Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i ja cieszę się z Wami
Gość: goralecka
świat tak poszedł do przodu...cieszę się, że mogę korzystać z dobrodziejstw internetu, że branża lotnicza się tak szybko rozwinęła. Wiem przynosi to wiele kłopotów, nieszczęść i kryzysów ale dzięki tym osiągnięciom mogę sobie zafundować chwile radości i wyskoczyć na jeden dzień do Paryża czy Mediolanu nie tracąc na to połowy pensji Kiedyś czytałam w gazetach o kobietach, które wyskakują na zakupy do europejskich metropolii a dla mnie było to coś nieosiągalnego - wydawało mi się, że są miliarderkami.
A dziś...już za kilkanaście godzin - witaj Paryżu! To niesamowite, że tak sobie można w jeden dzień polecieć i wrócić - to było nieosiągalne nawet dla moich rodziców w młodości nie mówiąc już o dziadkach.
Gość: piciaczek
Kurcze fajnie tak, też bym sobie poleciała tak na 1 jeden dzień do Paryża chociażby zobaczyć wieżę Eiffla
a w przypadku braku kasy zawsze można zacząć oszczędzać - odkładać jakieś drobniaki codziennie do Skarbonki. Ja zaczęłam wrzucać do świnki wszystkie groszówki jakie mi wydają w sklepach i te które się walają w mojej torebce i kilkadziesiąt złotych naprawdę się szybko uzbierało.
Wystarczy obrać sobie jakiś cel, zorganizować dobry plan, działać i...naprawdę się da:)
Muszę pomyślec nad tym, a ty czasem chcemy gdzieś jechac na sylwestra z moim też oszczędzamy, ale wiadomo jak to czasami jest z tym oszczędzaniem
W każdym razie, trzymam kciuki by się udało spełnić podróżnicze marzenia
Dziękuję, myślę,że kiedyś na pewno mi się uda ( chociażby takie malutkie ) spełnić, tylko jeszcze nie wiem kiedy ;*
Gość: monisia23
Wyplata 450 euro
Jestem ogromnie szczęsliwa, bo poza domowymi obowiązkami, wyjdę z domu i przyniosę do niego parę gorszy
(Dwoje staruszków, obrzydliwie bogatych, zatrudniło mnie do pomocy w domu)
PS. Od miesiąca pracuję u nich na czarno, ale spodobałam się im i chcą mnie zatrudnić
Co tu dużo mówić, cieszę się, bardzo się cieszę
Gość: eldcia
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś... najpierw wnerwił mnie Mój, potem - pewien informatyk Ale czytam najnowsze PW, a tam ktoś mi gratuluje wygrania kolejnego notebooka, choć ja w swoim życiu wygrałam zaledwie dwa netbooki, więc to na bank pomyłka, którą jednak odczytuję, jako zapowiedź telefonu o lubisiowym laptoku Więc się cieszę!
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Gość: basia75
Rano zadzwoniła do mnie Pani z pewnego miejsca, gdzie złożyłam papiery w sprawie pracy i zaprosiła mnie na poniedziałek na testy
Fajnie, tylko, co to za testy...
arta
Postów 2423
Data rejestracji 09.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedałam na allegro cos, co wydawalo sie byc niemozliwe do sprzedania.
Moja psiapsióła dostała się na doktorat.
Przyszła dawno zapomniana, ale niezwykle przydatna nagroda (kurtka z Campusa).
WYSPAŁAM SIÊ!
Dlatego pląsam radośnie w rytm muzyki i wszystkim życzę miłego dnia!
Walczyk: http://www.youtub.../watch?v=MKQJA5HkZjU
https://www.youtu.../watch?v=7LKHpM1UeDA
mia
Postów 17425
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Jak powiedział lekarz - Los był dla mnie wyjątkowo łaskawy!
To znaczy, on ujął to trochę dosadniej...
Ale z drugiej strony smuci mnie fakt bo to pewnie sprawka kamorry. Jestem swiezo po lekturze ksiazki Saviano o włoskiej mafii i to co się tam wyprawia z produkcja wszystkich oryinalnych rzeczy przyprawia o zawrot głowy. Chociaż dzięki temu cieszę się portfelem identycznym jak oryginalny tylko w jednym miejscu użyto materialu o minimalnie gorszej jakości - w związku z tym ma radosc jest większa od smutku
Gość: errorr
A ja dziś się ciesze z tego że naukowcy przekroczyli prędkość światła .
Kurde za czym wysłali cząsteczkę do punktu oddalonego o ponad siedemset kilometrów to ona już tam była Respekt .
Czekam na losowanie lotto i puszczę liczby po tym jak się pojawią ,jak będę odpowiednio szybki to się chyba załapię na te 35 baniek
Gość: buskowianka
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: czarnygreg
i teraz będę żyła od poniedziałku do poniedziałku
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane