Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pumba
Postów 178
Data rejestracji 11.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dany-duszek
Postów 544
Data rejestracji 20.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
psotka
Postów 320
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
I czy mozna gdzies w weekend pojsc posiedziec na widowni jakiegos teleturnieju? Znacie wiarygodne firmy? Kiedys kolezanka byla ale siedzizieli 12 godzin. Wywieźli ich autokarem daleko i zarobila 100 zl....
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
"Zawsze sprawdzam, który daje więcej, więc niekoniecznie trzeba wybierać".
Helou, o co tu chodzi??!
To wybierasz, czy nie wybierasz w końcu?!
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
rufus
Postów 3889
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Głównie to polega na tym, zeby czekac i byc dyspozycyjnym bo nie raz plan zdjeciowy sie przedluza.
Nie wiem jak teraz ale mysle, ze podobonie. To jest bardziej po to, zeby zaspokoic ciekawosc jak to wyglada od kuchni.
Aczkolwiek statysowanie w filmie Smarzowskiego to była fajna przygoda mimo dlugiego planu zdjeciowego i niskiego zarobku przyniosla fajna wieloletnią znajomosc.
ps. Wtedy klaskanie u ewci drzyzgi bylo warte zawrotne..40 zł.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
psotka
Postów 320
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
zdolnabestia
Postów 5165
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
as32572
Postów 1017
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
HALO TU Warszawa 26.10 lub 27.10
Nowy program śniadaniowy na żywo
Wejście na live w godz 7:00-11:00
Nagrania w Warszawie
Stawka 40 zł gotówka po planie
Zgłoszenia Etta@unagimedia.pl
Zawierające imię nazwisko wiek numer telefonu oraz zdjęcie twarzy i całej sylwetki.
W tytule wpisz W26 lub W27
Zainteresowałam tym tematem w tym roku, ale większość jest w tygodniu raczej, jeśli chodzi o statystowanie w filmie/serialu to trwa to cały dzień a dostaje się 100zł, więc szału nie ma. Udało mi się raz załapać na plan, który trwał 7 godzin i płacili 120zł do ręki, więcej takich nie widziałam i na tym ta przygoda się skończyła
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jaka jest różnica w tym wypadku pomiędzy WYBIERANIEM, a PORÓWNYWANIEM?!
Serio pytam!
koniczynka123
Postów 761
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
banka-manka
Postów 2685
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Podarowali mi zwrot z ich firmowych pieniędzy w wysokości 0,91 zł Podkreślając jacy są wspaniali i jakie to dobroduszne z ich strony. Gdzie zwrot powinien być na kwotę ponad 30 zł!
I tak samo dziwny ton wypowiedzi łamaną polszczyzną.
jokan
Postów 8563
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Moje uzyskane zwroty jak poniżej - także zachęcam do rejestracji z mojego linka (w stopce)
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
Zyskaj zwrot za zakupy online
https://www.tipli.pl/p/3798747
notta
Postów 8161
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
wysyłamy tę wiadomość, ponieważ z przykrością musimy poinformować o naruszeniu ochrony danych dotyczącym serwisu Super-Pharm, służącego do sprzedaży internetowej produktów drogeryjnych i aptecznych. Przyczyną naruszenia był atak hakerski wykorzystujący lukę w zewnętrznym systemie Adobe Commerce (Magento - oprogramowanie sklepu internetowego), obsługiwanym przez zewnętrznego dostawcę.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z incydentem i zapewniamy, że traktujemy tę sprawę z najwyższą powagą. Kwestia bezpieczeństwa jest dla nas priorytetem, dlatego natychmiast podjęliśmy działania mające na celu zablokowanie nieautoryzowanego dostępu do systemu i wyeliminowanie źródła problemu.
Jeśli ktoś kupował online to polecam zmienić hasła.. i uważać na dziwne wiadomości.
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
donia7
Postów 2878
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sks900
Postów 501
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kwadracik