Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Data rejestracji 17.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zachęcający do czego?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
edzia21
Postów 9687
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ejeje ale skojarzenia- wam tylko jedno w głowie. Ja bardziej myślę głową.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie przyszło mi do głowy, że to co piszę może się wydać komuś sprośne.
Zawsze wole napisać prawdę to co myśle albo czuję w danej chwili.
Co do mycia w beczce też wam polecam- szczególnie w zimie nie będziecie chorowali.
Na wiosnę pamiętajcie aby zasadzić przy najmniej jedno drzewo dodaje sił kobieta lipa a facetom dąb.
edzia21
Postów 9687
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet nie wiem jak Ci to udowodnić- jedynie mogę CIę zaprosić w oba miejsca jak masz czas sama sprawdzić. Albo lepiej w góry i pójdziemy np. na grzyby trochę po skałach/górach ile da rade Twoja kondycja..
Nie rozumiem po co miał bym to robić i dla kogo- teraz mam okres stagnacji- odpoczywam po ciężkiej pracy. Regeneruje siły.
na wsi nie mam internetu, nie ma nawet zasięgu w telefonie muszę trochę na górke wyjśc to czasem złapie albo stać w jednym określonym miejscu. Nikogo nie udaję to sobie wypraszam!!
Z tym szukaniem, nie traktuj tego na poważnie trochę szukam ale bez przesady- jak ktoś ciekawy się znajdzie to czemu nie..
dolly z tą beczką całkiem fajne zdjęcie- oby się kiedyś taka znalazła jak piszesz..//
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość:
na wsi też pewne innej niż polska mieszkamy - pewnie Ty batistutek123 mieszkasz w innym równoległym wszechświecie bo na moich wiejskich terenach nie mam nic za darmo i praca łączy się z robotą a czytając Twoje górnolotne teksty nie wiem czy wiesz na czym polega prawdziwe życie i start od zera ...zgadzam się na pewno z innymi robisz sobie" jaja- czasem niesmaczne i grasz(żerujesz ) na emocjach innych ...wiem...wiem... trzeba Cię traktować z przymrużeniem oka ...świat bez takich różnorakich egzemplarzy byłby nudny
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz jestem w mieście w okresie zimowym zawsze, spędzam czas z rodziną. Czasem jestem tam, czasem tutaj- różne sprawy i biznesy do załzawienia. W między czasie wyjazd do pracy w Norwegii. W Polskiej wsi okolice Nowego Sącza, tak ale według mnie życie na wsi jest tańsze w wielu aspektach i lepsze od tego miejskiego- niedoceniony jest spokój i cisza, która jest przecież bezcenna. Wiem, z czym to się wiąże kilka lat temu zostałem okradziony- odzyskałem po jakimś czasie wszystko z nadwyżką ale też przechodziłem przez chwile grozy.
Nie robie z nikogo jaj- może mi w końcu wytłumacz po co? Da się nawet w naszej rzeczywistości tak programować rzeczywistość zęby być szczęśliwym i robić to co lubimy i chcemy.
Reszty nie będę komentował- bo trochę przesadziłaś, ja tak się o nikim nie wypowiadam! Darzę każdego szacunkiem i nie napisał bym tak nikomu.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znajdzie się sama bo takich jest tysiące, które chcą a ja ciągle mówie "nie"- nie interesuje mnie wchodzenie w relacje jak widzę przesycenie materializmem i brak "właściwego" wychowania. Kobieta powinna być przede wszystkim mądra i rozsądna i nie może nigdy krzywdzić ani burzyć czegoś słowem, bo i takie widziałem w relacjach przyjacielskich( moich kolegów).
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monikar
Postów 2854
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Zaraz zaczną sie masowe samobójstwa tych "bidulek"
Gość:
"Matrix-sa"...
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Polecam zacząc od oblewania się codziennie zimną wodą, w nocy sobie wlewaj do wiadra(zacznij od szklanki) i kładź w jakieś chłodne miejsce i rano polej się- nie będziesz chorowała i po jakimś czasie nie poznasz swojego ciała- zima CI nie będzie straszna. Warto przed polaniem prosić o błogosławieństwo Boże i o co tam chcesz i jak chcesz "ważne własnymi słowami"- praktyka starosłowiańska. Zapomniana - a dobra bo nikomu nie robi krzywdy i jest rozsądna.
batistutek123
Postów 225
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak dla mnie te memy czy jak to zwał, to mistrzostwo świata- idealnie dopasowane do aktualnej sytuacji w dyskusji:) Gratuluje wyczucia i olbrzymiej orientacji w tym, że potrafisz tak szybko odnaleźć właściwy mem, to nie jest proste:)
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
***** ***!
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tych dam należy inaczej przemawiać, bardziej w języku - beeee , a nie nieeee. Inaczej nigdy nie zrozumiesz swojego problemu.