Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
plocia
Postów 767
Data rejestracji 11.01.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niam, chyba wypróbuję ale tak jak mówicie z okrojonymi składnikami, ciekawe czy można by do tych wiórków dodać np. jeszcze migdały czy orzechy
Gram gram i czasami wygrywam )
blanca
Postów 2339
Data rejestracji 18.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 22
http://www.zajada...zy-wloskiej#more-512
W przeciwieństwie do ludzi koty odzywają się tylko z ważnych powodów.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak I wychodzą super - naprawdę polecam
Gość: grusia
Ja zawsze korzystam z takiego przepisu
25 g świeżych drożdzy
3,5 szklanki mąki pszennej
1,5 szklanki ciepłego mleka
1 łyżka oliwy z oliwek
1,5 łyżeczki soli
szczypta cukru
No i wiadomo drozdze rozpuscic w mleku z dodatkiem cukru, wsypac powiedzmy polowe mąki i wymieszac, odstawic by drozdze ruszyły no i pozniej polaczyc z reszta - mozna recznie, mozna w robocie.Ja wyrabiam ciasto w maszynie do chleba
Z tego przepisu wychodza mi ok 2-3 duże pizze na niezbyt grubym cieście. Pieke na specjalnej blasze do pizzy . Ciasto z wierzchu jest chrupiace a w srodku miekkie
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o super !!!!!
jutro zrobię z połowy składników .... mam nadzieję, ze uda się
edi999a
Postów 1388
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ela
Postów 2039
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nalewkę zrób
malenka89
Postów 7281
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edi999a
Postów 1388
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
hmmm...czemu nie, jakieś propozycje?
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
my zawsze przez sokownik przepuszczamy i w butelki po kubusiu. Jest to znakomite naturalne lekarstwo na problemy z ciśnieniem. Jako dodatek do wody, czy herbaty albo prosto z flaszki. Polecam (jako córka pielęgniarki )! Kilka osób w rodzinie wyleczone
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm.. a może by tak cannelloni?
ziolko
Postów 10244
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
knedle, paszteciki, pieczarki faszerowane,
http://www.cincin...x.php?showtopic=7757
http://przepisy.n...-kapusta-i-miesem-1/
http://kulinarni....tc484-zapiekane.html
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapiekanka
ziamniaki surowe w plastrach>> farsz>>ziemniaki>> farsz>> ser żółty i zapiekasz, aha, musisz podlać to wszystko np. bulionem z kostki
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
sok z aronii .7 SZKL.ARONII,PO 100 LISCI WISNI,PORZECZKI ,MALINY,2i1/2 KG CUKRU,2 TOREBKI KWASKU CYTRYNOWEGO.ARONIE I LISCIE WARSTWAMI UŁOZYC W GARNKU,ZALAC 3 LITRAMI GORACEJ WODY I ZOSTAWIC NA NOC .NA DRUGI DZIEN GOTOWAC WSZYSTKO 15 MINUT.PRZECEDZIC DODAC CUKIER I KWASEK CYTRYNOWY I GOTOWAC 10 MIN .ROZLAC DO BUTELEK,ja wlewam gorący sok,zakręcam butelki i na kilka minut stawiam do góry dnem.
ivaaaaaaa
Postów 177
Data rejestracji 10.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak mi zostało mięso mielone, to zrobiłam takie danie:
robisz szaszłyki z papryką, piersią kurczaka, cebulą, ogórkiem konserwowym i SEREM, następnie oblepiasz to wszystko mięsem mielonym, podsmażasz na patelni, wrzucasz do garnka i pieczesz w piekarniku. Wychodzą pycha i każdy jest zaskoczony serem w środku
Tylko nie wiem czy w połączeniu z kapustą też wyjdzie.
zeida
Postów 699
Data rejestracji 02.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klaudiag19
Postów 874
Data rejestracji 16.01.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja daję kapustę, ogórek, pomidorek, pietruszka, solę i pieprzę i ejst
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja robie 2 wersję
kapusta pekinska plus marchew ścierana na tarce, lub kapusta+marchew+por , do tego przyprawiam solą i cukiem, odrobiną octu balsamicznego ( jak nie mam to zwykły ocet) i oliwa
zeida
Postów 699
Data rejestracji 02.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
klaudiag19
Postów 874
Data rejestracji 16.01.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to daję to co mam, jak jest kukurydza to sru kukurydzę, jak por to por, zawsze ejst pyszna