Reklama na e-Konkursy.info

Dziś cieszę się z.....

maria1980

#4659675 Napisano: 08.09.2011 11:21:21
mama2006 napisał(a):

joan napisał(a):

monia24 napisał(a):

Dzisiaj bardzo się cieszę że NIVEA zbuduje plac zabaw na moim osiedlu emotka Z tego miejsca bardzo dziękuję wszystkim którzy się do tego przyczynili, zwłaszcza ANNB emotka

emotka emotka emotka

i w moim też.Super sprawa. emotka emotka

To i ja cieszę się z Wami emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: goralecka

#4665094 Napisano: 10.09.2011 01:11:39
A ja się cieszę z tego, że jednodniowy wypad samolotem do Paryża dla 2 osob kosztuje mnie mniej niż wyjazd intercity do Radomia na Air Show

świat tak poszedł do przodu...cieszę się, że mogę korzystać z dobrodziejstw internetu, że branża lotnicza się tak szybko rozwinęła. Wiem przynosi to wiele kłopotów, nieszczęść i kryzysów ale dzięki tym osiągnięciom mogę sobie zafundować chwile radości i wyskoczyć na jeden dzień do Paryża czy Mediolanu nie tracąc na to połowy pensji emotka Kiedyś czytałam w gazetach o kobietach, które wyskakują na zakupy do europejskich metropolii a dla mnie było to coś nieosiągalnego - wydawało mi się, że są miliarderkami.

A dziś...już za kilkanaście godzin - witaj Paryżu! emotka To niesamowite, że tak sobie można w jeden dzień polecieć i wrócić - to było nieosiągalne nawet dla moich rodziców w młodości nie mówiąc już o dziadkach.

0 0

Gość: piciaczek

#4665108 Napisano: 10.09.2011 01:17:22
goralecka napisał(a):

A ja się cieszę z tego, że jednodniowy wypad samolotem do Paryża dla 2 osob kosztuje mnie mniej niż wyjazd intercity do Radomia na Air Show

świat tak poszedł do przodu...cieszę się, że mogę korzystać z dobrodziejstw internetu, że branża lotnicza się tak szybko rozwinęła. Wiem przynosi to wiele kłopotów, nieszczęść i kryzysów ale dzięki tym osiągnięciom mogę sobie zafundować chwile radości i wyskoczyć na jeden dzień do Paryża czy Mediolanu nie tracąc na to połowy pensji emotka Kiedyś czytałam w gazetach o kobietach, które wyskakują na zakupy do europejskich metropolii a dla mnie było to coś nieosiągalnego - wydawało mi się, że są miliarderkami.

A dziś...już za kilkanaście godzin - witaj Paryżu! emotka To niesamowite, że tak sobie można w jeden dzień polecieć i wrócić - to było nieosiągalne nawet dla moich rodziców w młodości nie mówiąc już o dziadkach.

Kurcze fajnie tak, też bym sobie poleciała tak na 1 jeden dzień do Paryża emotka chociażby zobaczyć wieżę Eiffla emotka
0 0

#4665121 Napisano: 10.09.2011 01:25:23
no to w czym problem?wystarczy przejrzec oferty lotnicze, sa rozne promocje, bilety mozna kupic duzo wczesniej wtedy jest jeszcze taniej. Jesli ktos mieszka przy granicy z niemcami czy ma tam rodzine moze dojechac do Berlina i leciec stamtad - tam jest wiecej mozliwosci.

a w przypadku braku kasy zawsze można zacząć oszczędzać - odkładać jakieś drobniaki codziennie do Skarbonki. Ja zaczęłam wrzucać do świnki wszystkie groszówki jakie mi wydają w sklepach i te które się walają w mojej torebce i kilkadziesiąt złotych naprawdę się szybko uzbierało.

