Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aneczkar10
Postów 1057
Data rejestracji 21.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak to były wspaniałe przeżycia
delfinka101
Postów 5472
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: monisia23
Od wrzesnia obaj moi chlopcy chodzic beda do jednej przedszkolnej grupy!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
gratki u nas dopiero listy 15 kwietnia będa, cały marzec można jeszcze zapisywać. Ale jakoś nie liczę że mój młodszy się dostanie do tego przedszkola co chcę.
A w temacie - cieszę się że dzisiaj pierwszy dzień wiosny i że w tym tygodniu spełni sie moje marzenie
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
aka
Postów 1814
Data rejestracji 13.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u nas lista 5 maja....
również cieszę się wiosną, choć jeszcze jej nie widać - to już ją czuć
aanneettaa
Postów 389
Data rejestracji 29.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: polec
radosna
Postów 2428
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
http://www.fotopl...cd/wiosna/?foto=1960
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: xagadee
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkim znerwicowanym i wkurzającym się polecam dłuuugi spacer - u mnie piękne słoneczko od rana:)
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
zarania
Postów 3639
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wreszcie ukrócono oszustwa w tym konkursie, bo wczoraj straciłam przy nim mnóstwo czasu i tylko się zirytowałam ogromnie.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
kubatbg
Postów 2293
Data rejestracji 04.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
H.B.R.P.
joan
Postów 18366
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dawno temu już tę stopkę zauważyłam, ale nie wiedziałam, jak skomentować
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
dreams
Postów 132
Data rejestracji 09.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Milo mi, ze tak prostym gestem potrafilam Wam sprawic radosc.
Nadal zbieram usmiechy.
kubatbg
Postów 2293
Data rejestracji 04.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to jak skopiować
jomico
Postów 638
Data rejestracji 10.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mina ojca jak zobaczył, że coś jest nie tak - bezcenna
hihi jeszcze przez godzine nie wierzył, że nie zawine go do pudła
mina mamy jak ojciec nie chciał być dłużny i wkręcił ją że kupił ( mimo, że mają doła finansowego) - warta milion
Satysfakcja, że mimo wszystko ... jednak zrobiłam im taki prezent jest niesamowita
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super, to są właśnie te chwile w życiu konkursomaniaka, które się zapamiętuje na długo
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!