Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest konkurs adresowany min.do dzieci. Pewnie uzyles TYCH DOROSLYCH slow, co? (nie widzialam, tak sobie gdybam)
awi
Postów 2829
Data rejestracji 24.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie pomyślałam o niegdysiejszej propozycji Bastiego...
Mogłabym nawet przywieźć znicze (z własnych zbiorów)...
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie da się choć na dwa dni uciec od codzienności?
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2.Niepokoi mnie fakt usuwania komentarzy bez jednoczesnego poinformowania komentatora o tym fakcie. Milo byloby o tym wiedziec, a jeszcze przyjemniej znac argumentacje... Czas na zmiany...
zdolnabestia
Postów 5167
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Kiciunia21
Postów 1095
Data rejestracji 11.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak żyję jak piszesz:) Zapraszam do siebie na kilka dni, tylko wodę noszę ze studni czasem z rzeki i inne atrakcję:)
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powiem tak. większość rzeczy, które zostały wymienione, to SĄ obiektywnie męczące rzeczy. zwłaszcza, gdy są skąpane w sosie nieustannego zarobienia. lud sobie wmówił, że praca to radość, sukces i wspaniałość, ze drzwi i okna są najważniejsze itd. tymczasem prawda jest taka, że praca "czyni wolnym". wolnym od myślenia. podpowiadam odpoczynek od owej pracy, od ludzi i od pośpiechu i od wmawiania sobie, że "trzeba posprzątać", "trzeba rozmawiać z ludzmi". bo nie trzeba. wiem, że nie zawsze to da się zrobić, ale chyba nikt nie poda mi rozsądnego argumentu za tym, by nie być na wakacjach od lat 90.
we must suffer to free our pain
androm
Postów 2275
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
erychta00
Postów 441
Data rejestracji 11.12.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PITy się zbliżają więc zastanawiam się czy muszę rozliczyć się z zarobków ze stron typu Kubigo, przepisuj itp.? Czy zwrot też mi przysługuje? :> Dodam, że to mój jedyny dochód
zdolnabestia
Postów 5167
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tysiąckrotne dzięki! Gdybyż to było możliwe! Pozdrawiam Cię serdecznie
awi
Postów 2829
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odrywam się ale to nie rozwiązuje sprawy, to tylko "kosmetyka". Bardziej dosadnie ujął to androm. Dziękuję za przytulanki, odwzajemniam
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam niedlugo wyjście na impreze do znajomych w domu, impreza gdzie są tez tance. Zazwyczaj zakładam na takie okazje sukienki i szpilki ale ostatnio prawie wszystkie dziewczyny były w jeansach. Teraz nie chce sie czuć głupio wiec chyba wskoczy w boyfriendy z dziurami, szpilki zostawię tylko nie wiem co na gore
w ogóle mam problem czy założyć sukienkę i czuć sie głupio czy założyć jeansy i czuć sie niezbyt dobrze np. w tańcu?
androm
Postów 2275
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
magdalena-1989
Postów 705
Data rejestracji 07.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzenia są po to, aby je spełniać!
magdalena-1989
Postów 705
Data rejestracji 07.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogą też być na profilach lokalnych gazet.
monkakk
Postów 2804
Data rejestracji 15.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...eos/981139908600772/
Ashedalka
Postów 333
Data rejestracji 28.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keep it real..