Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

co chcielibyście wygrać?

Nika3

#7233335 Napisano: dzisiaj o 00:01:23
Cash w dużych ilościach, czy auto jak każdy emotka
Voucher na wakacje, ale jak wygram dużo cashu, to voucher odpuszczam emotka  
Lubię też nagrody nietypowe - kiedyś np wygrałam weekend z jedną z naszych aktorskich gwiazd (tzn z gwiazdą był obiad, zwiedzanie planu filmowego itp, a poza tym był dobry hotel i wypoczynek). Kilka właśnie takich nagród wygrałam i to są takie rzeczy, które zostają emotka  
A z oczywistości - jakiś super wypasiony TV z 75"" emotka  
Projektor Samsung Gen 2 
Oczywiście cieszę się ze wszystkiego :-D Jakieś dobre AGD, elektronika, czy kosmetyki. Wszystko co wygrywam albo wykorzystuję, albo rozdaję przyjaciołom :-D 
Oni też lubią jak wygrywam hahahah
BTW częściej wygrywam w kreatywnych, w loteriach słabiej mi idzie emotka - choć ostatnio trafiłam słuchawki od Nivea, czy voucher na 100 do Lidla, czy voucher na 100 od Biedry. Natomiast jestem amatorką i jak patrzę jakie cuda kreowane są na  konkursy "zdjęciowe" czy filmowe, to "z czym ja do ludzi". Nie mam co startować emotka Prędzej coś, gdy jest do napisania. Jak widać lubię się rozpisywać emotka No i jak widzę o jakich ilościach wygranych Wy tu piszecie! 200 wygranych w roku. O rety, ja w życiu łącznie chyba się nie zbliżyłam do tej wartości!

Trzymam kciuki za siebie i za Was :-D Doceniam wszystkich kreatywnych ludzi. Powodzenia!
0 0

endrjuen

#7233339 Napisano: dzisiaj o 01:37:19
Jestem dopiero początkującym konkursowiczem, więc najbardziej w 2025 chciałbym wygrać bony na zakupy spożywcze, ale też ekspres do kawy, bo mój się ostatnio zepsuł. Marzę też o jakimś fajnym nowym smartfonie, który będzie chodził lepiej niż mój dotychczasowy. Gdybym wygrał voucher na podróż, to… kierunki mam już upatrzone! 😉 Kocham podróże, więc to byłaby jednak największa frajda. 

Wszystkim życzę powodzenia i niech się spełnia! 🙂