Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mila26
Postów 1284
Data rejestracji 06.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
freyja88
Postów 2985
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
alamak
Postów 775
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://olx.pl/nakarm-psa/rankings
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
krseta
Postów 843
Data rejestracji 29.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nataszka
Postów 2746
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
Ashedalka
Postów 333
Data rejestracji 28.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Keep it real..
ankasss
Postów 1213
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monkakk
Postów 2804
Data rejestracji 15.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
majonez
Postów 770
Data rejestracji 19.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest taka sama sytuacja.
Nawet na paragonie nie ma nic napisane że to ABC, ale kiedyś napisałem do organizatora (Smolar robił konkurs) i odpisali że mogę robić zakupy i brać udział jeśli adres się zgadza w wykazem sklepów ABC.
monkakk
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2244
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"nieważny groźny grymas na gębie, mordercy mają serca gołębie"
Ashedalka
Postów 333
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No na stronie jest podany pod tą ulicą i nr... Więc zaryzykuje, najwyżej w sklepie spytam
monkakk
Postów 2804
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sklepie niczego się nie dowiesz - kasjerka nie będzie mieć pojęcia, czy aktualnie firma współpracuje z ABC w ramach franchisingu, czy nie.
Daaawno temu wygrałam w konkursie sklepów ABC; do paragonu dołączyłam wydruk PrintScreena z oficjalnym wykazem sklepów, nagrody dostałam bez problemu.
Ashedalka
Postów 333
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Choć w sumie to trochę głupie, bo skoro ABC to lepiej jakby się tak nazywały
No i ciekawi mnie czy tam w konkursach duża konkurencja jest...
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ashedalka
Postów 333
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedziałabym tak: mała, ale intensywna
Zwykle trudno znaleźć sklep ABC, który będzie posiadał konkursowy towar. Czasami są to takie produkty, że sprzedawca patrzy na Ciebie, jak na UFO Baterie paluszki AA firmy Duracell? Bombonierka Wedla z różą na opakowaniu? Rama gotuj jak szef kuchni z czarnuszką? Krem do stóp króliczych? Te właśnie produkty kojarzą mi się z konkursami w ABC Np. u mnie zlikwidowali ostatni sklep ABC. A kiedy jeszcze był, nie mieli absolutnie żadnych produktów konkursowych. Stąd też wynika konkurencja mała, ale intensywna: tych, co mają dostęp do prawidłowych produktów w prawidłowym ABC, jest mało. Ale grają intensywnie