Reklama na e-Konkursy.info

Popraw sobie humor...

stamp2

#6464867 Napisano: 18.02.2018 14:15:26
cb656 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Suchar dnia: Kto ma najwięcej CH w nazwisku?
100CH emotka

emotka emotka -ale nieładnie naśmiewać sie z takiego mistrza emotka

Można z innego skoczka się pośmiać za pomysł - w końcu "mistrzem" nie jest, to chyba wolno? emotka

Pan he hehe to ma pomysłyemotka ale to wcale nie taki głupi pomysłemotka
0 0

kama.z

#6464979 Napisano: 19.02.2018 09:48:36
cb656 napisał(a):

PODZIEMNY PARKING emotka

I jednej nagrody w Kamisie mniejemotka
1 arabela79 0

slonko365

#6465003 Napisano: 19.02.2018 10:29:08
Trening the best - rozpisany zgodnie z potrzebami każdego konkursowicza! emotka
https://www.insta...com/p/BfWG_wQHhVY/ 
0 0

ultrixx

#6465020 Napisano: 19.02.2018 11:14:26
Który sąsiad kopie Bitcoiny?
1 brucee 0

stamp2

#6466569 Napisano: 22.02.2018 23:27:16
Napewno nie Zygmuntemotka

nkba

#6466683 Napisano: 23.02.2018 11:33:51
cb656 napisał(a):

Twój kot wybierałby kefir emotka

Ożesz Wy! Nie przestanę się chyba śmiać do jutra!!! emotka emotka emotka emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6466695 Napisano: 23.02.2018 11:47:19

stamp2

#6467071 Napisano: 24.02.2018 21:31:15

notta

#6467133 Napisano: 25.02.2018 13:36:01
Z innej beczki zdardzę Wam hit z pierwszej ręki emotka . Może też kogoś rozbawi tak samo, jak mnie  emotka
Miałam okazję rozmawiać ostatnio osobiście z przedstawicielką konkursowej agencji reklamowej. Podpytałam trochę z ciekawości o historię związane z konkursami. I sporo się dowiedziałam emotka . Jednak dla nich największym hitem są osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe emotka .

Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać.. Tylko dzwonią oburzeni do agencji, że się pomylili emotka . Dla mnie to jest już trochę "choroba", a nie zabawa emotka .

notta

#6467151 Napisano: 25.02.2018 15:00:26
cb656 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

...osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe. Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać...

Czaję i obśmiewam takich od dawna. emotka Za to mi się chyba tu obrywa najwięcej emotka

Ja nawet nie miałaś świadomości, że taki proceder ma miejsce emotka . A może to jest klucz do worka z wygranymi? emotka  
1 kumulacja 0

Niebieska_Laguna

#6467152 Napisano: 25.02.2018 15:10:00
ivanotta napisał(a):

Z innej beczki zdardzę Wam hit z pierwszej ręki  emotka . Może też kogoś rozbawi tak samo, jak mnie  emotka
Miałam okazję rozmawiać ostatnio osobiście z przedstawicielką konkursowej agencji reklamowej. Podpytałam trochę z ciekawości o historię związane z konkursami. I sporo się dowiedziałam emotka . Jednak dla nich największym hitem są osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe  emotka .

Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać.. Tylko dzwonią oburzeni do agencji, że się pomylili  emotka . Dla mnie to jest już trochę "choroba", a nie zabawa  emotka .

Kiedyś jak pochwaliłam się wygraną, to dostałam prywatną wiadomość, że na pewno losowali skoro ja dostałam jedną z nagród pierwszego stopnia, bo ta osoba rozmawiała z koleżankami, które ZAWSZE wygrywają, a tym razem nawet nagrody pocieszenia. Więc na pewno było losowanie emotka  Jak widać nie zawsze wygrywają emotka  Ale bawi mnie taka postawa, że ktoś uważa, że nagroda się zawsze jemu należy i jak ktoś okazał się lepszy to OSZUSTWO i trzeba skargi pisać na agencję, gracza i jeszcze sponsora emotka

notta

#6467154 Napisano: 25.02.2018 15:13:07
Niebieska_Laguna napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Z innej beczki zdardzę Wam hit z pierwszej ręki  emotka . Może też kogoś rozbawi tak samo, jak mnie  emotka
Miałam okazję rozmawiać ostatnio osobiście z przedstawicielką konkursowej agencji reklamowej. Podpytałam trochę z ciekawości o historię związane z konkursami. I sporo się dowiedziałam emotka . Jednak dla nich największym hitem są osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe  emotka .

Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać.. Tylko dzwonią oburzeni do agencji, że się pomylili  emotka . Dla mnie to jest już trochę "choroba", a nie zabawa  emotka .

Kiedyś jak pochwaliłam się wygraną, to dostałam prywatną wiadomość, że na pewno losowali skoro ja dostałam jedną z nagród pierwszego stopnia, bo ta osoba rozmawiała z koleżankami, które ZAWSZE wygrywają, a tym razem nawet nagrody pocieszenia. Więc na pewno było losowanie  emotka  Jak widać nie zawsze wygrywają emotka  Ale bawi mnie taka postawa, że ktoś uważa, że nagroda się zawsze jemu należy i jak ktoś okazał się lepszy to OSZUSTWO i trzeba skargi pisać na agencję, gracza i jeszcze sponsora  emotka

Ja traktuję konkursy jako zabawę i fajną przygodę, bo dzięki nim udało mi się zobaczyć wiele miejsc, przeżyć wspaniałe chwile i poznać wyjtkowych ludzi. A jak kiedyś przejdę na poziom upierdliwego gracza to proszę mnie rąbnąć ostro w łeb.. Taka postawa dla mnie to już choroba emotka

cb656 - To, co napisałeś to trąci mi trochę politycznymi działaniami obecnie nam rządzących.. Się nie dziwię, że wygrali emotka

rebelmen

#6467179 Napisano: 25.02.2018 17:35:57
ivanotta napisał(a):

cb656 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

...osoby, które do nich dzwonią po zakończeniu konkursu, żeby sprawdzili jeszcze raz listę laureatów, bo dana osoba nie dostała smsa, a to jest niemożliwe. Czaicie to? Ludzie nie przyjmują do wiadomości, że mogą po prostu nic nie wygrać...

