Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

androm

#7210730 Napisano: 02.10.2024 18:53:25
moskala22 napisał(a):

androm napisał(a):

samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl?

U mnie to jest kwestia bardzo dobrych stosunków z kurierami emotka

oj, to jakieś stosunki pozamałżeńskieemotka

atyde25

#7210950 Napisano: 03.10.2024 16:37:17
Ciekawe czy karma znajdzie mój adres w googlemaps i na ten sam paragon co zestaw Monini wygram większą sztabkę złota,wyjazd z Ferrero i główną z Liptona.Ja umiem trafiać w raz na 5000 to się może udać:P
2 andii, niunio 0

agullka

#7211327 Napisano: 04.10.2024 19:56:35
Gdyby Komuś zalegały punkty dla szkoły z Winiar mam ogromną prośbę na oddanie na Szkołę Podstawową w Doruchowie;) Ogromnie dziękuję emotka

moskala22

#7211341 Napisano: 04.10.2024 21:03:30
Dlaczego ostatnio w wątku MDW tak ochoczo wciskane są łapki w dół przez użytkowników?
0 0

nanajka81

#7211351 Napisano: 04.10.2024 21:57:51
moskala22 napisał(a):

Dlaczego ostatnio w wątku MDW tak ochoczo wciskane są łapki w dół przez użytkowników?

mi osobiście nie pasuje że ludzie w tym wątku tak cieszą się z wygranej że zaraz obok piszą "sprzedam". Od sprzedaży nagród jest inny wątek. Poza tym jest jeden co to wszystko wygrywa i chwali się tym w sposób wyzywający innych.

moskala22

#7211410 Napisano: 05.10.2024 11:16:46
nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

mi osobiście nie pasuje że ludzie w tym wątku tak cieszą się z wygranej że zaraz obok piszą "sprzedam". Od sprzedaży nagród jest inny wątek. Poza tym jest jeden co to wszystko wygrywa i chwali się tym w sposób wyzywający innych.

No to rozumiem, ale ja np. mam 3 łapki w dół za zestaw gourmet, widzę łapki w dół przy 50 z Winiary, 500 z tic taca itp. To tego akurat nie rozumiem - pomyłka, zazdrość, czy co?

moskala22

#7211411 Napisano: 05.10.2024 11:17:21
A później ludzie się dziwią że inni nie chcą się chwalić nagrodami

magdalena-chili

#7211415 Napisano: 05.10.2024 11:23:13
moskala22 napisał(a):

A później ludzie się dziwią że inni nie chcą się chwalić nagrodami

Ja ostatnio dostalam łapkę w dół za post w wątku "wygrane na sprzedaż"... wolę sobie interpretować, że może po tych wszystkich niezdrowych konkursowych rzeczach paluszki szersze, a te łapki w górę i łapki w dół są tak blisko siebie.... emotka

lasiglasty

#7211416 Napisano: 05.10.2024 11:41:20
moskala22 napisał(a):

Mnie się wydaje, że to w 99% przypadek, bo jak się przegląda forum na telefonie, to te łapki są na poziomie kciuka, gdy się przewija, przynajmniej u mnie. Widzę, że sporo jest ich od "znanych" nicków, których bym raczej nie podejrzewała o takie negatywne intencje. Ja ostatnio sama sobie dała łapkę emotka nawet nie wiem, kiedy i jak, przyszło mi powiadomienie, że oceniłam swój post i się zastanawiałam o co chodzi. Może coś się zmieniło w układzie strony na telefony albo wrażliwość kciuków na kliknięcie, bo sama ostatnio doświadczyłam, że wcisnęłam nieświadomie kciuk i to pod własnym postem. A jeszcze tych kciuków nie da się anulować, ja przynajmniej nie potrafię, i musiałam usuwać post, bo głupio to wyglądało.

adamo86

#7211419 Napisano: 05.10.2024 11:52:38
lasiglasty napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Mnie się wydaje, że to w 99% przypadek, bo jak się przegląda forum na telefonie, to te łapki są na poziomie kciuka, gdy się przewija, przynajmniej u mnie. Widzę, że sporo jest ich od "znanych" nicków, których bym raczej nie podejrzewała o takie negatywne intencje. Ja ostatnio sama sobie dała łapkę emotka nawet nie wiem, kiedy i jak, przyszło mi powiadomienie, że oceniłam swój post i się zastanawiałam o co chodzi. Może coś się zmieniło w układzie strony na telefony albo wrażliwość kciuków na kliknięcie, bo sama ostatnio doświadczyłam, że wcisnęłam nieświadomie kciuk i to pod własnym postem. A jeszcze tych kciuków nie da się anulować, ja przynajmniej nie potrafię, i musiałam usuwać post, bo głupio to wyglądało.

