Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Dziś cieszę się z.....

calliope

#6236709 Napisano: 03.08.2016 08:05:28
Ja się cieszę, że jestem już 5 lat na tym forum i 1 rok z aparatem emotka

malutka456

#6236712 Napisano: 03.08.2016 08:29:12
dziś mija 10 lat, odkąd jestem na forum emotka emotka

mia

#6236847 Napisano: 03.08.2016 13:26:09
Z tego maila: emotka emotka emotka
Witaj
Dzisiaj wspólnie dokonaliśmy cudu. Mateusz wraz z mamą jedzie walczyć o życie. Cel, który wsparłeś "PILNE: Wygrać z rakiem walkę o syna!" osiągnął właśnie 100%. Dzięki Pomagaczom znów ktoś dostanie szansę! Razem Wielką mamy Moc! Razem pomagamy zatrzymać jedyne dziecko przy matce.
--
Życzymy Ci miłego dnia!
Zespół Siepomaga.pl

ksantypa

#6236861 Napisano: 03.08.2016 13:58:23
patrzę na Wasze wpisy o długości czasu na forum po 10 lat i myślę szmat czasu-patrzę na swoj profil a mi we wrzesniu minie 11 emotka a coby na temat -cieszę się , że syn po 2 latach "walki ", 2 krotnym poprawianiu matury  i roku studiowania na farmacji  wreszcie dostanie sie na swoje wymarzone studia -będzie lekarzem stomatologiem

Natie77

#6237264 Napisano: 04.08.2016 11:26:14
Ja dziś mam 90% pozytywnego uczucia, 10% negatywnego, jestem właśnie dzień po zrealizowaniu nagrody głównej z żywca^2, w postaci 5 kolacji o wartości ok.6tys. Przeżycie było niesamowite,bo organizator opłacił nam dojazd pociągiem pierwszej klasy do stolicy, nocleg w novotelu. Odwiedziliśmy z mamą naprawdę 5 fajnych restauracji, na obżarstwo w których pewnie w normalnych warunkach nie byłoby nas stać emotka  Jedzenie było boskie, obsługa w takich miejscach również. Czułyśmy się jak królowe. Żałujemy tylko,że 5 'kolacji', które zaczynały się od 12 a kończyły o 19 i składających się z przystawek,dwóch dań,deseru rozłożyli na dwa dni, co spowodowało,że skończyłyśmy jeść, przeszłyśmy i od nowa emotka  Myślę,że był to zabieg celowy organizatora,gdyż dwie osoby takiej kwoty by nie przejadły w takim tempie! Obliczyłyśmy,że przeznaczono na nas zaledwie 1/3 z regulaminowej kwoty wygranej,co pozostawia niesmak. Pewnie to trochę cebulactwo,że dali a ja jeszcze marudzę, ale myślę,że dałoby się to zorganizować nieco inaczej, rozłożyć na 3 albo 4 dni i byłoby to dużo bardziej efektowne a i zdrowsze. Nie mniej jednak, bardzo się cieszę,że mogłyśmy w tym uczestniczyć,bo mam teraz opowiadania na cały tydzień emotka

calliope

#6238179 Napisano: 06.08.2016 13:30:06
Cieszę się, że wczoraj byłam na udanym koncercie i z rozpoczęcia Igrzysk Olimpijskich w Rio emotka
0 0

taalvikki

#6238200 Napisano: 06.08.2016 14:43:07
Natie77 napisał(a):

