Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

androm

#7210260 Napisano: 01.10.2024 14:51:19
radziosny napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

Pamiętam ten program. Uczestnicy jednak to chyba robili z biedy lub uzależnienia z tymi kuponami.. i później takie bez sensu domowe magazyny.. Na cholerę mi karton dżemów? A jeszcze był program o zbieraczach.. tam to była gimela..

Atyde też, by robiła z uzależnienia emotka
0 0

rufus

#7210263 Napisano: 01.10.2024 14:53:19
atyde25 napisał(a):

Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

Ja nie wygralem w lotka ale ostatnio zainwestowalem w dodatkowy regal. I polki zajmuja glownie produkty konkursowe. emotka
1 fryz 0

sks900

#7210299 Napisano: 01.10.2024 16:39:32
35 lat i w bajki obcych ludzi, opowiadane przez telefon uwierzyła, na szczęście skończyło się na strachu.

"35-latka mogła stracić 350 tysięcy złotych. Chcieli ją oszukać metodą na „policjanta CBŚP”

Dzięki szybkiej reakcji policjantów i rodziny udało się uratować 35-letnią kobietę z Lublina przed utratą 350 tysięcy złotych. Kobieta stała się ofiarą oszustwa metodą na „policjanta CBŚP”. Na szczęście w ostatniej chwili funkcjonariusze z IV Komisariatu Policji w Lublinie udaremnili próbę przelania pieniędzy na konto przestępców. Policja intensywnie poszukuje sprawców i apeluje o wzmożoną ostrożność.

35-latka mogła stracić 350 tysięcy złotych. Chcieli ją oszukać metodą na „policjanta CBŚP” : Lublin112.pl – Wiadomości z Lublina i regionu. Ważne informacje z kraju
0 0

Emilia0604

#7210398 Napisano: 01.10.2024 21:08:55
A ja mam pomysł na nowy wątek (?) albo jakiś zbiorczy post. Otóż-gdzie znajdują się numery paragonów z poszczególnych sklepów. Otoz niedawno doszłam do tego, że nie zawsze po prawej stronie u góry i trzeba szukać go gdzieś na dole, ale aby się upewnić przeszukuje internet
0 0

rufus

#7210400 Napisano: 01.10.2024 21:16:25
Emilia0604 napisał(a):

A ja mam pomysł na nowy wątek (?) albo jakiś zbiorczy post. Otóż-gdzie znajdują się numery paragonów z poszczególnych sklepów. Otoz niedawno doszłam do tego, że nie zawsze po prawej stronie u góry i trzeba szukać go gdzieś na dole, ale aby się upewnić przeszukuje internet

Nie trzeba przeszukiwać internetu, wystarczy zerknąć w regulamin konkursu. emotka
Sytuacji, że nie ma określone jaki to nr, są to jakieś marginalne przypadki wtedy zazwyczaj jest ten góry.
Coraz częściej przy formularzach zgłoszeniowym jest grafika ze wskazaniem gdzie ten numer jest.

Moim zdaniem nie ma większego sensu rozdrabniać się na taki temat, zawsze można zapytać w dyskusjach. emotka

pioge7

#7210404 Napisano: 01.10.2024 21:23:16
rufus napisał(a):

Emilia0604 napisał(a):

Nie trzeba przeszukiwać internetu, wystarczy zerknąć w regulamin konkursu. emotka
Sytuacji, że nie ma określone jaki to nr, są to jakieś marginalne przypadki wtedy zazwyczaj jest ten góry.
Coraz częściej przy formularzach zgłoszeniowym jest grafika ze wskazaniem gdzie ten numer jest.

Moim zdaniem nie ma większego sensu rozdrabniać się na taki temat, zawsze można zapytać w dyskusjach. emotka

mam to samo zdanie.
W większości przypadkach informacja jest podana przy zgłaszaniu do konkursu albo w regulaminie. Wystarczy dobrze przeczytać i wszystko będzie jasne

doo

#7210442 Napisano: 01.10.2024 23:29:13
Możemy w tym miesiącu kontynuować oddawanie głosów w Winiarach na szkołę w Bydgoszczy?

natik999

#7210479 Napisano: 02.10.2024 08:45:56
Mam pytanie do osób, które robiły studia podyplomowe pedagogiczne po innym kierunku nie-oświatowym. Rozważam rozpoczęcie takich ale warunkiem ich ukończenia jest odbycie praktyk i tu zaczynają się największe schody bowiem chęci mam duże.... Jak to pogodziliście e z praca na pełen etat w innej branży- w sensie odbywanie praktyk?...
0 0

