Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja właśnie dlatego jestem za publikowaniem, gdyby np. Elseve nie opublikowało, to po po prostu nie miałabyś świadomości ile osób cudze utwory przedstawia jako własne, ale proceder i tak by trwał w najlepsze. IMO w konkursach, gdzie nie publikują wyników jest więcej plagiatów, bo ryzyko wpadki jest niższe.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to jest jak walka tylko z objawami, a nie przyczynami choroby. i nawet przyznawanie się do tego, że z cwaniactwem się nie wygra. według mnie wystarczy rzetelna ekipa w agencji, która plagiaty, czy pseudoplagiaty znajdzie i ich nie nagrodzi.
we must suffer to free our pain
vickichelm
Postów 2396
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
agicho
Postów 2435
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
Ja komentowała forum, na którym ktoś mądry inaczej ewidentnie przyznaje się do plagiatowania więc mamy wszystko jak na tacy. Winny się przyznaje ale wszyscy obrońcy tańczą z radości w koło.
elizam
Postów 597
Data rejestracji 29.08.2016
Punkty karne 1
Konkursy dodane
A ja się potem wkurzam, że nic się nie udaje wygrać, tyle że pozniej znajduję swój tekst jako nagrodzony,ale na inne dane...
Może jestem jakas dziwna,ale mam tylko jeden numer telefonu (ten sam od 10 lat!), nie sciemniam,nie gram na chomika,psa i praprababcię...
kalka
Postów 2607
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
andziulka21
Postów 1208
Data rejestracji 06.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Vickichelm, nie rozumiem dlaczego tak rozgrzeszasz tych, którzy kradną cudze teksty Uważasz, że jak się dostawi 3 wyrazy do cudzego tekstu, który wygrał w innym konkursie to załatwia sprawę??? Czy Ty też tak robisz???
Poza tym piszesz: " ...więc skąd wiecie poza pojedynczymi przypadkami , że to plagiat? Ano stąd, że co najmniej kilka osób z forum, napisało, że znalazło swoje autorskie teksty, niektóre ponoć nawet nie przerobione dalej: "Po 3 co do takich samych esków z Luksusu ! Ogarnijcie się" Trzy plagiaty na sto, to nic takiego?Twoim zdaniem mieści się to w granicach normy? No niesamowite!
W ELSEVE nie grałam, ale w LUKSUSIE tak , wieloma zgłoszeniami! Dzięki zapisywanym wynikom, można odkryć plagiat, w taki sposób niejednokrotnie już zabierano ZŁODZIEJOWI tekstów nieuczciwie zdobytą nagrodę I to Cię boli ?
Dla przypomnienia: Są Agencje, które "mają jaja" - odbierały już plagiatorom auta, 10 tys na zakupy od Złotej Rybki i wiele innych! Można? MOŻNA!
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzetelna ekipa w Agencji organizującej konki to podstawa- masz rację Taalvikki tylko, że trudno od nich wymagać, żeby śledzili na bieżąco wyniki innych konkursów w konkurencyjnych firmach- to abstrakcyjne życzenie
ksantypa
Postów 6416
Data rejestracji 11.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
vickichelm
Postów 2396
Punkty karne 2
Konkursy dodane
vickichelm
Postów 2396
Punkty karne 2
Konkursy dodane
agicho
Postów 2435
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
kalka
Postów 2607
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2. Ludzie znajdują swoje teksty, piszą, że ktoś im je ukradł, a Ty kota ogonem odwracasz To jest dziwne tłumaczenie
Mam świadomość (a nawet pewność), że przynajmniej cześć ludzi kradnących cudze prace jest na naszym forum i choć czasami oliwa na wierz wypływa, to i tak siedzą oni cicho (tzn.nie przyznają się) , albo jeśli już, to piszą dwuznaczne teksty (więc nie dziwią mnie tego typu stanowiska i próby bagatelizowania oburzenia osób okradzionych, a wręcz wyśmiewanie ich)
Pamiętam jedną sytuację na forum, gdy dziewczyna ukradła pracę koleżanki, wygrała nią nagrodę (chyba 10 tys na wycieczkę), ale sprawa się wydała, a dziewczyna publicznie się przyznała i przeprosiła- chylę przed nią czoła za to! Ale w większości przypadków plagiatorzy siedzą cicho, albo piszą prześmiewcze posty bagatelizując wagę kradzieży w stylu: łojej, łogarnijcie się, to w końcu nic takiego, albo: kradzieże 2 na 1000, a wy teorie spiskowe węszycie, albo: robicie aferę, a sami pewnie kradniecie itd, itp....i oczywiście oficjalnie są przeciwni plagiatowaniu Śmieją się innym prosto w oczy i dalej czynią swój proceder, a nikt, komu przeszkadza i wkurza plagiatowanie nie będzie go bagatelizował, kradzież jest kradzieżą, niezależnie kto kradnie, albo czy jest ona drobna, czy duża.
Wypowiedź była edytowana 5 razy.
mysia
Postów 1411
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magisterek
Postów 901
Data rejestracji 09.02.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ultrixx
Postów 1006
Data rejestracji 29.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Don\'t judge someone just because they sin differently than you.\"
edzia21
Postów 9682
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ach te plagiaty i równie plagiatorzy!
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
bethan
Postów 4511
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PatrycjaRT
Postów 266
Data rejestracji 05.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://kartavitay.pl - karta z dziewczynką, karta z chłopczykiem w samochodziku, dziewczyna na skuterze
https://de.fotolia.com/id/119354510
http://tinyurl.com/jpp7yfb
https://www.fotol...id/86522484?by=serie
Dramat. Nie ma to jak se kupić (o ile) zdjęcie na stocku, zgłosic jako swoje i wygrać kilka lub kilkanaście tysięcy złotych
Mały edit, kolejne dwie prace:
http://wallpapers...road-wallpapers.html tu nawet nie stock
http://www.scoopn...b/775438662603603968
Wypowiedź była edytowana 2 razy.