Reklama na e-Konkursy.info

Dziś nic nie wygrałem! To już było!

mikshi

#7213953 Napisano: 14.10.2024 22:27:04
Wątku, pomocy… Spraw, aby bramki były bardziej łaskawe emotka
0 0

lasiglasty

#7213959 Napisano: 14.10.2024 22:50:28
Checkmatesold napisał(a):

Pełna zgoda, że mogło nie trafić w gust, nie być wyastarczająco nietuzinkowe itp 
Ale było tych zgłoszeń kilkanaście i każde z innej beczki.
Do lutego 2025 wszyskie konkursy Wedla obsługuje amooco - to fakt
A pomysł sprawdzenia uczciwości - czy to coś złego? Myślałam, że ktoś podrzuci jakieś narzędzia (inne niż uokik), a nie zbanuje propozycje zarzucając mi najgorsze intencje. Uważam, że byłoby uczciwe, gdyby po każdym konkursie była imienna lista zwyciezców wraz z miastem.

Akurat miałam rok temu przyjemność wygrać 10000 zł w Wedlu w tej agencji, bardzo uczciwa agencja, a w tej edycji nic się nie udało, widocznie byli lepsi i gratulacje dla nich, zamiast bezpodstawnie pomawiać agencję o brak uczciwości, lepiej nabrać trochę pokory, nie każde nasze zgłoszenie musi zahaczać o geniusz. To jakaś plaga ludzi, którzy po każdej porażce wypisują tu bzdury na sprawdzone agencje, to nie jest w duchu tego forum, proponuję spuścić z tonu i przestać dmuchać balonik swojej nieomylności emotka mnie dziś formularz Wedla nie przepuścił i co z tego? Nigdy by mi do głowy nie przyszło oczerniać agencji i posądzać o najgorsze rzeczy, jaki to poziom samozachwytu?

slonecznik1309

#7213961 Napisano: 14.10.2024 23:00:24
Ferrero litości emotka
1 atyde25 0

Checkmatesold

#7213972 Napisano: 14.10.2024 23:48:34
Normalnie czuje się jak ofiara hejtu w internecie. Kochani portal jest dla nas-użytkowników, a co niektórzy gotowi mnie ukamienować, za to, że może za ostro wzięłam pod lupę agencje. 

Czy tylko ja dostrzegam brak transparentności? I nawet nie oczekuję publikacji prac tylko imię i miasto z paragonu zwyciezców.

lasiglasty

#7213978 Napisano: 15.10.2024 00:45:54

Normalnie czuje się jak ofiara hejtu w internecie. Kochani portal jest dla nas-użytkowników, a co niektórzy gotowi mnie ukamienować, za to, że może za ostro wzięłam pod lupę agencje. 

Czy tylko ja dostrzegam brak transparentności? I nawet nie oczekuję publikacji prac tylko imię i miasto z paragonu zwyciezców.

Oj, a może agencja poczuje się jako ofiara hejtu po twoich bezpodstawnych aluzjach? I jak widać tylko tobie się nudzi, bo wszyscy inni wiedzą, że to uczciwa agencja. Polecam wolontariat w schronisku, tam wiele zwierzaków chętnie będzie zabiegać o twoją uwagę emotka i jeszcze coś pożytecznego z tego wyjdzie
1 atyde25 0

samdej

#7213979 Napisano: 15.10.2024 01:09:46

Ale tak szczerze, co Ci da opublikowana lista zwycięzców? Będziesz analizować czy co konkurs nie pojawiają się te same dane? A jeżeli nawet. To żaden dowód na to, że agencja gra nie fair. Nie będziesz mieć pewności czy to jest jedna i ta sama osoba, a nawet jeżeli - może ta osoba jest dobra w te klocki i dlatego wygrywa. Nie musi to być od razu znajomy znajomego z agencji. A może lista będzie fikcyjna, tak aby coś tam wrzucić na stronę dla gawiedzi... Wiesz jak nie wiesz?

