Reklama na e-Konkursy.info

Dziś cieszę się z.....

atyde25

#7224512 Napisano: dzisiaj o 16:11:26
Może i dobrze,że mam sklerozę kulnęłam się do Lydla. Niestety by dobić do tych loteryjnym 99 zł musiałam kupić i tik taki i znowu orbit. Nie wiem po co w sumie. Nie wiem czy się cieszyć ale znowu mam ataki nerwicy a w sklepach w tumie to już koszmarne:( A to dopiero początek tłumów w sklepach.
0 0

reolo3

#7224513 Napisano: dzisiaj o 16:20:11
atyde25 napisał(a):

Może i dobrze,że mam sklerozę kulnęłam się do Lydla. Niestety by dobić do tych loteryjnym 99 zł musiałam kupić i tik taki i znowu orbit. Nie wiem po co w sumie. Nie wiem czy się cieszyć ale znowu mam ataki nerwicy a w sklepach w tumie to już koszmarne:( A to dopiero początek tłumów w sklepach.

Co do tłumów, byłem w sobotę w galerii, sklepy odzieżowe koszmar, mnóstwo ludzi, kolejki do przymierzalni, zaparkować w podziemiu galerii graniczy z cudem, do WC nawet trzeba czekać. 
Dawno nie byłem w galerii, bo zamawiam przeważnie przez internet, ale to co się dzieje to jakiś armageddon.
Niedziele powinny być wszystkie handlowe jak dawniej, wówczas rozłożyło by się to trochę.

Na tygodniu pracuje do późna, zakupy na weekendzie, więc zostaje tylko sobota  emotka

A w temacie, dziś cieszę się, że nie przestała boleć mnie głowa
0 0