Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
mi cały czas wypadają.
pioge7
Postów 8206
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A to nie jest przypadkiem przez pocztę? Żeby samemu zrobić etykietę i wybrać dany punkt odbioru, np. Przez sendit.
bezaczek7
Postów 3355
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie przyszlo mi do głowy, że sama muszę teraz generować etykietę, poza tym skoro podpowiadają cenę 12,99, to skąd ją wzięli, skoro teraz najmniejsza paczka to 15,99, potem dwa kolejne gabaryty aż do 21 zł. To powinno się gabaryt ustawiać jeszcze w trakcie wystawiania i dobierać odpowiednio do wielkości towaru 🤷♀️
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ale próbowałaś przez sendit.pl robić? Oni tam maja tańsze ceny niż normalnie przez żabkę
bezaczek7
Postów 3355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radziosny
Postów 478
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4488
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
magdalena-chili
Postów 1080
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powieszone na wieszaku ubranie traktuję parownicą. Swoje ubrania czy koszule dla Syna, spodnie... mankamentem jest to, że trzeba często napełniać wodą. Mi zbiorniczek wystarcza na 1 bluzkę/koszulę.
No i do rzeczy typu kiecka na wesele czy koszula, spodnie w kancik dla eleganta, to może wyciągałabym jednak żelazko.
To chyba zależy kto i ile prasuje. Moja przyjaciółka wszystko, dosłownie wszystko musi założyć na siebie wyprasowane.... nawet piżamę, w której za 5 min pójdzie spać. No to jej bym parownicy nie poradziła.
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dostawa 9,83 zł/ najmniejszego gabarytu
bezaczek7
Postów 3355
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps.na wieszaku trzeba uważać na powieszenie z dala od mebli i innych rzeczy, którym para moze zaszkodzić plus rzeczy są lekko wilgotne, trzeba odczekać trochę przed włożeniem. Naciągam ręką bluzkę, żeby poza parą tak lekko musnąć dodatkowo materiał, wtedy trzeba bardzo uważać na poparzenia.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
radziosny
Postów 478
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
andii
Postów 842
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
bo łatwo się poparzysz
*Szczęście* -jest jak świeca.Chuchasz,dmuchasz-gaśnie...
Kiedy dbasz o cudze szczęście-Twoje błyszczy jaśniej!!!
maryam
Postów 1715
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.youtu...0wI1vkPw&index=2
adamo86
Postów 3171
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba napisać coś takiego, żeby komisja zwróciła na to uwagę
A co dokładnie? Tego nie wie nikt
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
cb656
Postów 1781
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Od zawsze to powtarzam... Takie konkursy mają na celu wyłowienie tych błyskotliwych graczy, a nie nagradzanie każdego jak leci lenia i wygodnickiego, co to by chciał wszystko na gotowe, podpowiedzi, wskazówki. Trudno, czasem trzeba się pogodzić z faktem, że nie ma się tego czegoś i już.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
psotka
Postów 324
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W pracy moge otrzymać zapomoge z tytulu leczenia. Problem polega na tym ze od roku jezdze na zabiegi do lekarza prywatnie, wydalam juz tysiace a nie dostalam ani 1 paragonu ani faktury. Kolezanki z pracy mnie nakrecily ze mogłabym dostac od pracodawcy dofinansowanie ale skoro nie mam faktur to gucio z tego. Recepcjonistka doktora powiedziala ze zbiorczo nie moga mi wystawić faktury za te kilka miesiacy bo rozliczają sie miesiecznie. Ale ja ani 1 nie dostalam paragonu. Nie bylo kasy fiskalnej ani wydruku ktorego nie zabralam (wszak konkursowicz wie ze paragon rzecz swieta).
Czy lekarz prywatnie ma obowiązek wystawic fakture? Albo paragon? Czy jest jakas opcja? Nie to zebym sie wyklocala ale kolezanka za leczenie u dentysty dostala fakture. Moze ktos ma rozeznanie jak wygladaja przepisy w tym zakresie.
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
monnikk
Postów 604
Data rejestracji 26.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emememe
Postów 1097
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0