Publikowanie prac, z mojego punktu widzenia również nic nie daje. Ocena jest subiektywna i choćby wygrał chłam jakich mało Twoim zdaniem - nie będziesz mieć argumentów żeby to zakwestionować. A już tak osobiście analizując, ja nie chciałbym publikacji prac(choćby miało to dotyczyć agencji, której nie mogę rozgryźć), gdyż pewnie zacząłbym się nimi sugerować licząc, że to może mi pomoże w następnym ich konkursie. Na ten sam pomysł wpadłoby pewnie 3/4 innych konkursowiczów, więc koniec końców i tak cenzura by z tego była 😆 Już pomijając fakt, że to zabijałoby moją kreatywność (jakakolwiek ona nie jest🥹). 
A ile maili agencje by dostawały z pretensjami, że "moje zgłoszenie było sto razy lepsze, to mi się nagroda należy".

Także nie ma złotego środka niestety. Albo przyjmujesz te warunki gry jakie są, albo odpuszczasz. Możesz też oczywiście walczyć, tylko jakimi argumentami... To nie jest matematyka gdzie 2+2=4.  I nie ważne czy obiektywnie czy subiektywnie - wynik i tak musi być ten sam...

P.S. Dziś nic nie wygrałem (jeszcze emotka ).

aleksandra008

#7213981 Napisano: 15.10.2024 03:56:32

Ja tam bym sobie poczytała te prace wygrywające ale nikt z organizatorów ich nie zamieszcza ( tylko jakiś serek kiedyś i trochę zdjęć czasami). Jedyny sposób weryfikacji czy nagrody trafiają do "zwykłych konsumentów" to sprawdzanie co wygrało w temacie moje dzisiejsze wygrane. Jak nikt nie trafił a nagród było sporo to może i sobie porozdawali. 
Ciekawe, że Cię do pracy do schroniska wysyłają. 
Żeby być w  temacie wątku też nic nie wygrałam.

elemelex

#7213989 Napisano: 15.10.2024 07:44:54
Wczoraj nic w Amooco, ale przyłączam sę do głosu, że są uczciwi. W tej edycji winię siebie bo nie byłam w formie i się odpowiedź kupy nie trzymała emotka
Są agencje z którymi nie nadaje sie na tych samych falach i już. Może sie wydawać, ze każda z 15 odpowiedzi jest inna, ale to może być tylko nasze wrażenie.

nanajka81

#7213993 Napisano: 15.10.2024 08:11:01

Pełna zgoda, że mogło nie trafić w gust, nie być wyastarczająco nietuzinkowe itp 
Ale było tych zgłoszeń kilkanaście i każde z innej beczki.
Do lutego 2025 wszyskie konkursy Wedla obsługuje amooco - to fakt
A pomysł sprawdzenia uczciwości - czy to coś złego? Myślałam, że ktoś podrzuci jakieś narzędzia (inne niż uokik), a nie zbanuje propozycje zarzucając mi najgorsze intencje. Uważam, że byłoby uczciwe, gdyby po każdym konkursie była imienna lista zwyciezców wraz z miastem.

A nie pomyślałaś że takich super zgłoszeń przychodzi im kilkaset? Na tym forum są naprawdę niesamowicie kreatywni ludzie więc organizator może sobie przebierać i wybierać co mu się żywnie spodoba. Nagród nie jest dużo jak na ilość ludzi którzy biorą udział w konkursie. Zresztą w wielu konkursach nie ma list zwycięzców. Teraz się wybić jest naprawdę ciężko.
1 donia7 0

donia7

#7213994 Napisano: 15.10.2024 08:15:49
aleksandra008 napisał(a):

Ja tam bym sobie poczytała te prace wygrywające ale nikt z organizatorów ich nie zamieszcza ( tylko jakiś serek kiedyś i trochę zdjęć czasami). Jedyny sposób weryfikacji czy nagrody trafiają do "zwykłych konsumentów" to sprawdzanie co wygrało w temacie moje dzisiejsze wygrane. Jak nikt nie trafił a nagród było sporo to może i sobie porozdawali. 
Ciekawe, że Cię do pracy do schroniska wysyłają. 
Żeby być w  temacie wątku też nic nie wygrałam.

A ja bym nie poczytała i nie chciałabym, aby ktoś moje prace czytał. Z nikim się już od dawna nie wymieniam pracami  emotka

W temacie: okres letni w konkursach był jak promienie słońca- gorący i przyjemny. A odkąd przyszła ta podła jesień, to w wygranych nastąpiło drastyczne ochłodzenie emotka

kasia_2906

#7214024 Napisano: 15.10.2024 10:54:24
Nie wpisuje się tu często ale mam wrażenie , że wykorzystałam już pulę na swoje wygrane 🙈 
Coraz bardziej jestem skłonna do podjęcia ciężkiej decyzji o zrobieniu sobie przerwy od tych paragonów 😅 ale będę zaglądać do Was 😘

primo2219

#7214044 Napisano: 15.10.2024 12:27:58
kurde tyle zgłoszeń do różnych konkursów i nic ?! emotka
0 0

atyde25

#7214055 Napisano: 15.10.2024 12:57:03
Nigdy bym czytać nie chciała obcych prac. Już to było na fb przerabiane .Hejt, plagiaty, obrzucanie się błotem, ukrywanie postów innych by wygrać samemu.
A czemu ty dałaś takie zdjęcie jest beznadziejne. Tym wygrałaś to tylko takie lajtowe opinie.I same takie wylewanie pomyj na wygrywających. Donosy zapomniałam o donosach to dopiero były jazdy.
Zgłaszam sprzeciw skarpety z Knorra nie zaspokoją mojego głodu na wygrywanie.
1 kimberly 0

simonapp

#7214066 Napisano: 15.10.2024 13:32:17

Agencje   i  to nie tylko ta,    które NIE publikują list laureatów często łączy: 
- brak rezerw 
- ale również wiele innych kontrowersyjnych zapisów w regulaminach
>>>> Nie wiemy wiec,  ile nagród trafia  do grających. 
Regulamin określa ilość nagród i często gramy dlatego, że jest ich dużo, wiec widzimy szansę na wygrane. 
Dlaczego  ktoś nam te nagrody odbiera emotka  
Czy taka jest wola Sponsora emotka
Czy tak może być emotka

olunka

#7214067 Napisano: 15.10.2024 13:42:46
to az niemozliwe, żeby tak nic nigdzie nie wpadło emotka
0 0

yaagatka

#7214076 Napisano: 15.10.2024 14:12:04
yaagatka napisał(a):

hator, hator, hator emotka

ponawiam zaklecie
0 0

simonapp

#7214077 Napisano: 15.10.2024 14:17:39
olunka napisał(a):

to az niemozliwe, żeby tak nic nigdzie nie wpadło emotka

Oj!  Możliwe. 
Odpowiedź masz NAD swoim pierwszym wpisem.

Dagaa

#7214078 Napisano: 15.10.2024 14:21:35
Bieda w październiku straszna a już połowa minęła.... Druga połowo bądź miesiąca bądź łaskawsza 🙏🙏🙏
0 0

DAIKOKU

#7214082 Napisano: 15.10.2024 14:26:36
oj... Tic Tacu.... czy jestem na twojej czarnej liście... i Cheetosy są tak mało łaskawe... już o Lays nie ma co mówic  1 bramka dziennie - to nie dla mnie emotka  puk puk wybiłam sobie z głowy i już
0 0

Shifo

#7214095 Napisano: 15.10.2024 15:22:05
slomkabb napisał(a):

Hehe ja nawet kodu nie mam na desperadosa maskara

ja też 😂😂🫣 jak to możliwe ? 😂
1 kimberly 0