Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Wiara w loterie to wiara ludzi dorosłych wierzących w Alladyna, i czrodziejską lampę. Pamiętajcie zw jedynie co można wygrać ,to kubek, który sam sobie zrefundujesz."
"Proszę Państwa totalizatir sportowy też podlega kontroli adm, skarbowej i jest jak jest. MOŻECIE Państwo scedowac wygraną na członka dalszej rodziny itd, dlaczego Państwo nigdy nie ujawniacie danych wybranego.Oczywiscie jest RODO ,powiecie? lecz do obcego klienta nic nie trafia. Dwa jaki macie interes żeby robić prezenty zwykłej jednostce jaki jest wasz konsument?"
"Nie wierzę w żadne loterie kłamstwo i nic więcej a skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie ."
"loteria to to samo co totolotek i inne tego rodzaju rozrywki, to płacenie podatku od złudzeń."
"Raz wysłałam, nawet lizaka nie dostalam????????nie wysyłam wiecej"
"Kłamstwo i my odbiorcy za te wymysły płacimy"
"Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję"
"chyba loteria tylko dla wybranych już dawno wiadomo kto wygra "
"Te tak zwane sto tysięcy złotych do wygrania to już dawno wygrał szwagier! Teraz szukają jeleni .. ????????????"
"w bajki nie wierzę _nigdy nie wygrałam i nie wygram"
"Przestańcie naciągnąć ludzi nie naszym kosztem"
"Nie wierze w takie coś. A jak już ktoś wygra to zapewne syn prezesa"
"Bzdura,wyciąganie naszych danych już widzę jak Tauron rozdaje nagrody....chyba sobie????"
"Następna ściema."
"To raczej wyłudzenie danych osobowych ????"
"Nastepne oszustwo"
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
patyk
Postów 400
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przekminiłam pomysł na zdjęcie do konkursu bonduelle w Auchan. Pół kuchni wysprzatałam, akcesoria przygotowane, dumna z siebie jaki to mam super pomysł i oh i ah, wszystko przygotowane. Mama do zrobienia zdjecia poinstruowana co w kadrze się ma znaleźć. Lecę do zamrażarki po paczkę z warzywami a tu... HORTEX
Czyli wykonując te kilka kroków od plakatu z opisem konkursu do zamrazarek w Auchan pomyliłam firmy... Jednak mam za dużo na głowie.
awe
Postów 1664
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
grappa25
Postów 202
Data rejestracji 15.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytrusek77
Postów 552
Data rejestracji 16.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytrusek77
Postów 552
Data rejestracji 16.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najbardziej podoba mi się "wyłudzanie danych osobowych" w tej loterii
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, bo przecież Tauron nie wie, z kim podpisał umowę
Moje ulubione argumentacje hejtujące Tauron: "Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję" oraz "skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
donia7
Postów 2874
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 4003
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
jokan
Postów 8562
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
https://www.olx.p...-CID757-IDBp6CG.html
{kopiuje opis bo może pójść w szybkim tempie, jak świeże bułeczki }
====
*W Imię Wiary Ściągnęła Na Siebie Gniew Rewolucji Francuskiej
Rok 1789. Brygady rewolucyjne pustoszą malownicze rejony Alzacji.
Szanowany proboszcz jednej z tutejszych parafii musi ratować Najświętszy
Sakrament ukrywając go w bezpiecznym miejscu. Pod osłoną nocy zwierza
się ze swojego problemu jednej z parafianek. Ta bez wahania wskazuje na
swoje pole fasoli.
*Gdy To Zobaczył Wiedział, Że Dokonał Się Cud
Jesień tego samego roku. Proboszcz stoi w miejscu, gdzie jeszcze
niedawno ukrywał Najświętszy Sakrament. Sprowadziła go tu parafianka
zaciekawiona znamieniem obecnym na każdym ziarnie. Mnich przekładając
nasiona między palcami odpowiada z uśmiechem: "To symbol Hostii.
Jesteśmy świadkami cudu droga pani".
Oferowane przez nas nasiona są zdrowe, z prawidłowo, wyrażnie wykształconą podobizną Najświętszego Sakramentu.
Cena za 1 fasolkę
•0,50 gr + koszt wysyłki
Minimalna wielkość zamówienia:
•20 sztuk
Pozdrawiam i zapraszam do zakupu!
Zrobię zakupy:
ITM, Dino, Żabka,Biedronka, Polomarket, Stokrotka, Delikatesy Centrum, Lotos, Orlen, Rossmann...inne - zapraszam:)
Zyskaj zwrot za zakupy online
https://www.tipli.pl/p/3798747
bubba
Postów 376
Data rejestracji 01.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, że ludzie w to wierzą? Kilka dni temu moja teściowa (kobieta głębokiej wiary) pokazała mi i mojemu mężowi artykuł o tych fasolkach. Mąż powiedział, że mu to bardziej łechtaczkę przypomina niż hostię . Wielkie oburzenie było, że nie wierzymy i jak możemy tak bluźnić
nkba
Postów 1784
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jokan
Postów 8562
Data rejestracji 13.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
stamp2
Postów 1869
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
trebor1
Postów 1497
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
- Tato? Dlaczego wszystkie zdania w języku angielskim zaczynają się od: What colour is it?
:)
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Angielski dla daltonistów?
trebor1
Postów 1497
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
What colour is it time now?
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telemarketer-Dzień dobry, dzwonię z firmy xyz, chciałbym umówić Panią na spotkanie z naszym przedstawicielem w sprawie takiej i takiej
ja- świetnie! gdzie i w jakim terminie?
Telemarketer- u Pani w domu, wolne terminy specjalnie dla Pani mamy za 3-4 tygodnie,
ja- super! chętnie! zapraszam na porodówkę, bo akurat w tych dniach wypada mój termin porodu
Telemarketer-yyyyyyyyy.... to ja może przedstawię tematy jakie będą poruszane na tym spotkaniu: 1) temat 1, 2) temat 2, 3) temat 3.
ja- bardzo fajne tematy, proszę zapisać mnie na spotkanie i telefon dzień wcześniej, to wskaże porodówkę, na której przebywam.....
telemarketer-yyyyyyyyyyyy, dziękuję, do widzenia.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
magdalena-chili
Postów 1080
Data rejestracji 02.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Półtora roku "niespania" (Mały Człowiek) i takie oto efekty.
stamp2
Postów 1869
Data rejestracji 03.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11