Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze raz zatem.
Kolczyki są utkane z włosów obciętych pod pachami. Zdobi je symboliczne szare pióro z młodego łabędzia. Pióro w kolczyku stanie się białym, gdy kobieta dojrzeje mentalnie do schematu w/w rodziny. Kiedy zrozumie, że piewcą, orędownikiem i prawdziwym mentorem i opiekunem jest mąż a ona uszlachetnia swoim przyzwoleniem jego działania.
Dziękuję.
PS. Proszę podać prawidłową odpowiedź.
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza początkiem- reszta rewelacyjna:) Jesteś dobrym materiałem na żonę!!
Dobrze, że jeszcze mężczyźni mają wybór. trochę sie martwiłem o te nasze kobiety. Ta na tym filmiku bez niepotrzebnego makijażu, włosy ładnie spięte. Ładna cera. Oby takich więcej!
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te kubki były na jakiś konkurs?
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: stifler
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś będzie zainteresowany pracą w gastronomi na cały sezon letni- bardzo dobre warunki pracy. Zapewniam dojazd do pracy i zakwaterowanie.
Dobra płaca. Startuje z nowoczesnymi budkami z lodami- mam wyłączność w Polsce. Mogą być osoby z całej Polski. Potrzebuję również do kebabów chętnych. Mile widziane osoby z doświadczeniem, ew. mogę przyuczyć.
Wszelkie pytania- dotyczące ogłoszenia możecie składać tutaj bezpośrednio w odpowiedzi lub na priv.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...kursowicza/strona/45
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzieki, nie sądziłem że jest coś takiego
ziolko
Postów 10263
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adoptuje się kurę i można dostać miesięcznie 20 jajek... ale nie ma za darmo.. opłata za jedną kurę 40 zł
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Na pewno te 20 jajek nie pochodzi od wybranej kury.
Jak są chętni, to czemu nie? Zawsze to jakiś pomysł na biznes.
constanza
Postów 406
Data rejestracji 23.07.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Prawda jest taka, że nawet "jedynki" są tak czy siak karmione paszą, a dostęp do wybiegu nie oznacza, że na ten wybieg wychodzą. Czytałam kiedyś o tym. Czasami mają małe okienko i zwyczajnie boją się wychodzić na świat, ale mają dostęp? Mają.
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i ta cena... rozumiem, że kura nie zniesie jajka, jak nie będzie karmiona, ale średnio licząc jajko za 2 zł, i to za "2"? sporo...
Trafiłam na nich, bo był artykuł o tej akcji gdzieś w necie i z ciekawości tam weszłam
ziolko
Postów 10263
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Połączenie nie jest prywatneHakerzy mogą próbować wykraść Twoje dane z www.zaadoptujkure.pl (np. hasła, wiadomości lub informacje o karcie kredytowej).
NET::ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID"
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane