Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pikawka
Postów 4003
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
bianka33
Postów 384
Data rejestracji 17.05.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Enjoy_today
Postów 92
Data rejestracji 12.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
To po prostu trzeba czuć. Trzeba mieć to we krwi. Wchodzisz do sklepu, patrzysz, widzisz, dzielisz paragony, ciach, ciach, ciach. Regulaminy w głowie.
Dla odmiany mój mąż, choć zawsze służy pomocą, to chociaż ma na kartce tłustymi literami napisane to pomyli czasem sklep albo kupi produkt podobny. Np dla niego Mleczko kokosowe i mleko kokosowe to to samo. I okej, nie każdy musi mieć ciągle w głowie, że konkurs i konkurs.
Aktualnie pracuję na cały etat, mam dwójkę malutkich dzieci w wieku 1 i 2,5 roku. Nie mam czasu nawet iść siku. Wróciłam ostatnio do grania. To już nie są te same czasy co 10 lat temu, ale przyjemnie jest wygrywać. Cieszę się, że aktualnie nie narzucam sobie presji, jest to typowo przyjemność.
Co robię w tej chwili. Karmię dziecko piersią, jedną ręką jem śniadanie, a drugą ręką w notatniku na telefonie pisze odpowiedź konkursową.
Dopuszczam jednak myśl, że każdy z nas jest inny. Ma inną kreatywność, inny moment w życiu, inne cele konkursowe... Jednak żeby wygrać nagrodę życia to trzeba o nią grać.
atyde25
Postów 2634
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
No dałam ciała z Łaciatym i kartą RTVEuroAGD. One są ważne od daty wydania jedynie rok i minął u mnie 31.07.24. Nie ma możliwości przedłużenia ważności tych kart. Pięknie miałam ją spakowaną w kopertę .wiedziałam gdzie jest. I zabrakło ostatniego kroku sprawdzenie daty ważności. Chyba mnie rozbolała jeszcze głowa.
adamo86
Postów 3160
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
magdalena-chili
Postów 1080
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezaczek7
Postów 3348
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
akarolcia
Postów 159
Data rejestracji 07.06.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważyłam że bony do ITM mają zazwyczaj krótkie terminy a na przykład Dino rok od wydania.
Bardzo Ci współczuję że ten bon przepadł
Nauczyłam się też nie trzymać bonów, tylko od razu robić za nie zakupy. Mniej mam na głowie do zapamiętania i nie muszę pamiętać ich daty przydatności a bonów wygrywam na prawdę dużo
cudaczek2002
Postów 45
Data rejestracji 19.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pumba
Postów 178
Data rejestracji 11.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xooxoo
Postów 856
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
olunka
Postów 7771
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
pumba
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zof83
Postów 158
Data rejestracji 28.07.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://subiektyw...podarunkowe-przelom/
Enjoy_today
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dodam, że jestem osobą, która gdyby mogła to by chleb przez internet kupowała.
Zrzut z refundera:
pumba
Postów 178
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Enjoy_today
Postów 92
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zdolnabestia
Postów 5161
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ja mam dwa cashbacki (zagraniczne) i zawsze przed zakupem online sprawdzam, który daje więcej Tak więc niekoniecznie trzeba wybierać