Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak napiszesz 1000 tys, to jest 1000x1000 = 1000000 (milion)
edzia21
Postów 9690
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
notta
Postów 8170
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
monnikk
Postów 604
Data rejestracji 26.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DAIKOKU
Postów 1145
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
CUDOWNA GRUPA
tereniagno] No właśnie dałam swoje złoto z wyższą próba, pozrywane łańcuszki, wycięte kawałki z pierścionków itp.
koniczynka123
Postów 767
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 17
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
ineska1991
Postów 220
Data rejestracji 22.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5088
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i nie przyjęło zgłoszenia?
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
adamo86
Postów 3173
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
tereniagno
Postów 5088
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lasiglasty
Postów 299
Data rejestracji 29.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kufel98
Postów 38
Data rejestracji 27.01.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
pioge7
Postów 8209
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.faceb...com/SecretHouseZator
Szwagier na długi weekend otwiera domki w Zatorze. Przy okazji wizyty w Energylandii można wynająć nocleg
Otwarcie niedługo, więc i pełna strona ruszy dosłownie za chwilę
Zapraszam
noemi82
Postów 352
Data rejestracji 04.09.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ineska1991]Dziękuję wszystkim za odpowiedzi dotyczące trudnych plam z mleczy . Wybaczcie mi ,ale nie potrafię odpowiedzieć tak jak wy w wątku... niewiem co robię źle. Jestem forumowym laikiem. Wracając do tematu . Spróbuję soku z cytryny I odplamiacza choć w tamtym roku skutki były mizerne ale chyba innych sposobów nie ma , taki to uparty mleczyk. Ciuszki z drugiej ręki. Odkupuje regularnie, nawet nie tylko dla Córki, ale i dla siebie . Córka jest autystyczna i bywa tak ,że trudno ją zatrzymać, a mlecze rosną nawet przed przedszkolem. Dla mnie priorytetem jest bezpieczeństwo,aby nic się nie wydarzyło. Kocha wszystkie kwiatki, dlatego w tym roku zainwestowałam i robię jej ogród na placu zabaw . Tata ma kupić tulipany ,a ja kupiłam 20 sztuk Lili , konwalie i inne kwiaty.
Każda porażka to krok do wygranej
ineska1991
Postów 220
Data rejestracji 22.09.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emi
Postów 464
Data rejestracji 18.02.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdrówka i dobrej zabawy dla małej miłośniczki kwiatków
kocie_lakocie
Postów 293
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A może gdzieś można uzyskać kody rabatowe na zakup lotów w tych droższych liniach?
Moc wygrywania motywuje do działania.
mia
Postów 17435
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Nie korzystałam nigdy z serwisu prezentmarzen. Zaskoczyło mnie to, że tam się kupuje "w ciemno", a nie jakiś konkretny termin - chodzi mi o pakiet weekendowy. Czy mam rozumieć, że najpierw muszę sie ugadać z hotelem co do daty i jak będę mieć jakąś wstępną rezerwację, to wtedy dopiero kupować konkretny pakiet?
I czy w takim hotelu jarzą aby, co to za serwis? Bo tam jest prezent na konkretną kwotę, a w hotelu np. mają różnorodne pokoje - nie chodzi mi o różnice typu "standard" i "superior", tylko niewiele różniące się ceną, ale np. w starszym i w nowszym budynku...
Shifo
Postów 264
Data rejestracji 22.04.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w konkursach jestem od 7 lat
w promocyjnych całkiem świeżak
raz wygrałam żelazko w kaufland i id wtedy niiiiic 😂 brałam udział w wieluuuu , a np VioLife kupiłam z 20 produktów 😂😂 i lipa
psotka
Postów 326
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Na stronie oferta do negocjacji jako mieszkanie wystawione umeblowane oraz z lodówką, pralką i kanapą za 405 tys. Pierwsze oglądanie z pośredniczką - sprzęty agd i meble zostają. Podczas drugiego oglądania właścicielka mówi, że nie ma negocjacji, ona chce 405 tys i kropka, a dodatkowo kanapa, lodówka i pralka są zabrane przez nią do innego mieszkania. Zatem w tej cenie traci się sprzęty, które trzeba sobie kupić. Czy w takim razie powinna obniżyć cenę? Jak się na to zapatrujecie - to normalna procedura? I kiedy można prosić o numer księgi wieczystej? Tak "na gębę" powiedziała, że jest tam wszystko ok, bez kłopotów.
I jak zabezpieczyć się przed zabraniem innych rzeczy z wyposażenia, które właścicielka ma zostawić w cenie zakupu, a potencjalnie może zabrać? Czy zawsze podpisuje się umowę przedwstępną? Jakie macie spostrzeżenia? Troszkę inne były pierwsze ustalenia z pośredniczką, aniżeli zdanie właścicielki, która może de facto zabrać wszystkie rzeczy, pomimo ustnych ustaleń, że zostawia meble itp.
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście