Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
majonez1992
Postów 1011
Data rejestracji 10.11.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
słodziaczek
play stupid games, win stupid prizes
olunka
Postów 7811
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
nanajka81
Postów 4511
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
flinta_13
Postów 1945
Data rejestracji 24.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cudaczek121
Postów 6526
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
znajomych, więc z automatu uznały, że ja znają. W każdym razie gdzie ja mogę zgłosić władzom Facebooka, żeby to konto ustawić in memoriam?
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
cb656
Postów 1799
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Najszybszy sposób na rozpatrzenie przez nas wniosku to przesłanie skanu lub zdjęcia świadectwa zgonu bliskiej Ci osoby. Jeśli nie masz aktu zgonu bliskiej osoby, musisz przedstawić dowód potwierdzający Twoje uprawnienia i dowód potwierdzający zgon bliskiej Ci osoby. Poniżej możesz sprawdzić, jakie dokumenty akceptujemy. Prześlij jeden z dokumentów, aby potwierdzić swoje uprawnienia:
- pełnomocnictwo,
- akt urodzenia (w przypadku niepełnoletniej osoby zmarłej),
- ostatnią wolę i testament,
- zaświadczenie o powołaniu na zarządcę majątku spadkowego.
Prześlij jeden z dokumentów, aby potwierdzić zgon bliskiej Ci osoby:- nekrolog,
- karta upamiętniająca zmarłego.
Uwaga: Informacje w dostarczonej przez Ciebie dokumentacji muszą być zgodne z informacjami na koncie bliskiej Ci osoby. Przesyłając dokumentację, prosimy o zakrycie wszelkich danych osobowych, których nie potrzebujemy do rozpatrzenia Twojego wniosku (na przykład: numer ubezpieczenia społecznego).https://www.faceb...elp/1111566045566400
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cudaczek121
Postów 6526
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cb656
Postów 1799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
P.S. Ty to jesteś takie dobre dziecko, masz wrażliwe serduszko, a to cieszy.
cb656
Postów 1799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
P.S. Tak, mam świadomość, że właśnie odkryłem tym wpisem, jak bardzo jestem stary hihihi i wiecie co? Cieszem siem nawet
bezaczek7
Postów 3363
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do innego wątku, jak kiblowy, się ten temat nie nadaje. Wnoszę oficjalnie o zbanowanie użytkownika. Psuje atmosferę na forum i ubliża innym, nic konstruktywnego nie wnosi i wywyższa się, jakby nie wiem kim był. Pożegnajmy go minutą ciszy i niech idzie wylewać swe żale gdzie indziej.
Edytuję post, bo admini nie zaglądają w każdy wątek, podejrzewam, więc @pionas @ziolko @zdolnabestia prosimy o interwencję. Ewentualnie napiszę wieczorem priv.
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
nanajka81
Postów 4511
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
kerocna
Postów 42
Data rejestracji 29.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"(...) Wolę w miłości rocznice nieokrągłe,
do obchodzenia co dzień. (...)
(...) Wolę ziemię w cywilu. (...)\"
olunka
Postów 7811
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
DAIKOKU
Postów 1158
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co do mnie doszło to te pojemniki należą do dużej firmy w Skarżysku - wykorzystują fakt, że społeczeństwo kiedyś słyszało, że to trafia do PCK,
niestety to jest biznes te pluszaczki trafią do sekond handów na sprzedaż.
Warto te nowe rzeczy ofiarować do żłobków, domów dziecka, punktów pomocy bo faktycznie społeczeństwo ubożeje
Fakt że te blaszaki są wygodne bo stoją na osiedlach "pod ręką" i nie trzeba tego wozić i tracić czasu.
kuleczkar
Postów 357
Data rejestracji 08.08.2018
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wiolka252
Postów 879
Data rejestracji 10.01.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane 3
cb656
Postów 1799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Mam odczucia ambiwalentne po przeczytaniu tego posta. Bo choć rozumiem frustrację Autora, to jestem rozdarty pomiędzy chęcią dowalenia szkodnikowi, a poczuciem, że Regulamin forum jest niedoskonały. Niedoskonały, gdyż dotyczy FORUM, a nie wiadomość PW. Zgodnie bowiem z zapisami Regulaminu, można takiemu szkodnikowi jedynie naskoczyć i tyle. Natomiast Skarżący się już może być pociągnięty za odpowiedzialność chyba Chodzi mi konkretnie o zasady dotyczące naruszania prywatności innych.
Korzystając z Forum Usługobiorca zobowiązany jest do przestrzegania zasad wzajemnego szacunku i dobrego wychowania. Usługodawca może wypowiedzieć umowę o świadczenie usługi drogą elektroniczną o charakterze ciągłym (np. prowadzenie Konta), w przypadku, gdy Usługobiorca narusza Regulamin, w szczególności, gdy dostarcza (na forum) treści o charakterze bezprawnym po bezskutecznym wcześniejszym wezwaniu do zaprzestania naruszeń z wyznaczeniem odpowiedniego terminu. Umowa w takim wypadku wygasa po upływie 7 dni od dnia złożenia oświadczenia woli o jej wypowiedzeniu (okres wypowiedzenia).
Stale mam w pamięci słowa Admina, które (cytuję z pamięci) oddawały taką oto myśl:
"nie interesuje nas, co do siebie piszecie prywatnie..." (LEPSON)
Sorry, taki lajf.
cb656
Postów 1799
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ale co sądzicie o oddawaniu takich maskotek jako gryzaczków do... SCHRONISK DLA ZWIERZĄT? Całkiem niedawno oddałem torbę przechodzonych ręczników, które jeszcze śmiało mogą posłużyć jako szmatki do wyściełania legowisk czy choćby w charakterze opatrunkowym dla operowanych zwierząt. Może nie to, że całowali po rękach, ale wdzięczność była widoczna w błyszczących oczach. To przecież non-profit, proszą się o każdy grosz z budżetu, od sponsorów. Zestresowane zwierzaczki TEŻ LUBIĄ PRZYTULANKI!!
bezaczek7
Postów 3363
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma jednak mojego przyzwolenia na takie zachowanie. Choć myślę, że do innych forumowiczów też się naprodukował. Generalnie tyle razy złamał regulamin w mdw, że się dziwię, że samych karniaków nie starcza, by po prostu zablokować tej osobie konto. Chyba że jeden wątek i jeden rodzaj przewinienia to max 1 karniak, to by tłumaczyło dlaczego wciąż tu jest.
bezaczek7
Postów 3363
Punkty karne 0
Konkursy dodane