Wystarczy obrać sobie jakiś cel, zorganizować dobry plan, działać i...naprawdę się da:)
0 0

#4665163 Napisano: 10.09.2011 01:43:31
goralecka napisał(a):

no to w czym problem?wystarczy przejrzec oferty lotnicze, sa rozne promocje, bilety mozna kupic duzo wczesniej wtedy jest jeszcze taniej. Jesli ktos mieszka przy granicy z niemcami czy ma tam rodzine moze dojechac do Berlina i leciec stamtad - tam jest wiecej mozliwosci.

a w przypadku braku kasy zawsze można zacząć oszczędzać - odkładać jakieś drobniaki codziennie do Skarbonki. Ja zaczęłam wrzucać do świnki wszystkie groszówki jakie mi wydają w sklepach i te które się walają w mojej torebce i kilkadziesiąt złotych naprawdę się szybko uzbierało.

Wystarczy obrać sobie jakiś cel, zorganizować dobry plan, działać i...naprawdę się da:)

Muszę pomyślec nad tym, a ty czasem chcemy gdzieś jechac na sylwestra z moim emotka też oszczędzamy, ale wiadomo jak to czasami jest z tym oszczędzaniem emotka
0 0

#4665181 Napisano: 10.09.2011 01:51:42
no wiadomo wiadomo emotka Dlatego ja wolę oszczędzać drobniaki bo gdy przychodzi pokusa wydania ich to mam opór wysypania w jakimkolwiek sklepie pół kilograma miedziaków emotka a pieniądz w papierku był na pewno dawno wydała emotka

W każdym razie, trzymam kciuki by się udało spełnić podróżnicze marzenia emotka
0 0

#4665190 Napisano: 10.09.2011 01:53:44
goralecka napisał(a):

no wiadomo wiadomo emotka Dlatego ja wolę oszczędzać drobniaki bo gdy przychodzi pokusa wydania ich to mam opór wysypania w jakimkolwiek sklepie pół kilograma miedziaków emotka a pieniądz w papierku był na pewno dawno wydała emotka

W każdym razie, trzymam kciuki by się udało spełnić podróżnicze marzenia emotka

Dziękuję, myślę,że kiedyś na pewno mi się uda ( chociażby takie malutkie ) spełnić, tylko jeszcze nie wiem kiedy emotka ;*
0 0

Gość: monisia23

#4670578 Napisano: 12.09.2011 09:08:21
Od 1 listopada dostaję umowę o pracę, będą to tylko 3 godzinki dziennie od pon. do pt.
Wyplata 450 euro emotka
Jestem ogromnie szczęsliwa, bo poza domowymi obowiązkami, wyjdę z domu i przyniosę do niego parę gorszy emotka
(Dwoje staruszków, obrzydliwie bogatych, zatrudniło mnie do pomocy w domu) emotka
PS. Od miesiąca pracuję u nich na czarno, ale spodobałam się im i chcą mnie zatrudnić emotka
Co tu dużo mówić, cieszę się, bardzo się cieszę emotka
0 0

Gość: eldcia

#4670810 Napisano: 13.09.2011 06:36:20
cieszę się z dzisiejszej pogody i ze słoneczka:)
0 0

joan

#4670842 Napisano: 13.09.2011 06:55:49
monisia23 - gratki znalezienia takiej pracy, bardzo fajny układ emotka

Dziś... najpierw wnerwił mnie Mój, potem - pewien informatyk emotka Ale czytam najnowsze PW, a tam ktoś mi gratuluje wygrania kolejnego notebooka, choć ja w swoim życiu wygrałam zaledwie dwa netbooki, więc to na bank pomyłka, którą jednak odczytuję, jako zapowiedź telefonu o lubisiowym laptoku emotka Więc się cieszę! emotka
0 0

Gość: basia75

#4676605 Napisano: 15.09.2011 07:58:04
emotka emotka emotka
Rano zadzwoniła do mnie Pani z pewnego miejsca, gdzie złożyłam papiery w sprawie pracy i zaprosiła mnie na poniedziałek na testy emotka emotka emotka
Fajnie, tylko, co to za testy... emotka emotka
0 0

arta

#4678122 Napisano: 15.09.2011 03:12:45
Udało mi się zarejestrować do lekarza medycyny pracy, do przychodni najbliżej położonej od mojego mieszkania i za darmo emotka

Sprzedałam na allegro cos, co wydawalo sie byc niemozliwe do sprzedania.

Moja psiapsióła dostała się na doktorat. emotka

Przyszła dawno zapomniana, ale niezwykle przydatna nagroda (kurtka z Campusa). emotka

WYSPAŁAM SIÊ! emotka

Dlatego pląsam radośnie w rytm muzyki i wszystkim życzę miłego dnia!
Walczyk: http://www.youtub.../watch?v=MKQJA5HkZjU

emotka
0 0

mia

#4678262 Napisano: 15.09.2011 04:06:18
Że badania kontrolne, które miałam zrobić 4 lata temu, a zrobiłam dzisiaj, wyszły dobrze! emotka
Jak powiedział lekarz - Los był dla mnie wyjątkowo łaskawy! emotka
To znaczy, on ujął to trochę dosadniej... emotka
0 0

#4693612 Napisano: 21.09.2011 07:20:20
Dziś cieszę się z tego, że kupiłam portfel firmy Carpisa wart ponad 100 zł w sklepie wszystko po 5 zł emotka oryginalną podróbkę ze wszystkimi metkami i zabójczą ceną w euro. Nie mam pojęcia czemu nikt ich nie zgarnął ale to mała mieścina i starsze panie chyba się nie zorientowały co to za marka. Jeszcze bardziej cieszę się z upolowanej okazji bo widziałam taki sam jakiś czas temu w sklepie carpisa w Mediolanie emotka
Ale z drugiej strony smuci mnie fakt bo to pewnie sprawka kamorry. Jestem swiezo po lekturze ksiazki Saviano o włoskiej mafii i to co się tam wyprawia z produkcja wszystkich oryinalnych rzeczy przyprawia o zawrot głowy. Chociaż dzięki temu cieszę się portfelem identycznym jak oryginalny tylko w jednym miejscu użyto materialu o minimalnie gorszej jakości - w związku z tym ma radosc jest większa od smutku emotka
0 0

Gość: errorr

#4700450 Napisano: 23.09.2011 09:02:20
basia75 napisał(a):

emotka emotka emotka
Rano zadzwoniła do mnie Pani z pewnego miejsca, gdzie złożyłam papiery w sprawie pracy i zaprosiła mnie na poniedziałek na testy emotka emotka emotka
Fajnie, tylko, co to za testy... emotka emotka

Ciążowe emotka .

A ja dziś się ciesze z tego że naukowcy przekroczyli prędkość światła emotka .

Kurde za czym wysłali cząsteczkę do punktu oddalonego o ponad siedemset kilometrów to ona już tam była emotka Respekt emotka .

Czekam na losowanie lotto i puszczę liczby po tym jak się pojawią ,jak będę odpowiednio szybki to się chyba załapię na te 35 baniek
emotka
0 0

Gość: buskowianka

#4700495 Napisano: 23.09.2011 09:12:57
cieszę się ze spojrzenia pewnego osobnika emotka
0 0

mariolakal

#4700674 Napisano: 23.09.2011 10:04:57
Mam już gg ... Ponad miesiąc laptopik był w naprawie... Jeśli ktoś do mnie pisał w tym czasie w jakiejś potrzebie to proszę o ponowną wiadomość... emotka
0 0

agusia147

#4702473 Napisano: 24.09.2011 05:53:36
A ja się cieszę, bo wszystko się jakoś w życiu układa emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#4707695 Napisano: 26.09.2011 05:24:17
Zaczął się 8 sezon Gotowych na wszystko!
i teraz będę żyła od poniedziałku do poniedziałku emotka
0 0

agusia147

#4707741 Napisano: 26.09.2011 05:40:36
Dziś głowa mnie nie boli!
0 0