Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
andii
Postów 839
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
*Szczęście* -jest jak świeca.Chuchasz,dmuchasz-gaśnie...
Kiedy dbasz o cudze szczęście-Twoje błyszczy jaśniej!!!
aendrius1
Postów 1228
Data rejestracji 29.05.2007
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Nigdy nie prosiłem o pomoc na tym naszym forum, ale nie mogę obojetnie przejść do sytuacji która nas dotknęła!!!
Mieszkam w Prudniku , na szczescie choś było bardzo blisko zalanie mnie nie dosięgło....
Ale mam znajomych i rodzine których to dosięgło...
Wiem z doswiadczenia że mamy jakies zbedne srodki czystości typu (cokolwiek szmpony,jakieś płyny do myscia podłóg, mydło, papersy,cokolwiek by WAM zalegało, jakaś żywność w puszkach, zafoliowana ,makaron,kasza coś sypkiego bo to napewno sie przyda, może coś słodkiego dla dzieciaków...itp)
Wieżę w nasz FORUM!!! Proszę Was bardzo bo sytuacja jest naprawde kryzysowa (wiem ze pokazują że wiozą dary itp....ale tych potrzeb jest ogrom!!)
Jeśli ktoś z WAS ma coś zbednego proszę o przesłanie do mnie a ja to dostarcze do ludzi naprawde potrzebujących!!!!!
Wiem że inpost w miare możliwości Działa...
Jeszcze raz poprostu proszę.....
Andrzej Józefowicz
48-200 Prudnik
Kościuszki 63
602614074
Inpost
PRD01A Kościuszki
lub adres domowy
aendrius1
Postów 1228
Data rejestracji 29.05.2007
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Odzew z forum duży wiec BARDZO BARDZO dziekuje!!!aendrius1]POST NIETYPOWY!!!!
Nigdy nie prosiłem o pomoc na tym naszym forum, ale nie mogę obojetnie przejść do sytuacji która nas dotknęła!!!
Mieszkam w Prudniku , na szczescie choś było bardzo blisko zalanie mnie nie dosięgło....
Ale mam znajomych i rodzine których to dosięgło...
Wiem z doswiadczenia że mamy jakies zbedne srodki czystości typu (cokolwiek szmpony,jakieś płyny do myscia podłóg, mydło, papersy,cokolwiek by WAM zalegało, jakaś żywność w puszkach, zafoliowana ,makaron,kasza coś sypkiego bo to napewno sie przyda, może coś słodkiego dla dzieciaków...itp)
Wieżę w nasz FORUM!!! Proszę Was bardzo bo sytuacja jest naprawde kryzysowa (wiem ze pokazują że wiozą dary itp....ale tych potrzeb jest ogrom!!)
Jeśli ktoś z WAS ma coś zbednego proszę o przesłanie do mnie a ja to dostarcze do ludzi naprawde potrzebujących!!!!!
Wiem że inpost w miare możliwości Działa...
Jeszcze raz poprostu proszę.....
Andrzej Józefowicz
48-200 Prudnik
Kościuszki 63
602614074
[email protected]
Inpost
PRD01A Kościuszki
lub adres domowy
marcinf
Postów 58
Data rejestracji 17.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
netka2000
Postów 695
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
kreo42
Postów 1798
Data rejestracji 11.10.2015
Punkty karne 2
Konkursy dodane
misiamarysia
Postów 2468
Data rejestracji 02.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
się wyświetla STRONA WYGASŁA ? Nawet do admina nie może napisać.
agakaz2
Postów 7010
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gram by spełniać marzenia.
Enjoy_today
Postów 93
Data rejestracji 12.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
koniczynka123
Postów 764
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
karkocka
Postów 3517
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
https://www.e-kon...?strona=258#p7213516
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
netka2000
Postów 695
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
zdolnabestia
Postów 5165
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cleo25
Postów 849
Data rejestracji 03.08.2016
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Adam1973
Postów 45
Data rejestracji 13.05.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Yazpik
Postów 123
Data rejestracji 12.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andii
Postów 839
Data rejestracji 30.10.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ciężko tyle stron regulaminu ogarnąć na tel
misiamarysia
Postów 2468
Data rejestracji 02.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Enjoy_today
Postów 93
Data rejestracji 12.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
PPPet-er
Postów 76
Data rejestracji 16.07.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy produkt regulaminowy ale cena w necie jest teraz promo 50% taniej ???