Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

kerocna

#7251540 Napisano: 04.04.2025 11:00:19
InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne emotka dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Ja trzymam w albumie na zdjęcia, bardzo się sprawdza, oszczędza czas i nerwy. emotka

pikawka

#7251556 Napisano: 04.04.2025 11:45:55
kerocna napisał(a):

InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne emotka dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Ja trzymam w albumie na zdjęcia, bardzo się sprawdza, oszczędza czas i nerwy. emotka

Ja trzymam w dużym zeszycie, każdy paragon przypięty zszywaczem i opisany obok na kartce zeszytu  emotka  U mnie się sprawdza.
1 InkaR 0

mandarynka16

#7251557 Napisano: 04.04.2025 11:48:00
Podziwiam, ze Wam się chce. Ja wrzucam do pudełka i to wszystko emotka
1 InkaR 0

gregory04

#7251560 Napisano: 04.04.2025 11:56:09
Ja swoje trzymam w lodowce, w jednej torebce wszystkie hurtem. Jest ich tyle, ze gdym miał je segregować to chyba bym pół życia stracił na to emotka
1 InkaR 0

anaesth

#7251564 Napisano: 04.04.2025 12:02:33
InkaR napisał(a):

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.
1 InkaR 0

zezowaty_kot

#7251567 Napisano: 04.04.2025 12:08:45
anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.

Też robię zdjęcie. Na paragony mam segregator, każdy konkurs osobna folia, w niej kartka z opisem konkursu + paragon.

kumulacja

#7251568 Napisano: 04.04.2025 12:15:52
zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

Też robię zdjęcie. Na paragony mam segregator, każdy konkurs osobna folia, w niej kartka z opisem konkursu + paragon.

Podziwiam Was wszystkich za skrupulatność. U mnie paragony fruwają w wiklinowym koszyku. Jakie przyjemne jest wtedy szukanie paragonu z wygranego konkursu. Wcale mnie to nie stresuje, bo cieszy każda nagroda.

rufus

#7251570 Napisano: 04.04.2025 12:25:33
A u mnie tylko pudelko a w nim podpisane koperty nazwami agencji lub konkursami/loteriami emotka

kalina590

#7251573 Napisano: 04.04.2025 12:38:23
rufus napisał(a):

A u mnie tylko pudelko a w nim podpisane koperty nazwami agencji lub konkursami/loteriami emotka

Mam tak samo emotka
1 rufus 0

wiolka252

#7251579 Napisano: 04.04.2025 13:11:31
rufus napisał(a):

Nie blakną ,bez potrzeby lodówki ?
0 0

rufus

#7251582 Napisano: 04.04.2025 13:23:50
wiolka252 napisał(a):

rufus napisał(a):

Nie blakną ,bez potrzeby lodówki ?

Cala lodowke zajely kinder kanapki. Z paragonami ok emotka

blumchen

#7251865 Napisano: 06.04.2025 14:13:11
Speawa mega ważna.
Kupię misia, który był do wygrania w konkursie Intercity dawno temu. Miś był w kamizelce firmowej. Jest ulubioną Przytulanką synka. Potrzebuje zapasowego egzemplarza.
0 0

moskala22

#7251868 Napisano: 06.04.2025 14:16:34
kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

Podziwiam Was wszystkich za skrupulatność. U mnie paragony fruwają w wiklinowym koszyku. Jakie przyjemne jest wtedy szukanie paragonu z wygranego konkursu. Wcale mnie to nie stresuje, bo cieszy każda nagroda.

Mam tak samo, jedno pudelko i wszystkie paragony razem
1 kumulacja 0

cb656

#7251890 Napisano: 06.04.2025 16:46:15
kumulacja napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

anaesth napisał(a):

InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne  emotka   dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie  emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne.

Drobna korekta. U mnie paragony fruwają nie w wiklinie, a w plastikowym pudełku po kinderach. Albo innych słodyczach, ech. Raczej po ferrero chyba emotka

anialistopad

#7252069 Napisano: 07.04.2025 13:38:01
Ktoś chce na dziś ważny kupon z lidla na mleko?
0 0

rufus

#7252174 Napisano: 07.04.2025 18:35:11
angel24 - piszesz do mnie na priv ale nie moge ci odpisac bo masz mnie zablokowanego
0 0

psotka

#7252281 Napisano: 08.04.2025 09:37:28
Hej. Moze ktos chce zalozyc sobie konto Revoluta z mojego linku polecajacego?

Bylam w Londynie i revolut super sie sprawdzil placac za metro, magnesy na straganach czy jedzenie. 

Mozna sobie wymienic walute i miec karte esim bo roaming play (jak moj) nie dzialal.
0 0

atyde25

#7252610 Napisano: 09.04.2025 10:21:34
Ja bym złożyła Revoluta ale nie podróżuję i nigdy już podróżować nie będę, więc to bez najmniejszego sensu.
Coś mam dziś za dobre fluidy wszyscy chcą ze mną small gadki odwalać hmmmmmm
Co prawda dopiero w Biedrze byłam a kusi mnie Rossmann po promo ale chyba powinnam spasować.
Tylko stary nie chce a coś grubego w robocie odwalił skubany emotka
Ale nie cisnę niech dojrzeje do rozmowy.

elemelex

#7252719 Napisano: 09.04.2025 13:28:59
Chcę zmienić maila konkursowego i mam lekką paranoję, czy jeśli w danej loterii będę podawać teraz inny mail to będzie dla agencji podejrzane? emotka
0 0

notta

#7252721 Napisano: 09.04.2025 13:31:09
elemelex napisał(a):

Chcę zmienić maila konkursowego i mam lekką paranoję, czy jeśli w danej loterii będę podawać teraz inny mail to będzie dla agencji podejrzane? emotka

kto ma czas na tego typu dochodzenia.. agencje mają dużo roboty z weryfikacjami, wysyłkami i odpisywaniem na maile, że jeszcze by tego by im brakowało. By analizować kto w jakim konkursie z jakiego maila czy telefonu się zgłaszał..
1 elemelex 0