Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size
Postów 1110
Data rejestracji 23.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takich rygorystycznych metod nie stosuje. Bardziej to ugościł bym kobietę a znicze bym wykorzystał do oświetlenia. Ja nikogo nie karzę za złe zachowanie, to nie moja rola. Od tego jest prawo karmy, mogę ewentualnie coś zasygnalizować. Nic na siłe.
freyja88
Postów 2985
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stefania7
Postów 598
Data rejestracji 05.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Kwiatuszek2506
Postów 121
Data rejestracji 17.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Kwiatuszek2506
Postów 121
Data rejestracji 17.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś jeszcze coś miał, to bardzo proszę o info
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z ciekawości weszłam zobaczyć i mi ręce opadły... Dziwię się kasjerowi, że nie wstał i nie za... komunikował kolesiowi w sposób dosadniejszy, żeby się od... dalił.
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteś pierwszą osobą która tak reaguje, na ogół każdy tam pisał o tym że powinni go wywalić. Trudna sprawa sam nie wiem gdyby był kierownikiem jaką bym podjął decyzję. Chyba wywalenie, bo nie powinien pokazywać różnych znaków rękami.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Się nie zgadzam. Nie wolno fakju pokazać nawet innemu kierowcy, a co dopiero klientowi w miejscu pracy. Odzywki kasjera również niesympatyczne - miałam podobną sytuację, gdy ukradli mi pieniądze z karty kredytowej, omal nie dostałam zawału w sklepie. Dobrze, że kasjerka jakaś milsza była, bo głupie komentarze nie były mi potrzebne.
Ale wiesz - słowo przeciw słowu, nie poznamy jedynej prawdy o zaistniałej sytuacji. Po każdej stronie taśmy może być burak
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętam jak kiedyś wywalało nam kartę z inteligo ze środkami na oczywiście, ing przeszło. My byliśmy źli. Na koniec przyszła pani kierownik kas i powiedziała, że jest awaria z pko. Też było parę prób, nie wyczułam u pani kasjerki zniecierpliwienia ani niechęci, jedynie chęć pomocy. Ale i tak głupio się czułam.
Jako szef bym gościa wywaliła - praca to nie czas na osobiste wycieczki. Taki ze mnie ku* zł*. Prywatnie - pewnie fajny koleś, ale nie na miejscu pracy.
snowflake
Postów 599
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ankasss
Postów 1213
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli jednym zdaniem- Trudno to skomentować w sposób rzetelny i kompletny bo niewiele wiemy o zaistniałem sytuacji, nie widzieliśmy jej na żywo i znamy relację tylko jednej osoby.
Lepiej niech sami to sobie ustalają, na pewno sa świadkowie a zdjęcie jest zawsze dowodem, podejrzewam też że są jakies kamery w sklepie.
asiam
Postów 3680
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kasjer jednak nie powinien dać się ponieść emocjom tym bardziej, że klient upierdliwy bo nie słyszałam o tym by terminal "pomyłkowo" kogoś informował,że nie ma środków na koncie. Kierownik sklepu powinien jak najbardziej przeprosić klienta w takiej sytuacji i pewna jestem,że jakby "poszkodowany" otrzymał prezent od firmy to by ochłonął.
Gdyby klient przespał się dłużej z tym problemem to mógł bardzie j spokojnie sprawę załatwić.Nie wiem czy miał np. prawo wymusić na kierowniku sklepu informację o "karze" jaką wymierzył pracownikowi.
A publikowanie zdjęć bez czyjejś zgody to chyba podchodzi pod jakiś paragraf.
Przekonałam się, że niejedną już sprawę , która mnie do pasji doprowadziła załatwiłam w sposób dla mnie satysfakcjonujący ale tylko dzięki spokojnej ale konsekwentnej reakcji.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
freyja88
Postów 2985
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Data rejestracji 15.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263