Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalka
Postów 2608
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie!
Może nie każdy ma możliwość przyjęcia uchodźców, nie każdy może poświęcić czas na wolontariat, ale każdy może zamienić batonika ,wodę, majonez itd. firmy Nestle na inny - to też jest forma pomocy.
agakaz2
Postów 7024
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pycha mnie smakuje
Gram by spełniać marzenia.
kuleczkar
Postów 357
Data rejestracji 08.08.2018
Punkty karne 1
Konkursy dodane
olunka
Postów 7788
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
na czarnym tle, z góry bardzo dziękuję ciocia wie, że nie ma szans wygrać w glosowaniu, ale cieszy sie jak nie jest ostatnia
https://muzeum.bytom.pl/?p=24400
PS. mam nadzieje, że nie dostanę karniaka za propagowanie sztuki ludowej
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
lb
Postów 384
Data rejestracji 27.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
Zwycięzcami zostały:
1 - Dąb Dunin , Polska
2 - Dąb z Lasu Bankietowego w Conxo, Hiszpania
3 - Wielki dąb korkowy, Portugalia
Dziękuję wszystkim którzy głosowali na Dąb Dunin
as32572
Postów 1019
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy musi być 3 miesiące do końca?
agnesita
Postów 698
Data rejestracji 01.10.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aleksandra008
Postów 280
Data rejestracji 26.03.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
koniczynka123
Postów 764
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
W każdym tygodniu (miesiącu) były jakieś badziewne nagrody. Tyle że ta określona nagroda była np na 15 ich czasopism. Owszem, można było cudem trafić, moja siostra wygrała jakieś kosmetyki ale przez tyle lat wtopiła w kartki pocztowe i sms, że mogłaby za te pieniądze kupić fajny sprzęt. Dopiero kiedy jej podsunęłam regulaminy to zrezygnowała.
Bauer od jesieni w swoich tygodnikach daje krzyżówki ale niestety już tylko dla rozrywki kupującego, bo nagrody w mało którym czasopiśmie uświadczysz, nawet w tym co kosztuje około 10 zł.
Najlepiej wybić je sobie z głowy, już wolę kupić zdrapkę za 1 zł - większa szansa
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tu jest jakaś podpowiedź:
https://londynek....le?jdnews_id=3439976
tormenta77
Postów 111
Data rejestracji 26.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Julia
Postów 180
Data rejestracji 15.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
vazzz
Postów 814
Data rejestracji 18.06.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie żaden konkurs, gdzie wysyła się kupon pocztą, nie jest legitny Nawet na badziewne nagrody pewnie tam ludzie słali makiety czy bombelkowe wycinanki; ten sam syf, co w konkursach urnowych... Natomiast było kiedyś sporo konkursów smsowych i tam naprawdę nagrody przyznawali, niezależnie od redakcji. W loteriach gazetowych udziału nie biorę, to nie podpowiem
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
kornwalija
Postów 69
Data rejestracji 27.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sabanerro a co Cię tak stresuje w konkurach?
incendio12
Postów 813
Data rejestracji 20.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Testuje nową aplikację, która liczy kroki - za robienie kroków dostaje się punkty które można wymieniać potem na wiele rabatów do sklepów i są też niby nagrody rzeczowe za bardzo dużą ilość punktów. Wygląda fajnie, może ktoś dużo chodzi i też chcę wypróbować
cb656
Postów 1781
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
PRAWIDŁOWY link: https://stepler.pl/
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
incendio12
Postów 813
Data rejestracji 20.12.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, faktycznie coś nie działa, może na telefonie powinno się to otworzyć Bo to z Google play pobierałam
mampytanie
Postów 780
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emememe
Postów 1097
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A skąd wiesz, że nie dochodzą? 🙂