Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryz
Postów 2228
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie! Najlepszy byl numer z kokosem!
2015:krem BB,
fryz
Postów 2228
Data rejestracji 14.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żona na niby
tygrysek82bu
Postów 1011
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ps. Nie przyleciał z pustymi łapami, w grudniu będę ciocią
mia
Postów 17425
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
A dodatkowo bawi mnie to, że jak napisałam o tym w MDW wśród wszystkich dzisiejszych samochodów i skuterów, to pewnie nikt nie wziął tego poważnie
joan
Postów 18366
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wzięłam na poważnie i się ucieszyłam z Twojej wygranej Tylko nie mów bliskim, bo i tak nie uwierzą
W temacie: wkręciłam na maksa kolegę. Najpierw nazwał mnie świnią, potem słońcem
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia, gratki, a skąd taka wygrana?
joansłonce Ty moje, rozumiem, że koledze nie pokazywałaś kreseczek
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
joan
Postów 18366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie chodziło o test ciążowy in plus, kolega aż tyle nie pije, żeby mu groziły kreseczki z mojej strony
Poza tym Moja Droga, to ktoś Ci przestawił zegar, bo aktualnie jest już 11:43
Gość: ivisia
ale za chwilę - eee coś chyba nie tak no nic, lepiej późno niż wcale!hehe
ale możesz mnie dopisać do listy osóbek, którym udało Ci się zrobić dziś psikusa
mia
Postów 17425
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wyspa Zdrowia - to tylko dwa dni, ale dwa kroki od domu, i to mnie bardzo cieszy
Mąż uwierzył, bo ja do Spa mam wybitne szczęście Od stycznia 2010 to jest czwarte, z tym, że tamte bardziej wypasione... wszystkie na teksty, bo do losowań nie mam szczęścia.
Mąż uwierzył i... wściekł się - zapytał, jak tam mi praca naukowa idzie
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też się upewniłam na innym zegarku
joan
Postów 18366
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia - powiedz mężowi, że to jest wypad do SPA w ramach Kobiecych weekendów i będziesz się tam bawić z kimś innym I pamiętaj, by spytać, jak mu tam idą konkursy
79magda - trafiony, zatopiony
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edith
Postów 2464
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje!
Ps mi też nie uwierzyli, chociaż nie kłamałam.. ee tam
Gość: krzyszu
Mi dzisiaj wpadło aż 12 nagród i zastanawiam sie czy to organizatorzy przypadkiem się nie zmówili i nie robią mi psikusa Oczywiscie z 5 róznyćh konkursów są te nagrody
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
10 długopisów, zestaw z tik taka i jeden notes z litpona?
Gość: marielu
Oj ile można znaleźć co dziennie powodów do radości
życie jest pięknie
79magda
Postów 4996
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2309
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
yuliya25
Postów 989
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane