Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

Monia322

#7209264 Napisano: 27.09.2024 10:10:01

Ja kupiłam pakiet w mediccentre i tam chodzę do endokrynologa. Fakt pakiet trzeba opłacać co miesiąc, ale myślę, że prywatnie zapłaciłabym dużo więcej + dzięki temu skorzystałam z ginekologa i zrobiłam wiele badań

0 0

delfinka101

#7209479 Napisano: 28.09.2024 11:22:16
Czy główne i rezerwowe z Krakusa już poszły? Nie wiem czy mogę wyrzucić już opakowania.
1 cb656 0

dany-duszek

#7209537 Napisano: 28.09.2024 16:48:16
[quote=
delfinka101 napisał(a):

Czy główne i rezerwowe z Krakusa już poszły? Nie wiem czy mogę wyrzucić już opakowania.

delfinka101]Czy główne i rezerwowe z Krakusa już poszły? Nie wiem czy mogę wyrzucić już opakowania.tutaj masz filmik z losowania https://www.youtu.../watch?v=75B-QaX_1zs więc jak nie wylosowali ciebie do głównej i rezerwy to już na nagrodę główną możesz wyrzucić. Więc jedynie na nagrodę codzienną, ale nie wiem czy była przewidziana rezerwa do tej nagrody.
0 0

seb3kk

#7209553 Napisano: 28.09.2024 19:32:39
Dobry wieczór 
Mam nietypowe pytanie.
Posiada ktoś może ten kod za ktory sie dostaje na naklejke za quiz z aplikacji biedronki
0 0

agakaz2

#7209601 Napisano: 29.09.2024 10:04:20
oszuści na olx to chyba wiatropylnie się mnożą masakra jakaś ledwo człowiek wystawia towar już nowe konta z września pytania o mail haha
1 kuleczkar 0

magdalena-chili

#7209614 Napisano: 29.09.2024 11:07:25
agakaz2 napisał(a):

oszuści na olx to chyba wiatropylnie się mnożą masakra jakaś ledwo człowiek wystawia towar już nowe konta z września pytania o mail haha

To są farmy oszustów (jak korporacje), mają automatyczne narzędzia do obsługi tych prób wyłudzeń. Nikt tam nie szuka manualnie ogłoszeń, wszystko system im ogarnia.
1 agakaz2 0

elemelex

#7209723 Napisano: 29.09.2024 19:16:14
Jak to robicie, że wam sie chce pisać odpowiedzi konkursowe? Myślałam, że po przerwie pójdzie mi lżej i owszem coś tam wczoraj poszło i dzis był plan by napisać dwie odpowiedzi, jedna poszła niedawno a miała być rano, a na drugą nie mam juz zasobów mózgowych, mimo że mam motywację bo nagroda fajna. Zawsze sobie mysle, zrób sobie przerwę to przyjdzie wena, ale jednak na 100% juz dziś nic nie stworzę. Eh cieżkie życie artysty od produktów  najczesciej spożywczych. emotka
Macie jakieś rytuały? Ja muszę zjesć cos słodkiego albo niezdrowego emotka
1 cb656 0

nanajka81

#7209724 Napisano: 29.09.2024 19:29:25
elemelex napisał(a):

Jak to robicie, że wam sie chce pisać odpowiedzi konkursowe? Myślałam, że po przerwie pójdzie mi lżej i owszem coś tam wczoraj poszło i dzis był plan by napisać dwie odpowiedzi, jedna poszła niedawno a miała być rano, a na drugą nie mam juz zasobów mózgowych, mimo że mam motywację bo nagroda fajna. Zawsze sobie mysle, zrób sobie przerwę to przyjdzie wena, ale jednak na 100% juz dziś nic nie stworzę. Eh cieżkie życie artysty od produktów  najczesciej spożywczych. emotka

Znajdź sobie konkursowego znajomego z którym będziesz wymieniać myśli i będzie ci łatwiej emotka Tyle że wspólne działanie nie może polegać na ściąganiu jeden od drugiego. Ot wymiana tego co się pisze. Każdy swoje. Tu na tym forum są wspaniali, kreatywni ludzie - dwoje z nich bardzo podciąga mnie do góry. Bardzo! Już wiele razy chciałam olać jakiś konkurs bo nie dam rady, nie dla mnie, no dobitka a jednak po pogawędce wzięłam się do kupy i coś stworzyłam emotka
1 elemelex 0

elemelex

#7209725 Napisano: 29.09.2024 19:36:34
nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Znajdź sobie konkursowego znajomego z którym będziesz wymieniać myśli i będzie ci łatwiej emotka Tyle że wspólne działanie nie może polegać na ściąganiu jeden od drugiego. Ot wymiana tego co się pisze. Każdy swoje. Tu na tym forum są wspaniali, kreatywni ludzie - dwoje z nich bardzo podciąga mnie do góry. Bardzo! Już wiele razy chciałam olać jakiś konkurs bo nie dam rady, nie dla mnie, no dobitka a jednak po pogawędce wzięłam się do kupy i coś stworzyłam emotka

