Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
czemuszka
Postów 325
Data rejestracji 01.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prosiaczek
Postów 1815
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agakaz2
Postów 6978
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gram by spełniać marzenia.
czemuszka
Postów 325
Data rejestracji 01.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra, pytanie z innej beczki mam:
czy wysłanie formularza dot. roweru zRed Bulla listem poleconym priorytetowym z potwierdzeniem SMS będzie bardziej ryzykowne, niż wysłanie go kurierem? jak żyję, nie miałam większych problemów z Pocztą Polską, a niestety paczka kurierska nadana przeze mnie zaginęła w akcji i odnalazła się dopiero po dwóch tygodniach... w środę dostałam info o wygranej, mam 7 (?) dni na dostarczenie paragonu
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
estrelitta
Postów 5504
Data rejestracji 30.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justfine
Postów 44
Data rejestracji 01.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://blog.furg...andardowa-przesylke/
netka2000
Postów 691
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 16
@gnieszk@
Postów 3309
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/forum/albedo-marketing/strona/52/#p6521743
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
mia
Postów 17425
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam jedno pytanie. Ważne.
1Mamcia
Postów 518
Data rejestracji 24.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pilnie potrzebujemy uzbierac kwotę na leczenie czteroletniego chlopczyka po czwartej juz chemioterapii. Za kilka dni móģłby miec w Niemczech operację, koszt to ponad 250 000. Organizujemy licytacje i wpłacamy kwoty na fundacje. Moze macie jakies w domu gadzety z konkursow, zbedne nagrody, ktore moglibyscie wystawic na licytacje? Liczy sie kazda złotówka.
Licytacja prowadzona - jest na facebooku w grupie otwartej: pomoc dla Natanka-Darowizny.
Z gory dziekuje za kazdą Waszą pomoc.
-
@gnieszk@
Postów 3309
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-konkursy.info/forum/pomoc-potrzebujacym/strona/43
amif
Postów 2167
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rufus
Postów 3859
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Na komputerze nie mogę tego zatwierdzić, na telefonie działa..
Monika11
Postów 7442
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
rufus
Postów 3859
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Już nie miałem cierpliwości, próbowałem od wczoraj.
renia577
Postów 201
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tereniagno
Postów 5076
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Kontaktuję się z tobą, ponieważ w zeszłym miesiącu nasz system się zawiesił i musieliśmy ponownie wysłać karty podarunkowe Biedronka do zwycięzców. Wygląda na to że twój mail to jeden z nich. Potrzebujemy jedynie twojego potwierdzenia - byś mógł odebrać ją już teraz w przeciwnym razie nie otrzymasz swojej Karty Podarunkowej Biedronka."
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oszustwo.
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
tereniagno
Postów 5076
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na końcu powyższego artykułu jest "Kliknij tutaj"
Nie wchodzę w to, tylko zaraz wrzucam w kosz.