Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
Mam dwie skarbonki - do jednej wrzucam grubsze kwoty do drugiej same drobniaki np. reszty ze sklepu. Jedna skarbonka na Rio druga na to co zauroczy mnie po drodze
anus
Postów 1979
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ojej, ja też umieram z ciekawości...czyżby surprise typu dwie kreseczki
Everything that kills me makes me feel alive...
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kawa o północy? Ja bym do rana nie zasnął
he- a na mnie działa jak zwykły napój:)
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kozuszka38
Postów 1570
Data rejestracji 05.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieważne jest w moich oczach, czy człowiek będzie mniej czy więcej posiadał. Ważne jest, czy będzie mniej czy bardziej człowiekiem.
Antoine de Saint-Exupéry
delfinka101
Postów 5472
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krzyszu
Ale farciara z Ciebie
A ja ciesze się że dziś wraca moje słońce po dwóch miesiącach rozłąki.
Gość: marielu
i pomyślałam że jestes jakiś yy dzifny
delfinka101
Postów 5472
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: krzyszu
Jeszcze godzinka do spotkania :hura:
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bardzo cieszy mnie fakt,że od dwóch dni słoneczko świeci:)
Gość: pola731
Gość: monisia23
Przeceny są super, wczoraj kupiłam dzieciom ciuszki, po nabiciu na kasę wyszło 59 euro z haczykiem, po czym Pani wcisnęła na kasie -70% i zapłaciłam niecałe 18 euro Wiem jak się cieszysz )))
Gość: eldcia
Gość: amaretta1
Oj tak, przeceny są super, dzisiaj zaszalałam i kupiłam sobie 4 kostiumy kąpielowe
Przed przeceną za jeden tyle zapłaciłam w tym sklepie (Kappahl). Teraz tylko mogę się wylegiwać na jakiejś pięknej plaży na końcu świata
delfinka101
Postów 5472
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zanetkaa
Postów 73
Data rejestracji 15.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: jolcia1984
Gość: marielu
No nic wypada powitac Jorga, Khira, Ahmeta, Heike, Salim itd... jak widać konkurencja rośnie
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też to widziałam a mnie tam nie ma hihih