Czaję i obśmiewam takich od dawna. emotka Za to mi się chyba tu obrywa najwięcej emotka

Ja nawet nie miałaś świadomości, że taki proceder ma miejsce emotka . A może to jest klucz do worka z wygranymi?  emotka  

Jak mnie jutro nie będzie w orzeszkach to dzwonię,niech sprawdzają emotka

dolly

#6467214 Napisano: 25.02.2018 19:57:44
bruce napisał(a):

Podebrane od Avy emotka emotka
Hotel, recepcjonista zagaja do nowo przybyłej pary:
- Urlop?
- Tak...
- A dzieci państwo posiadają?
- Posiadają...
- A to tym razem państwo nie zabrali?
- Nie zabrali...
- Tylko we dwoje? Romantyczny wypad!
- Tak...
- A kto został z dziećmi?
- Żona.

buuuu, ale szowinistyczne.... a dlaczego nie mąż? emotka  
1 brucee 0

avanti99

#6467221 Napisano: 25.02.2018 20:56:58
nie wiem czy to jest smieszne, ze ktos dzwoni do agencji aby dowiedziec sie czy wygral. raczej rozsadne. sms moze nie dojsc, a to sie zdarza. nie kazdy wie o spr. na stronie wyników, zreszta jest to od jakiegos czasu. ja kiedys napisałam i okazało się, że wygrałam recznik. byłam nowicjuszka i kazda rzecz bardzo cieszyla. Nie zawsze poczatkujacy ma szczescie i ja rozumiem, ze jesli ktos nie wie jak dziala ta cala konkursomania, kupil duzo produktow, siedzi kilka dni nad haslem i nie wygrywa to sie dziwi. Tez bylam zaskoczona, tyle prob podejmowalam i nic. Rowniez, zdarzalo sie tlumaczenie porazek losowaniem.  Nie dzwonilam do agencji, ale szczerze podziwiam tych ludzi za odwage, bo z pewnoscia uslyszec, ze sie nie wygralo nie jest latwo. 
0 0

notta

#6467224 Napisano: 25.02.2018 21:10:05
avanti99 napisał(a):

nie wiem czy to jest smieszne, ze ktos dzwoni do agencji aby dowiedziec sie czy wygral. raczej rozsadne. sms moze nie dojsc, a to sie zdarza. nie kazdy wie o spr. na stronie wyników, zreszta jest to od jakiegos czasu. ja kiedys napisałam i okazało się, że wygrałam recznik. byłam nowicjuszka i kazda rzecz bardzo cieszyla. Nie zawsze poczatkujacy ma szczescie i ja rozumiem, ze jesli ktos nie wie jak dziala ta cala konkursomania, kupil duzo produktow, siedzi kilka dni nad haslem i nie wygrywa to sie dziwi. Tez bylam zaskoczona, tyle prob podejmowalam i nic. Rowniez, zdarzalo sie tlumaczenie porazek losowaniem.  Nie dzwonilam do agencji, ale szczerze podziwiam tych ludzi za odwage, bo z pewnoscia uslyszec, ze sie nie wygralo nie jest latwo. 

Ty tak serio  emotka

rebelmen

#6467233 Napisano: 25.02.2018 21:49:38
cb656 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Jak mnie jutro nie będzie w orzeszkach to dzwonię, niech sprawdzają emotka

Jak tak zrobisz, znów zawitasz na forum, tym razem w wątku PLAGIATY, bo to nie jest autorskie rozwiązanie emotka

emotka Dobry patent z tym ponownym dzwonieniem emotka
0 0

dolly

#6467409 Napisano: 26.02.2018 13:41:02
cb656 napisał(a):

Bo to mąż odpowiadał? emotka
Kobieta skromnie milczy, spuszczając oczęta. Opowieści o gadatliwości kobiet są mocno przesadzone. I szowinistyczne, czyli niesprawiedliwe.

Buahahaha,   jeszcze mnie nie poznałeś emotka
0 0

dolly

#6467417 Napisano: 26.02.2018 13:50:20
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

Kobieta skromnie milczy, spuszczając oczęta. Opowieści o gadatliwości kobiet są mocno przesadzone.

Buahahaha,   jeszcze mnie nie poznałeś emotka

I nigdy nie poznam. Jak na kobietę jesteś bowiem zbyt gadatliwa.

emotka  a miałam nadzieje, że nie wszyscy tak myślą emotka
0 0

gramtatatam

#6468324 Napisano: 28.02.2018 18:41:04
- Tu ci spakowałam chleb, masło i kilo gwoździ.- Ale mamo po co?
- No jak to po co, chleb sobie wyciągniesz, posmarujesz masłem i zjesz.
- A gwoździe?
- No przecież tutaj ci spakowałam!