Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 3677
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Załącznik posiada groźnego wirusa.
Dzień dobry,
Kurier w momencie dostarczenia zamówienia próbował zadzwonić pod numer telefonu podany w fakturze, ale numer nie odpowiadał. W związku z tym zamówienie zostało zwrócone na terminal. Okazało się, że podczas składania zamówienia był podany nieprawidłowy numer telefonu. Proszę wydrukować fakturę załączoną do niniejszego e-maila, i zwrócić się do najbliższego oddziału poczty DHL.
Z wyrazami szacunku,
Beata Petrova
DHL Express (Poland) Sp. z o.o.
Biuro główne
ul. Osmańska 2
02-823 Warszawa
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
zdolnabestia
Postów 5166
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
gosposia07
Postów 380
Data rejestracji 15.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udało się wam zrobić prezenty chociaż częściowo z wygranych, czy jednak kupiliście? U mnie w tym roku Mikołajkowe prezenty sama kupowałam zgodnie z "Listem do Mikołaja" były bejbiki do kompania, Elzy, naklejki, słodycze oraz trochę praktycznych typu: nowa piżama, koszulki, buty na wf( wiecie jak to jest.., dwie pieczenie za jednym razem, czy jak to tam szło . Z wygranych "prezentów "nie doszły na czas , więc jak się organizatorzy wyrobia to będą na gwiazdkę . Moja młoda czeka na tablet, ja na praleczkę. W zeszłym roku udało mi się część Mikołajkowych prezentów zrobić z wygranych konkursów "dziecięcych", były książeczki, gadżety Monster High, pamiętam była też fajna kolorowanka z flamastrami 3d z gratisów, sobie samej wygrałam fajną biżu z Menbur. Rodzinkę obdarowałam też kosmetykami z wygranych, albo w Milce był Kubek z flamastrem dodatek do czekolad Milka z Tesco, w tym roku są bombki, ale nie łaszę się na nie bo troszkę mało atrakcyjny gift- krótki termin "korzystania". W zeszłym roku też Jacobs było dla mnie łaskawe, dostałam jeden zestaw- ale za to jaka radość! W tym roku w Jackobsie duże ZERO i już sobie odpuściłam.
Macie teraz jakieś ciekawe nagrody, albo aktualne konkursy promocyjne , które wykorzystacie na prezenty?
Podpowiedźcie, może na coś warto się skusić?
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9686
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9686
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak widać heloły i bejbiki zgarniają polską stawkę!
------------------------------------------------------------------------
ach, te wygrane na prezĘty..
ja, gdy wygrywam coś, co może się przydać rodzinie czy znajomym, to zwyczajnie to im oddaję, a nie czekam na gwiazdki i inne mikołajki, by dzieciaki uszczęśliwić tym, co akurat mi wpadło.
choć w sumie nadal nie jestem pewna, czy ten wpis "jak tam mikołajki", to nie jakieś prowokacyjne jaja pełne ironii.
we must suffer to free our pain
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak-tak taalvikki czekam cały rok, żeby na gwiazdkę coś komuś dać z wygranych... bo inaczej ani rusz , bo przecież nie można odłożyć kilka rzeczy w grudniu i podarować, trzeba codziennie rozdawać, żeby nie być posądzonym o"prowokację", czy wolałabyś inaczej to nazwać?
Dziwny kilmat na tym forum się tworzy- dzień bez dowalanki to dzień stracony...
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gosposia07
Postów 380
Punkty karne 0
Konkursy dodane
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naciśnij Ctrl+H i powinna otworzyć się historia wyświetlanych stron na danej wyszukiwarce. Usuń z historii odwiedzane przez Ciebie strony
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo ślad w internecie pozostanie już for ever...
Ashedalka
Postów 333
Data rejestracji 28.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można wygrać więcej niż 1 nagrodę (różne dni) ?
Keep it real..
slonko365
Postów 1169
Data rejestracji 28.10.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieszczęścia chodzą parami. Ale za to szczęścia całymi stadami...
Ashedalka
Postów 333
Data rejestracji 28.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To super
Gość: Ewelajna
jeśli macie chwilę wolnego czasu to zapraszam do lektury mojego bloga:) Buziaki:)
Będę zaszczycona i bardzo wdzięczna zarazem jeśli postanowicie mnie częściej odwiedzać:)
http://better-lif...elajna.blogspot.com/