Uważam, że dosć łatwo jest się poddać, bo to nie łatwe ciągle tak coś wymyślac, że tak powiem po jakimś czasie "czacha dymi". Ludzie na tym forum muszą znać jakąś tajemnicę, jak to zrobić by się nie znudzić ta zabawą. Chce poznać tę tajemnicę:D Może właśnie tkwi w tym co piszesz. Bo nie da się ukryć niekonkursowicz nie zrozumie naszych dylematów i bóli twórczych;)
Jak ja bym chciała żeby to przychodziło łatwo. Może komuś przychodzi, zazdroszczę:D
1 kimberly 0

nanajka81

#7209727 Napisano: 29.09.2024 19:43:02
elemelex napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Uważam, że dosć łatwo jest się poddać, bo to nie łatwe ciągle tak coś wymyślac, że tak powiem po jakimś czasie "czacha dymi". Ludzie na tym forum muszą znać jakąś tajemnicę, jak to zrobić by się nie znudzić ta zabawą. Chce poznać tę tajemnicę:D Może właśnie tkwi w tym co piszesz. Bo nie da się ukryć niekonkursowicz nie zrozumie naszych dylematów i bóli twórczych;)
Jak ja bym chciała żeby to przychodziło łatwo. Może komuś przychodzi, zazdroszczę:D

Są tu osoby którym naprawdę przychodzi to łatwo. Siadają i tak piszą, że jak to potem czytam to mi szczena opada i myślę "z czym ja do ludzi". Ale jest to też podnoszące bo wiem na czym stoję i jak wysoko poprzeczka jest podniesiona (bardzo wysoko!). Najważniejsze to nie przejmować się przegranymi bo jak nie w tym to może w innym konkursie się uda? Są tematy i tematy, najgorsze to te bramki bo coraz więcej takich właśnie loterii jest emotka Ja bardziej wygrywam w kreatywnych niż loteriach i trochę tego się trzymam choć te bramki kuszą jak cholera emotka
1 elemelex 0

agakaz2

#7209784 Napisano: 30.09.2024 07:24:38
Drużyna a (a) poszłam zobaczyć te ciężarówki emotka  haha i fajne są
0 0

PPPet-er

#7209790 Napisano: 30.09.2024 07:52:07
agakaz2 napisał(a):

Film, ser czy zabawka? Czy jeszcze cos innego...
0 0

agakaz2

#7209810 Napisano: 30.09.2024 09:38:20
PPPet-er napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ciężarówki- skrót myślowy- fajne są ciężarówki które przyjdą do mnie jako nagroda gwarantowana z serenady

dany-duszek

#7209988 Napisano: 30.09.2024 17:55:01
agakaz2 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ciężarówki- skrót myślowy- fajne są ciężarówki które przyjdą do mnie jako nagroda gwarantowana z serenady

a gdzie tą ciężarówkę można zobaczyć na żywo?

agakaz2

#7209992 Napisano: 30.09.2024 18:10:06
dany-duszek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

a gdzie tą ciężarówkę można zobaczyć na żywo?

w filmie w kinie w wersji dużej
1 kumulacja 0

printy

#7210040 Napisano: 30.09.2024 21:14:47
Czy z everydayme przychodzą zwrotki?
0 0

notta

#7210042 Napisano: 30.09.2024 21:22:43
printy napisał(a):

nie, tylko info na stronie
1 printy 0

printy

#7210046 Napisano: 30.09.2024 21:35:29
notta napisał(a):

printy napisał(a):

nie, tylko info na stronie

Ok, dzięki. Po prostu zdziwiło mnie, że byłam zalogowana, wysłałam zgłoszenie i po przejściu do swojego profilu znowu musiałam się logować.
1 notta 0

atyde25

#7210253 Napisano: 01.10.2024 14:38:40
Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

radziosny

#7210255 Napisano: 01.10.2024 14:44:56
atyde25 napisał(a):

Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

Pamiętam ten program. Uczestnicy jednak to chyba robili z biedy lub uzależnienia z tymi kuponami.. i później takie bez sensu domowe magazyny.. Na cholerę mi karton dżemów? A jeszcze był program o zbieraczach.. tam to była gimela..
0 0