Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
daisygirl
Postów 397
Data rejestracji 24.07.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Instax Mini, bo wszędzie próbuję wygrać, no ale coś się nie trafia a napaliłam się
$ to wiadomo, zawsze i w każdej ilości nie pogardzę
Zmywarkę większą niż 45 bo się muszę męczyć
Jakbym wygrała 4 kółka to w końcu bym może prawko zrobiła motywacja potrzebna!
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cel nadrzędny to ciągle gotówka na remont kuchni Ma być kremowo-czarna
Z nagród mniejszych to:
- voucher na tygodniowy wyjazd w jakiś malowniczy zakątek naszego kraju,
- bony paliwowe (na wypadek gdybym wygrała ten voucher i trzeba było jakoś dotrzeć na miejsce),
- bony na zakup AGD (skoro będę kiedyś remontować kuchnię),
- voucher do salonu kosmetycznego (żeby nie tylko kuchnia była odnowiona)
- opony zimowe,
- projektor filmowy,
No, to jest o co grać
C'est le moment ou jamais...
Karolaaajn
Postów 270
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ze musimy jechać bo to wygraliśmy i podrzucimy dzieci bez marudzenia 😁
peppa7
Postów 232
Data rejestracji 24.10.2021
Punkty karne 2
Konkursy dodane
kalina590
Postów 447
Data rejestracji 07.01.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taak
Postów 501
Data rejestracji 19.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
I thermomix dla Mamy ♥️
FBsebastian3
Postów 556
Data rejestracji 06.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Green
Postów 38
Data rejestracji 26.05.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to chociaż kocyk od Milki w Aldi!
wszak zima NADCHODZI
bezaczek7
Postów 3348
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
Ewelina14
Postów 112
Data rejestracji 16.02.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
123456788
Postów 3
Data rejestracji 26.10.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
123456788
Postów 3
Punkty karne 0
Konkursy dodane
123456788
Postów 3
Punkty karne 0
Konkursy dodane
juzef
Postów 245
Data rejestracji 24.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Marzy mi się nagroda z Avanti...
Gram bo lubię...
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakieś mega spoko wakacje allin, żeby ukoić nerwy po rozstaniu się z pracodawcą i po opuszczeniu strefy komfortu w związku z podjęciem nowej pracy.
Suntago zawsze!
Samochód, bo moja skoda ledwo dyszy.
Dom, który mogłabym wynająć i mieć dodatkowy dochód pasywny.
Planszowki chętnie.
I to by było na tyle.
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
moskala22
Postów 3361
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
sabaka
Postów 823
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Emememe
Postów 1097
Data rejestracji 13.12.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ReneK
Postów 2042
Data rejestracji 14.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po cichutku jeszcze pragnę wygrać AUTKO!Moze byc malutkie ale niech będzie Tylko Moje
by udowodnic sobie!ze prawko to juz dla mnie nie problem!
a bliskim i rodzinie ze to naprawde dzieje!
ze to nie bajka ani gwiazdka z nieba!
Ze konkursy naprawde istnieją!I nie za darmo nagrody rozdają tylko za kawał dobrej roboty!ze Szczęściem Zmiksowany!
SZCZĘŚCIE jest Blisko Co w głowie się nie Mieści! SZCZĘŚCIE jest blisko! Na wyciągnięcie ręki:)
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
anaesth
Postów 2769
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałam wygrać Toyotę C-HR z loterii Ziaja - nie wygrałam. Później przymierzyłam się do tego
modelu w salonie i uznałam, że jest za mały dla mojej rodziny. Czyli dobrze, że nie wygrałam
Chciałam wygrać Volvo z Ferrero - nie wygrałam. Jak zobaczyłam je na żywo, to stwierdziłam, że jest ogromne. Mamy tak wąskie miejsce w garażowcu, że z takiego Volvo chyba bym nie wysiadła. Zwłaszcza w ciąży. Wniosek: może to i dobrze, że nie wygrałam
Ale gdyby była Toyota Corolla Cross do wygrania, to ustawiam się pierwsza w kolejce po to auto Albo po dużą gotówkę na jego zakup. Z mniejszych konkursowych marzeń zostały mi już tylko iPhony dla mnie i dla męża, ale i tak ucieszy mnie każda wygrana
Wypowiedź była edytowana 1 raz.