Agnes

#7210480 Napisano: 02.10.2024 08:46:30
Sluchajcie spytam się tu bo za bardzo nie wiem gdzie indziej
Na pewno wiele osob z stąd wygrało w swoim konkursowym zyciu bony do np wakacje.pl albo slowshop.pl
Otóz ja wygrałam taki po raz pierwszy do slowshop za 1000 zł i moje pytanie czy całą kwotę muszę " stracić " na raz czy mogę ją rozłozyć? Chciałabym dwa noclegi po 500zł w dwóch róznych miejscach.
Miał ktoś taką sytuację?
0 0

fryz

#7210481 Napisano: 02.10.2024 08:56:22
natik999 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które robiły studia podyplomowe pedagogiczne po innym kierunku nie-oświatowym. Rozważam rozpoczęcie takich ale warunkiem ich ukończenia jest odbycie praktyk i tu zaczynają się największe schody bowiem chęci mam duże.... Jak to pogodziliście e z praca na pełen etat w innej branży- w sensie odbywanie praktyk?...

Jak ja robiłam studia pedagogiczne, to dogadywałam się na kilka godzin w tygodniu albo na podbicie praktyk bez chodzenia na nie. Jak powiesz jaką masz sytuacje to raczej każdy zrozumie, to też ludzie. emotka
0 0

fryz

#7210482 Napisano: 02.10.2024 08:58:39
atyde25 napisał(a):

Przez ciebie mam nowe marzenie emotka
0 0

banka-manka

#7210484 Napisano: 02.10.2024 09:02:31
Agnes napisał(a):

Na pewno wiele osob z stąd wygrało w swoim konkursowym zyciu bony do np wakacje.pl albo slowshop.pl
Otóz ja wygrałam taki po raz pierwszy do slowshop za 1000 zł i moje pytanie czy całą kwotę muszę " stracić " na raz czy mogę ją rozłozyć? Chciałabym dwa noclegi po 500zł w dwóch róznych miejscach.
Miał ktoś taką sytuację?

Na 99% trzeba przy jednej rezerwacji. Teraz nie potrafię znaleźć, ale pisali o tym u siebie na stronie.
Tu jest fajna ściąga jak wygląda realizacja i odpowiedź na sporo pytań.
Dostałem/am voucher w prezencie. Jak go wykorzystać? – Wsparcie | Slowhop.com
A najlepiej do nich napisz, szybko i sprawnie odpisują, a Ty będziesz mieć jasną sytuację emotka
0 0

nanajka81

#7210486 Napisano: 02.10.2024 09:12:31
banka-manka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację?

Na 99% trzeba przy jednej rezerwacji. Teraz nie potrafię znaleźć, ale pisali o tym u siebie na stronie.
A najlepiej do nich napisz, szybko i sprawnie odpisują, a Ty będziesz mieć jasną sytuację emotka

na wakacje.pl można rozłożyć, byle zdążyć zarezerwować przed datą ważności bonu. Ja miałam dwa bony, pani w biurze je połączyła i w sumie 2/3 wykorzystałam a na 1/3 jeszcze jadę zarezerwować kolejny wypad gdzieś.
1 pikawka 0

pikawka

#7210490 Napisano: 02.10.2024 09:21:11
Agnes napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację?

Ja  wygrałam bon na wakacje.pl na kwotę 20 tys. W jednym roku wykorzystaliśmy 15 tys, bon był potem jeszcze ważny chyba pół roku, więc zarezerwowaliśmy kolejne wakacje na przyszły rok pod koniec terminu ważności. Pozostałe 5 tys poszło właśnie na poczet kolejnych wakacji.
1 nanajka81 0

Agnes

#7210496 Napisano: 02.10.2024 09:40:16
banka-manka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację?

dzięki napisałam do nich
a ktoś kiedyś korzystał z fly.pl bo do nich tez bon wygrałam ale opinii nie mają zbyt dobrych tak jak widzę

Agnes

#7210503 Napisano: 02.10.2024 09:57:46
dostałam błyskawiczną odpowiedz
Jeden voucher można wykorzystać tylko do jednej rezerwacji. Natomiast jeśli wykorzysta go Pani do rezerwacji o niższej wartości, to po
rezerwacji należy skontaktować się z nami. Na pozostałą kwotę wystawimy
nowy kod;)

SuziMouse123

#7210716 Napisano: 02.10.2024 18:11:26
Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀
0 0

samdej

#7210720 Napisano: 02.10.2024 18:22:54
SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏
1 kumulacja 0

androm

#7210724 Napisano: 02.10.2024 18:41:41
samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl?
0 0

moskala22

#7210727 Napisano: 02.10.2024 18:46:55
androm napisał(a):

samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl?

U mnie to jest kwestia bardzo dobrych stosunków z kurierami emotka