nie % to nie jestem anty %.

To może lepiej się zastanów co z tym fantem zrobić. Już widziałam takiego, co sobie rozwalił serce i wątrobę energetykami przed 30-stką. Wącha kwiatki od spodu.
0 0

79magda

#7255803 Napisano: 23.04.2025 21:38:13
krzyszu-kryszu napisał(a):

Hej emotka
Wracam po kilkunastu latach (to moje drugie podejście) do grania w konkursach na cały etat emotka  
Krzyszu

emotka
1 dysia 0

zezowaty_kot

#7255804 Napisano: 23.04.2025 21:40:06
79magda napisał(a):

Hej emotka
Krzyszu

emotka

O cześć Magda emotka
1 79magda 0

79magda

#7255810 Napisano: 23.04.2025 21:48:34
zezowaty_kot napisał(a):

O cześć Magda emotka

Serdeczności o urokliwie zezująca potomkini lwa, to tylko ja, potomkini małpy emotka

zezowaty_kot

#7255815 Napisano: 23.04.2025 22:23:54
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

O cześć Magda emotka

Serdeczności o urokliwie zezująca potomkini lwa, to tylko ja, potomkini małpy emotka

Małpy mają lepiej rozwinięty mózg i funkcje poznawcze, więc mnie tu nie ubliżaj publicznie, żem głupsza 😆
2 79magda, cb656 0

79magda

#7255816 Napisano: 23.04.2025 22:24:55
zezowaty_kot napisał(a):

79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

O cześć Magda emotka

Małpy mają lepiej rozwinięty mózg i funkcje poznawcze, więc mnie tu nie ubliżaj publicznie, żem głupsza 😆

Lew nie musi udowadniać, że on lew emotka

zezowaty_kot

#7255818 Napisano: 23.04.2025 22:39:42
79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

79magda napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

O cześć Magda emotka

Lew nie musi udowadniać, że on lew emotka

Tak więc... mogę Cię zjeść emotka
0 0

tereniagno

#7255819 Napisano: 23.04.2025 22:49:00
79magda napisał(a):

Hej emotka
Krzyszu

emotka

Miło, witam emotka emotka
0 0