Ja dziś mam 90% pozytywnego uczucia, 10% negatywnego, jestem właśnie dzień po zrealizowaniu nagrody głównej z żywca^2, w postaci 5 kolacji o wartości ok.6tys. Przeżycie było niesamowite,bo organizator opłacił nam dojazd pociągiem pierwszej klasy do stolicy, nocleg w novotelu. Odwiedziliśmy z mamą naprawdę 5 fajnych restauracji, na obżarstwo w których pewnie w normalnych warunkach nie byłoby nas stać emotka  Jedzenie było boskie, obsługa w takich miejscach również. Czułyśmy się jak królowe. Żałujemy tylko,że 5 'kolacji', które zaczynały się od 12 a kończyły o 19 i składających się z przystawek,dwóch dań,deseru rozłożyli na dwa dni, co spowodowało,że skończyłyśmy jeść, przeszłyśmy i od nowa emotka  Myślę,że był to zabieg celowy organizatora,gdyż dwie osoby takiej kwoty by nie przejadły w takim tempie! Obliczyłyśmy,że przeznaczono na nas zaledwie 1/3 z regulaminowej kwoty wygranej,co pozostawia niesmak. Pewnie to trochę cebulactwo,że dali a ja jeszcze marudzę, ale myślę,że dałoby się to zorganizować nieco inaczej, rozłożyć na 3 albo 4 dni i byłoby to dużo bardziej efektowne a i zdrowsze. Nie mniej jednak, bardzo się cieszę,że mogłyśmy w tym uczestniczyć,bo mam teraz opowiadania na cały tydzień emotka

to nie oni "dali", tylko Ty wygrałaś, więc żadne to cebulactwo, tylko  zauważenie interesującej kwestii. sama jak przeczytałam o 5 kolacjach za 6 tysięcy w 2 dni, to nieco się przeraziłam, wyobrażając sobie ilość żarcia do wchłonięcia emotka  ale wrażenie pewnie były ciekawe  emotka

-----------------------------------------
dziś cieszę się z Kota i z Człowieka.
2 Natie77, kalka 0

marta_1234

#6238220 Napisano: 06.08.2016 17:08:50
Byłam dziś na ślubie koleżanki. Wspaniała uroczystość emotka
0 0

blackana

#6238586 Napisano: 08.08.2016 07:39:55
A ja się już dzisiaj cieszę, że będzie długi weekend emotka
1 kumulacja 0

synk

#6238731 Napisano: 08.08.2016 13:30:14
cieszę się że nie udało się sprzedać wygranego vouchera. Wyjazd okazał się świetnym resetem, a hotel bazą wypadową do odwiedzenia kilku odległych od domu zakątków Polski, Niemiec i Czech.

bridget

#6240078 Napisano: 11.08.2016 18:48:48
dziś ciesze się z  wielu rzeczy na pewno rocznicy    na forum - to już 7 latek - gdy tutaj jestem ( start był dość trudny    od konkursów klikanych począwszy, poznałam wielu sympatycznych  ludzi, niektórych poznałam osobiście i utrzymuje nadal kontakt). Ostatnio na rowerze i mokrych  liściach wpadłam w poślizg przewróciłam się  z dzieckiem  w foteliku, bardzo szybko zareagowali przechodnie poprowadzili  rower, wypieli dziecko ,  kilka razy upewniając się czy  mi  nic nie jest, kolejnego dnia ja mogłam pomoc Panu który nie   był w stanie dojść do szpitala, miał coś z nogą podeszłam do ambulatorium i podjechali po niego wózkiem, wszyscy go bagatelizowali. Dziś kolejne przyjemności mnie spotkały a mianowicie w związku z remontem i wymiana okien uszkodzono mi  parapet  z konglomeratu, nikt nie chciał się podjąć jego wypolerowania -   jeden   z wielu telefonów do firm kamieniarskich  i jedna/jedyna firma która zgodziła się pomoc, dziś odebrałam piękny  wyglądający jak nowy parapet zakonserwowany aż oko cieszy swoim blaskiem, zaraz podziękowałam telefonicznie za pomoc, Pani była bardzo zaskoczona - bo  1 raz ktoś pamiętał , podziękował i z życzliwością się zachował, bo dobro wraca...

cudaczek121

#6240142 Napisano: 11.08.2016 21:36:36
Agnes napisał(a):

slavek napisał(a):

hittmanka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Dzisiaj mija mi 10 lat na forum!
10 lat temu zacząłem konkursową karierę, jak ten czas zleciał! To prawie połowa życia haha!
Ojjj ile się nawygrywało rzeczy przez ten czas emotka emotka

oj... kiedyś fajnie tu było emotka   każdy każdemu pomagał, doradzał... wygrywał za darmo jakeś fanty a potem w ramach rewanżu wygrywało się znowu komuś coś emotka   Miło to wspominam ... teraz to już nie to forum emotka

fakt, ale przez lata zmienił się charakter konkursów emotka

Mi w maju minęło 10 lat, tak niepostrzeżenie emotka

oj tak kiedyś to było miło nie to co teraz

Cieszę się z tego, że mogę tu poczytać o forumowiczach z 10- letnim stażem na forum i dłuższym, gdyż dzięki temu nie czuję się konkursowym dinozaurem, który siedzi na forum od dekady.Szkoda,że nie udałoby się zorganizować zlotu forumowych "dziesięciolatków". Już niestety nie wygrywam tyle, co kiedyś,ale z chęcią tu wchodzę z przyzwyczajenia.
1 katrin22 0

kemli

#6240477 Napisano: 12.08.2016 15:02:51
urlopu! Czekają mnie dwa tygodnie słodkiego lenistwa emotka emotka

maa

#6240692 Napisano: 12.08.2016 22:35:03
cudaczek121 napisał(a):

Agnes napisał(a):

slavek napisał(a):

hittmanka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Dzisiaj mija mi 10 lat na forum!
10 lat temu zacząłem konkursową karierę, jak ten czas zleciał! To prawie połowa życia haha!
Ojjj ile się nawygrywało rzeczy przez ten czas emotka emotka

oj... kiedyś fajnie tu było emotka   każdy każdemu pomagał, doradzał... wygrywał za darmo jakeś fanty a potem w ramach rewanżu wygrywało się znowu komuś coś emotka   Miło to wspominam ... teraz to już nie to forum emotka

fakt, ale przez lata zmienił się charakter konkursów emotka

Mi w maju minęło 10 lat, tak niepostrzeżenie emotka

oj tak kiedyś to było miło nie to co teraz

Cieszę się z tego, że mogę tu poczytać o forumowiczach z 10- letnim stażem na forum i dłuższym, gdyż dzięki temu nie czuję się konkursowym dinozaurem, który siedzi na forum od dekady.Szkoda,że nie udałoby się zorganizować zlotu forumowych "dziesięciolatków". Już niestety nie wygrywam tyle, co kiedyś,ale z chęcią tu wchodzę z przyzwyczajenia.

chętnie i ja przyłączyłabym się do zlotu dziesięciolatków:)
a w temacie cieszę się, że i ma mogę z Wami tutaj spędzać kolejne lata.
0 0

calliope

#6241531 Napisano: 16.08.2016 18:18:51
Cieszę się, że przeżyłam gastroskopię i że diagnoza nie jest zła. emotka

abka

#6247686 Napisano: 30.08.2016 16:19:44
Ciesze się, że 1 wrzesnia idę do nowej pracy. Mam nadzieję, że sobie poradzę.. emotka

mysia

#6249113 Napisano: 02.09.2016 12:12:05
wpisu pionasa w wątku paragony emotka emotka emotka

Agnes

#6249164 Napisano: 02.09.2016 13:11:00
zamknięcia wątka paragonowego!!!! nic lepszego uczciwych graczy spotkać dziś nie mogło
1 zucchini 0

pioge7

#6249224 Napisano: 02.09.2016 14:24:08
Agnes napisał(a):

zamknięcia wątka paragonowego!!!! nic lepszego uczciwych graczy spotkać dziś nie mogło

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

magy2020

#6250886 Napisano: 07.09.2016 08:57:07
Córka rzutem na taśmę zdała trudny i ważny egzamin na uczelni i jest na następnym roku   emotka emotka emotka