Da się anulować, wystarczy jeszcze raz tego samego kciuka kliknąć emotka emotka

lasiglasty

#7211422 Napisano: 05.10.2024 12:00:40
adamo86 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Da się anulować, wystarczy jeszcze raz tego samego kciuka kliknąć emotka emotka

Wcześniej tak próbowałam i nie chciał się anulować, teraz spróbowałam jeszcze raz i faktycznie się udało, ale dopiero za trzecią próbą "anulowania" emotka
0 0

agakaz2

#7211427 Napisano: 05.10.2024 12:15:35
jak to mówią
przypadek - nie sądzę emotka
0 0

nanajka81

#7211445 Napisano: 05.10.2024 13:53:08
moskala22 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

No to rozumiem, ale ja np. mam 3 łapki w dół za zestaw gourmet, widzę łapki w dół przy 50 z Winiary, 500 z tic taca itp. To tego akurat nie rozumiem - pomyłka, zazdrość, czy co?

może jakaś pomyłka? Czasami ludzie omyłkowo naciskają łapki. Myślą że kciuk w górę a to kciuk w dół. Ja też dwa razy tak komuś "cisnęłam" i dopiero jak mnie priv zapytał "za to co" to się zjarzyłam że klinęło się co innego niż ciskałam.

cudaczek121

#7211453 Napisano: 05.10.2024 15:06:08
moskala22 napisał(a):

Ja akurat celowo minusuje każdy post z wygranymi Malabecia, bo ona przecież ciągle zmysla te swoje nagrody i jest to po**bane dziewuszysko. Jeśli komuś innemu dałam łapkę w dół, to zapewne niechcący.
2 cb656, Dekasia 0

asiam

#7211518 Napisano: 05.10.2024 23:50:30
A ja nie mogłam zrozumieć dlaczego ktoś dał mi kciuka w dół przy ogłoszeniu o sprzedaży paragonów. Ceny mu się nie spodobały czy co ?

agakaz2

#7211557 Napisano: 06.10.2024 12:03:03
ciekawe ile jeszcze łapek w dół pójdzie
może to taka zabawa ostatnio tutaj. pochwal się dostaniesz łapę w dół,  sprzedaj za wysoka cenę a doboje łapka w dół emotka
ludzie opanujcie sie
0 0

agakaz2

#7211558 Napisano: 06.10.2024 12:03:36
asiam napisał(a):

A ja nie mogłam zrozumieć dlaczego ktoś dał mi kciuka w dół przy ogłoszeniu o sprzedaży paragonów. Ceny mu się nie spodobały czy co ?

ooo i stokrotka potraktowała cie łapa w dol
1 pusheen 0

cb656

#7211634 Napisano: 06.10.2024 18:08:40
atyde25 napisał(a):

Ciekawe czy karma znajdzie mój adres w googlemaps i na ten sam paragon co zestaw Monini wygram większą sztabkę złota,wyjazd z Ferrero i główną z Liptona.Ja umiem trafiać w raz na 5000 to się może udać:P

Pitu, pitu... emotka
1 madllen 0

kumulacja

#7211637 Napisano: 06.10.2024 18:15:40
Zmieniam temat na GRY PLANSZOWE.
Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.
Co polecacie? Gra ma być interesująca dla wszystkich, a nie jednorazowa.
1 cb656 0

nanajka81

#7211639 Napisano: 06.10.2024 18:19:33
kumulacja napisał(a):

Zmieniam temat na GRY PLANSZOWE.
Chcę kupić bardzo ciekawą grę planszową dla rodziców z dwojgiem dzieci w wieku szkoły podstawowej.
Co polecacie? Gra ma być interesująca dla wszystkich, a nie jednorazowa.

Osadnicy z Catanu znasz? Ciekawa planszówka i niby 10+ a moje dzieci załapały w wieku 7+ i 8+. Szczerze to też chętnie się dowiem co inni polecają bo często te planszówki mają tak niezrozumiałe zasady że już na dzień dobry się zniechęcam emotka Mam kilka wygranych gier i żadna nie jest porywająca.